Ingatlanok Veszprém

Találati lista:

304

Ezen az oldalon a Veszprémben megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Veszprém városrészeire, Aranyosvölgy/Séd-patak völgye, Bakonyalja, Bakony Művek lakótelep, Belváros, Cholnokyváros, Csatárhegy, Csererdő, Cserhát lakótelep, Damjanich lakótelep, Dózsaváros, Egry József utcai lakótelep, Egyetemváros, Endrődi Sándor lakótelep, Füredidomb, Gyulafirátót, Haszkovó lakótelep, Hóvirág telep, Iparváros, Jeruzsálemhegy városrész, Jutasi úti lakótelep, Jutaspuszta, Kádárta, Kertváros, Nádortelep, Pajtakert, Stromfeld lakótelep, Szabadság lakótelep, Takácskert, Újtelep, Veszprémvölgy.
Veszprém a Dunántúl egyik jelentős központja, egyetemváros, itt alapították meg országunk első felsőoktatási intézményét. A „Királynék városának” is nevezik, I. István királyunk feleségének, Gizellának kedvelt tartózkodási helye volt. A város érseki székhely, itt található az első és legrégebbi székesegyházunk, a Szent-Mihály Bazilika. Érdemes megtekinteni, ha Veszprémben jár, vagy itt tervez ingatlant vásárolni, az Érseki Palotát, a Gizella Kápolnát, a Művészetek Házát. Ha családjával érkezik, nem csak a gyermekek számára nyújt remek programlehetőséget a Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark. Veszprém igen vonzó város a költözni vágyóknak, az utóbbi években egyre többen döntenek úgy, hogy a régióba költöznek. Nem elhanyagolható a Balaton közelsége sem, ha itt szeretne letelepedni. Panellakást vásárolna? Cholnoky lakótelep kiváló infrastruktúrával rendelkezik, bevásárló központ, általános iskola közel található. A Jutasi úti lakótelep is ideális lehet családja számára, a közelben bolt, buszmegálló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, rendőrség is található. Téglaépítésű lakást vásárolna? Bakonyalja városrész, Belváros, Egry József lakótelepen, vagy Egyetemvárosban számos panorámás ingatlan közül válogathat. Ha csendes, nyugodt környéken szeretne családi házat vásárolni, a várostól nem nagy távolságra, Kádártán vagy Gyulafirátóton érdemes az ingatlankínálatot megtekinteni. Ha fontos a Belváros közelsége Dózsaváros, Újtelep ideális választás lehet.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Veszprémben a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

12

Eladó családi ház a városközpont közelében

Veszprém, Belváros
4

Alkalmi Vétel! Felújítandó sorház a zöldövezeti Cholnokyvárosban!

Veszprém, Cholnokyváros
19

Belvárosi napfényes örök panorámás lakás garázzsal ELADÓ!

Veszprém, Belváros
11

Étterem és panzió

Veszprém, Belváros
6

Veszprémi üzlethelység/műhely

Veszprém, Belváros
6

Eladó építési telek, Veszprém, Óváros tér

Veszprém, Óváros tér
2

Veszprémben eladó 21628 nm ipari telek

Veszprém, Veszprémvölgy
13

Veszprém belvároshoz közeli, mégis csendes, kertvárosias részén, eladó egy 180 nm-es szolgáltatóház

Veszprém, Pajtakert
15

Összközműves építési telek Veszprém-Kádártán eladó

Veszprém, Kádárta
43

Igényesen felújított családi ház teljes berendezéssel Veszprém Dózsavárosban eladó

Veszprém, Dózsaváros
24

Patakparti nagy telek Veszprém Aranyosvölgyben eladó

Veszprém, Dózsaváros, Méhes utca
10

Veszprémi ház

Veszprém, Belváros
7

Kiadó raktár, Veszprém

Veszprém
20

Eladó családi ház, Veszprém, Dózsaváros

Veszprém, Dózsaváros
4

Eladó telephely, Veszprém

Veszprém
5

Eladó téglalakás, Veszprém

Veszprém
9

Eladó családi ház, Veszprém

Veszprém
9

Eladó családi ház, Veszprém

Veszprém
10

Eladó családi ház, Veszprém

Veszprém
10

Eladó családi ház, Veszprém

Veszprém