Ingatlantájoló
Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Beruházói csomagok 2020

Vegye igénybe lakóparki szolgáltatásunkat, és jutassa el hirdetéseit több ezer releváns új építésű ingatlant keresőhöz. Kattintson a csomagok elemeire, hogy megtekintse a minta hirdetéseket!

  • 2 200 000 Látogatás / hó (Google Analytics)
  • 1 200 000 havi valós látogató (Google Analytics)
  • 6 000 000 db Oldal letöltés (AV) (Google Analytics)
media-data 1 media-data 2

A Google Pagespeed 2020. októberi adatok alapján

az Ingatlantajolo.hu lett a leggyorsabb ingatlanhirdetési portál Magyarországon!

Legyen szó a nyitóoldalról, találati listaoldalakról vagy ingatlan adatlapokról, az Ingatlantájoló a leggyorsabb mind asztali gépeken, mind mobilon.

page speed 1 page speed 2 page speed 3
Cordia Metrodom Wing In-management Avico Balla ingatlan

A kor igényeihez és látogatóink eszközhasználatához igazodva még nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy a mobilkészülékeken a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk, megkönnyítsük és felgyorsítsuk az ingatlankeresést látogatóink számára, ezáltal Ön minél gyorsabban értékesíteni tudja lakóparki beruházását az Ingatlantajolo.hu-n!

Ennek érdekében Magyarországon elsőként az ingatlanhirdetési piacon bevezettük az AMP technológiát, mely gyorsabb oldalbetöltést és jobb felhasználói élményt biztosít látogatóinknak.

Ráadásul lakóparki bannerei az AMP technológiának köszönhetően akár 300x gyorsabban jelennek meg a hagyományos bannerkiszolgáláshoz képest.

Blog post

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy profi újságírói stábunk cikket ír a nálunk meghirdetett lakóparkról, mely megjelenik az Index.hu főoldalán, valamint a közösségi médiában.
Ezzel segítjük Önt, hogy a lehető leggyorsabban el tudja adni lakóparkját.

Ingatlantájoló logo Otthontérkép logo

Lakóparki hirdetése ezentúl két ingatlanhirdetési portálon jelenik meg: az Ingatlantájolón és Otthontérképen. Ezzel még több érdeklődőt ér el hirdetéseivel, hiszen a két oldal együttesen havonta több mint 1,2 millió felhasználót és 6 millió oldalmegtekintést ér el!

Kérjen visszahívást!

Személyre szabott ajánlatért keresse lakóparki értékesítőnket, Ballagó Antalt a +36 30 403 28 83-as telefonszámon, vagy írjon üzenetet a ballagoa@ingatlantajolo.hu e-mail címre!