Rólunk

2005 óta az ingatlanhirdetési piacon
Az Ingatlantájoló több mint ingatlanhirdetés. Amellett, hogy magánszemélyek és ingatlanirodák hirdethetnek, országos ingatlaniroda katalógus, ahol az Ön városában ingatlanközvetítőt is találhat, blog, ahol olvashat az ingatlanpiaci változásokról, tanácsot kaphat lakáseladással, bérléssel kapcsolatban, és lakberendezési, design kérdésekben is ötleteket adunk.

Oldalunk 2005-ben jelent meg az ingatlanhirdetési piacon azzal a céllal, hogy egy ügyfélcentrikus, felhasználóbarát ingatlanhirdetési adatbázist hozzon létre, olyan felülettel, mely mind az ingatlanhirdetés folyamatát, mind a keresést egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi. Ingatlanközvetítő irodák részére lehetőséget biztosítunk hirdetéseik áttöltésére meghatározó magyarországi online hirdetési felületekre, szinte minden fontosabb portállal kapcsolatban állunk és a listát folyamatosan bővítjük.

Az Ingatlantájoló mára Magyarország egyik meghatározó ingatlanhirdetési felületévé vált, hiszünk abban, hogy segítségünkkel eladó és vevő könnyen egymásra talál.

Rólunk mondták