Hírek, érdekességek, tippek az ingatlanpiacról

Egész jó házak vannak Nyíregyházán

Ingatlantájoló.hu 2018.08.17 09:00:04

A „keleti végek” második legnagyobb városa Debrecen után, Nyíregyháza. Az elmúlt években igen sokat fejlődött a nagyváros, ám a nagy rivális Debrecennel szemben sajnos ma is pár lépésnyi lemaradásban van. Természetesen nagyváros lévén, a házak és a lakások nem olcsók itt sem, de mégis jobb áron lehet otthonokhoz jutni, mint Debrecenben.

Tovább olvasom

Alakítsd át az előszobád! Mutatunk néhány inspiráló ötletet!

Ingatlantájoló.hu 2018.08.16 10:32:13

Amikor belépünk valakinek a lakásába, akkor az előszobát látjuk meg először. Mindig örülünk ha le tudunk ülni, fel tudjuk akasztani a ruhánkat, esetleg ernyőt is elhelyezni. Fontos, hogyan várjuk a vendégeket és nekünk is kényelmesebb ha az előbb említett igények könnyen teljesíthetők. Az előszoba dizájn is ugyanolyan fontos, mint a lakás többi részének az elgondolása. Néha jó egy kis inspirációt kapni!

Tovább olvasom

Legyen olyan az otthonod, mintha egy luxushajón élnél!

Ingatlantájoló.hu 2018.08.10 06:40:30

A legtöbb embernek nincs meg a lehetősége arra, hogy mindennapjait egy luxus óceánjárón, vagy jachton tengesse. A legtöbben valószínűleg nem is vágynak arra, hogy egész életükben hajón éljenek, inkább csak egy vakáció erejéig próbálnák ki ezt a lehetőséget. Van valami, amivel azonban mindenki megbarátkozna a mindennapokban, ez pedig a luxushajók enteriőrje.

Tovább olvasom

Indul a suli: Átalakul a gyerekszoba!

Ingatlantájoló.hu 2018.08.08 07:28:04

Gyermekünk szobája születésétől felnőtt koráig számtalan átalakuláson megy keresztül, melyek közül minden bizonnyal a legnagyobb az iskolakezdés időszaka. Az addig csupán játszásra és alvásra használt szobában hirtelen helyet kell szorítani egy íróasztalnak, és sok tárolóhelynek az iskolai holmik tárolásához. Ehhez adunk most tippeket!

Tovább olvasom