Hírek, érdekességek, tippek az ingatlanpiacról

Rendhagyó helyek home office-hoz, ha egyébként nincs dolgozószobád

Ingatlantájoló.hu 2020.03.31 22:22:00

Sokakra váratlanul tört rá a home office lehetősége, nem is igazán lehetőségként, hanem inkább kényszerként. Aki eddig még nem dolgozott otthonról, annak lehet, hogy nem is volt még dolgozószobája, és ha hirtelen nincs lehetősége egy dolgozószobát vagy dolgozósarkot kialakítani, akkor nem lehet egyszerű megtalálni, hogy hol is lehetne most kényelmesen dolgozni.

Tovább olvasom

Ezeket ültessük, ha már úgyis csak a kertbe mozdulhatunk ki!

Ingatlantájoló.hu 2020.03.28 18:43:29

Ebben a jó időben nehéz elviselni, hogy nem mozdulhatunk ki, ezért szerencsések azok, akiknek van kertjük, de ha már csak a kertbe mehetünk ki, mit csináljunk? Hát ültessünk! Méghozzá fát, mert sokkal jobban tisztítja a levegőt, mint más növények, és ráadásul árnyékot is ad, illetve konyhakerti növényeket, hogy azt ehessük, amit mi magunk termeltünk.

Tovább olvasom

Mi történt?! Március első három hetében jóval többen kerestek lakást!

Ingatlantájoló.hu 2020.03.25 21:26:04

Az Otthontérkép Csoport oldalait közel 20 százalékkal több egyedi látogató kereste fel március első három hetében, mint amennyien egy évvel korábban, ugyanebben az időszakban kerestek. Sőt, pár százalékkal nőtt a feltöltött, elérhető kínálat mennyisége is a csoporthoz tartozó Ingatlantájoló oldalon. A növekedés az új, vélhetően befektetési célú, érdeklődők kereséseihez köthető. Persze itt csak érdeklődésről, keresgélésről van szó, így e három hét adataiból messzemenő következtetést nem szabad levonni. Hosszabb távon viszont az ingatlan mindig válságálló befektetés marad.

Tovább olvasom

5+1 dolog, ami nem hiányozhat a dolgozószobából

Ingatlantájoló.hu 2020.03.11 20:18:51

Magyarországon még nem dolgoznak sokan home office-ban, de azért az otthonról dolgozók száma folyamatosan növekszik. Egy karantén esetén ez a szám pedig ugrásszerűen meg is nőhet, így itt az ideje, hogy megnézzük, hogy a dolgozószobánk valóban megfelel-e a hosszú távú munkavégzés feltételeinek, ha eddig maximum 1-2 órát töltöttünk itt, hogy egy elmaradt munkát elvégezzünk.

Tovább olvasom