Hírek, érdekességek, tippek az ingatlanpiacról

Hogyan osztozzunk a fürdőszobán?

Ingatlantájoló.hu 2019.06.14 13:21:44

Akárhogy is nézzük, Magyarországon szinte csak annak van saját fürdőszobája, amit egymaga használ, aki egyébként is egyedül lakik. Egy kettesben élő pár már ritkán van olyan szerencsés helyzetben, hogy mindkét tagjának külön fürdőszoba jusson, mint ahogy egy négytagú családnak is, jó esetben maximum 2 fürdőszobája van, ami megnehezítheti a reggeleket. Nézzük, hogyan tehetnénk könnyebbé a reggeli készülődést.

Tovább olvasom

Nézzen szét Nyíregyháza ingatlankínálatában!

Ingatlantájoló.hu 2019.06.11 14:48:37

Nyíregyháza az ország észak-alföldi régiójának második legnagyobb városa Debrecen után. Bár sokáig messze elmaradt a cívis várostól, és munkanélküliségi rátáját tekintve az ország egyik legrosszabb helyzetben lévő városa volt. Az elmúlt néhány évben ez az arány megfordult, és ma már sokan költöznek a kedvező munkalehetőségek miatt a városba, melyeket elsősorban a LEGO és a Michelin nyíregyházi gyára biztosítja.

Tovább olvasom

Így használd a krétafestéket! Gyakorlatilag bármire…

Ingatlantájoló.hu 2019.06.11 05:16:44

És most nem, nem a táblafestékre gondolunk, amire aztán krétával lehet írni, hanem a krétafestékre, ami sajátos matt hatása miatt kapta ezt a nevet, és ami a vintage stílus rajongóinak nagy kedvence. De mindenki más szívét is megdobogtathatja, akinek nincs sok szabadideje, türelme, kézügyessége, és nem szeret egy-egy bútor átfestésével túl sokat bajlódni.

Tovább olvasom

Legyen balatoni nyaralód szabadstrand közelében!

Ingatlantájoló.hu 2019.06.06 14:10:10

A balatoni nyaralók a mai ingatlanárak mellett egyáltalán nem olcsóak, olyat, ami saját vízparttal is rendelkezik, pedig még drágán is nehéz találni. Így felértékelődnek azok az ingatlanok, amelyek közel vannak a vízparthoz, strandokhoz, de hiába egy kedvező elhelyezkedésű ingatlan, ha megvásárlása után még a mindennapos strandbelépő árával is számolnunk kell.

Tovább olvasom