Hirdetés

Ingatlanok Veszprém

Találati lista:

519

Ezen az oldalon a Veszprémben megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Veszprém városrészeire, Aranyosvölgy/Séd-patak völgye, Bakonyalja, Bakony Művek lakótelep, Belváros, Cholnokyváros, Csatárhegy, Csererdő, Cserhát lakótelep, Damjanich lakótelep, Dózsaváros, Egry József utcai lakótelep, Egyetemváros, Endrődi Sándor lakótelep, Füredidomb, Gyulafirátót, Haszkovó lakótelep, Hóvirág telep, Iparváros, Jeruzsálemhegy városrész, Jutasi úti lakótelep, Jutaspuszta, Kádárta, Kertváros, Nádortelep, Pajtakert, Stromfeld lakótelep, Szabadság lakótelep, Takácskert, Újtelep, Veszprémvölgy.
Veszprém a Dunántúl egyik jelentős központja, egyetemváros, itt alapították meg országunk első felsőoktatási intézményét. A „Királynék városának” is nevezik, I. István királyunk feleségének, Gizellának kedvelt tartózkodási helye volt. A város érseki székhely, itt található az első és legrégebbi székesegyházunk, a Szent-Mihály Bazilika. Érdemes megtekinteni, ha Veszprémben jár, vagy itt tervez ingatlant vásárolni, az Érseki Palotát, a Gizella Kápolnát, a Művészetek Házát. Ha családjával érkezik, nem csak a gyermekek számára nyújt remek programlehetőséget a Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark. Veszprém igen vonzó város a költözni vágyóknak, az utóbbi években egyre többen döntenek úgy, hogy a régióba költöznek. Nem elhanyagolható a Balaton közelsége sem, ha itt szeretne letelepedni. Panellakást vásárolna? Cholnoky lakótelep kiváló infrastruktúrával rendelkezik, bevásárló központ, általános iskola közel található. A Jutasi úti lakótelep is ideális lehet családja számára, a közelben bolt, buszmegálló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, rendőrség is található. Téglaépítésű lakást vásárolna? Bakonyalja városrész, Belváros, Egry József lakótelepen, vagy Egyetemvárosban számos panorámás ingatlan közül válogathat. Ha csendes, nyugodt környéken szeretne családi házat vásárolni, a várostól nem nagy távolságra, Kádártán vagy Gyulafirátóton érdemes az ingatlankínálatot megtekinteni. Ha fontos a Belváros közelsége Dózsaváros, Újtelep ideális választás lehet.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Veszprémben a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Hirdetés
10

Veszprémi ház

Veszprém, Belváros
6

Veszprémi üzlethelység/műhely/autójavító

Veszprém, Belváros
14

népszerű városrészben

Veszprém, Egry József utcai lakótelep
8

Eladó 1071.00m² ipari, keresk. épület, Veszprém

Veszprém, Belváros
3

Eladó 16.00m² nem üzletközpontban, Veszprém

Veszprém
Hirdetés
15

Eladó téglalakás, Veszprém, Belváros, Belváros

Veszprém, Belváros, Belváros
10

Eladó téglalakás, Veszprém, Belváros, Belváros

Veszprém, Belváros, Belváros
14

Eladó téglalakás, Veszprém, Belváros, Belváros

Veszprém, Belváros, Belváros
16

Eladó családi ház, Veszprém, Dózsaváros, Dózsaváros

Veszprém, Dózsaváros, Dózsaváros
15

Eladó téglalakás, Veszprém, Belváros, Belváros köz

Veszprém, Belváros, Belváros köz
20

Eladó sorház, Veszprém, Takácskert, Takácskert

Veszprém, Takácskert, Takácskert
Hirdetés
20

Eladó családi ház, Veszprém, Takácskert, Takácskert

Veszprém, Takácskert, Takácskert
11

Eladó téglalakás, Veszprém, Kossuth utca

Veszprém, Kossuth utca
12

Eladó téglalakás, Veszprém, Bakonyalja, Bakonyalja

Veszprém, Bakonyalja, Bakonyalja
20

Eladó egyéb kereskedelmi-ipari, Veszprém, Iparváros, Ipari városrész

Veszprém, Iparváros, Ipari városrész
7

Eladó téglalakás, Veszprém, Egyetemváros, Egyetemváros

Veszprém, Egyetemváros, Egyetemváros
11

Kiadó üzlet, Veszprém, Belváros, Belváros

Veszprém, Belváros, Belváros
5

Kiadó iroda, irodaház, Veszprém, Dózsaváros, Dózsaváros

Veszprém, Dózsaváros, Dózsaváros
10

Kiadó házrész, Veszprém, Belváros, Kádártai út

Veszprém, Belváros, Kádártai út