Eladó és kiadó ingatlanok Mogyoródon

Találati lista:

122

Itt találhatóak a mogyoródi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mogyoród a Gödöllői-dombság völgyeinek egyikében található település, területét keresztülszeli a Csíkvölgyi-forrásból eredő Mogyoródi-patak és határában található a Sződrákosi-patak. A kiváló közlekedési adottságokkal rendelkező település megközelíthető az M3-as autópályáról, a 3-as főútról, Fót és Szada irányából, valamint Budapest és Gödöllő felől HÉV-vel is. Mogyoród hírnevét elsősorban a Forma 1 Magyar Nagydíjnak köszönheti, melyet minden évben a település határában található Hungaroring versenypályán rendeznek meg. Újonnan létesült másik jelentő idegenforgalmi vonzereje az Aquaréna , mely nem csak Magyarország, hanem Közép-Európa egyedülálló csúszdaparkja. 1074-ben itt arattak győzelmet Géza és László Árpád-házi hercegek Salamon király felett, melynek emlékére László bencés apátságot alapított a Klastrom hegyen. Ma az apátság helyén park és emlékmű, a község legmagasabb pontján, a Somlyó-hegyen pedig a Makovecz Imre által tervezett Szent László kilátó-kápolna őrzi a csata emlékét. A Faluházban a község múltja elevenedik meg, a hegyoldalban található pincesoron pedig a helyi borokat kóstolhatja meg az idelátogató. Családi házat keres Mogyoródon? Az Ófaluban, régi családi házas övezetben, vagy Újfaluban, Szentjakab Parkfaluban, vagy a HÉV megálló melletti luxus lakóparkban is megtalálhatja álmai otthonát. Építési telket vásárolna? A hegyen panorámás részen, Szentjakab Parkfaluban, vagy az új parcellázású részeken is számtalan eladó telek között válogathat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget mogyoródi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Eladó külterületi telek, Mogyoród, Mogyoród

Mogyoród, Mogyoród

Mogyoródi költözhető családi ház

Mogyoród
5

Berektető

Mogyoród, Berektető út
14

Erdősor utca

Mogyoród
6

Szadai út közelében FÖLDSZINTES 4 szobás új ház

Mogyoród
19

Eladó Ház, Mogyoród

Mogyoród, Kakukk hegy
8

Eladó családi ház, Mogyoród, Szentjakab parkfalu

Mogyoród, Szentjakab parkfalu
6

Eladó Ház, Mogyoród 119.000.000 Ft

Mogyoród
2

Eladó egyéb telek, Mogyoród

Mogyoród
10

Eladó ikerház, Mogyoród

Mogyoród
10

Eladó ikerház, Mogyoród

Mogyoród
10

Eladó ikerház, Mogyoród

Mogyoród
25

Eladó Ház, Mogyoród

Mogyoród
21

Tájvédelmi körzet mellett

Mogyoród
18

Eladó Ház, Mogyoród

Mogyoród, Lake Forest Villapark
15

Eladó Ház, Mogyoród

Mogyoród, Lake Forest Villapark
13

Mogyoródon lótartási lehetőséggel családi ház eladó!!

Mogyoród, Mogyoród Újfalu

Eladó építési telek, Mogyoród, Mogyoród

Mogyoród, Mogyoród
12

Eladó családi ház, Mogyoród, Mogyoród

Mogyoród, Mogyoród
4

Eladó külterületi telek, Mogyoród, Mogyoród

Mogyoród, Mogyoród