Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Mogyoródon

Találati lista: 129

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a mogyoródi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mogyoród a Gödöllői-dombság völgyeinek egyikében található település, területét keresztülszeli a Csíkvölgyi-forrásból eredő Mogyoródi-patak és határában található a Sződrákosi-patak. A kiváló közlekedési adottságokkal rendelkező település megközelíthető az M3-as autópályáról, a 3-as főútról, Fót és Szada irányából, valamint Budapest és Gödöllő felől HÉV-vel is. Mogyoród hírnevét elsősorban a Forma 1 Magyar Nagydíjnak köszönheti, melyet minden évben a település határában található Hungaroring versenypályán rendeznek meg. Újonnan létesült másik jelentő idegenforgalmi vonzereje az Aquaréna , mely nem csak Magyarország, hanem Közép-Európa egyedülálló csúszdaparkja. 1074-ben itt arattak győzelmet Géza és László Árpád-házi hercegek Salamon király felett, melynek emlékére László bencés apátságot alapított a Klastrom hegyen. Ma az apátság helyén park és emlékmű, a község legmagasabb pontján, a Somlyó-hegyen pedig a Makovecz Imre által tervezett Szent László kilátó-kápolna őrzi a csata emlékét. A Faluházban a község múltja elevenedik meg, a hegyoldalban található pincesoron pedig a helyi borokat kóstolhatja meg az idelátogató. Családi házat keres Mogyoródon? Az Ófaluban, régi családi házas övezetben, vagy Újfaluban, Szentjakab Parkfaluban, vagy a HÉV megálló melletti luxus lakóparkban is megtalálhatja álmai otthonát. Építési telket vásárolna? A hegyen panorámás részen, Szentjakab Parkfaluban, vagy az új parcellázású részeken is számtalan eladó telek között válogathat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget mogyoródi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.