Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Nagykanizsán

Találati lista: 429

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a nagykanizsai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és a városrészekre.
Nagykanizsa a Kelet-Zalai dombság déli részén, a Mura folyótól 13 km-re, a Zalát és a Murát összekötő Principális-csatorna két oldalán épült. Jelentős közúti és vasúti csomópont. A városon halad át a 7-es főút és az M7-es autópálya, a 74-es főút Zalaegerszeggel, a 61-es főút, pedig Kaposvárral köti össze. A város legrégibb épülete a kanizsai vár tégláiból 1705-12 között épült Batthyány-kastély, mely jelenleg a Thury György Múzeum régészeti osztályának ad helyet. Kanizsa törökkori várát osztrák utasításra bontották le, ennek emlékére emelték 1996-ban a Várkapu Emlékművet. További nevezetes épületei a Vasemberház, a Kereskedelmi Kaszinó és a Zsinagóga és Zsidó Hitközség Háza. Leglátványosabb emlékműve a 17. Hosszúsági Kör Emlékműve, melyet a városon keresztülhaladó 17. hosszúsági kör egy pontján emeltek, és feltüntették rajta azokat a jelentősebb külföldi városokat, amelyeken szintén áthalad a hosszúsági kör. A város kedvelt kirándulóhelye a Csónakázó-tó és környéke. Nagykanizsa legjelentősebb rendezvényei a Nemzetközi Jazz Fesztivál, a Bor- és Dödölle Fesztivál, a Military Nemzetközi Lovastusa és a Város Napja. Családi házat keres Nagykanizsán? Kiskanizsán, a belvárosban, vagy a Szabadhegyen biztosan megtalálja álmai otthonát. Téglalakást vásárolna? A keleti városrészben és a belvárosban számtalan ingatlan közül válogathat. Panellakást keres? A keleti városrész lakásai Önre várnak. A városban 14 óvoda, 10 általános iskola, 4 középiskola és a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampusza működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget nagykanizsai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.