Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Monoron

Találati lista: 164

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a monori ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Monor a Duna-Tisza közén, a Gödöllő-Monori-dombság és az Alföld találkozásánál fekvő település. A város határán húzódik a 4-es számú főút, és áthalad rajta a Budapest-Cegléd-Szolnok-vasútvonal. A város legrégebbi műemléke, a református nagytemplom, melynek érdekessége az 1993-ban felszerelt elektromos vezérlésű toronyóra, mely nemcsak az egész órákat jelzi harangütésekkel, hanem vasárnap reggel nyolc órakor egy magyar kuruc kori, a „Győzhetetlen én kőszálam” című éneket, délután öt órakor pedig Tinódi Lantos Sebestyén 1546-ban írt, „Imádkozzatok és buzgón kérjetek” című énekét játssza el tárogató hangon. Másik jelentős építészeti emléke, a város legrégebbi iskolája, a Kossuth Lajos Általános Iskola épülete, mely 1872-ben épült. A Városi Helytörténeti Kiállítás az egykori, 1850-1947 között működő Szentháromság Gyógyszertár épületében kapott helyet. A város legmagasabb pontja a Strázsa-hegy (190 m), mely a hagyomány szerint arról kapta a nevét, hogy a török időkben innen figyelték a környéket, védve a falut a portyázóörök katonák támadásaitól. A Strázsa-hegyen mintegy 960 pince található összefüggő pincefalut alkotva, amely nem csak Magyarországon, de Európában is egyedülálló. A város legjelentősebb rendezvényei az Orbán Napi Ünnepségek és a Monori Májusi Napok. A jövőjét Monoron képzeli el? Családi házat, telket keres a városban? A központban, a kertvárosi részen, a telepi részen és az állomáshoz közel egyaránt számtalan ingatlan közül válogathat. A városban 5 óvoda, 4 általános iskola és 2 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget monori ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.