Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Mátészalkán

Találati lista: 17

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a Mátészalkán található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Mátészalka két táj, a Nyírség és a Szatmári-síkság találkozásánál, a hajdani Ecsedi-láp szomszédságában fekszik, Nyíregyházától 53 km-re. A várost átszeli a 49-es főút, mely a csengersimai határátkelőt köti össze az M3-as autópályával. Mátészalka volt Magyarország első villamosított települése, az országban először itt gyulladt fel a villany 1888-ban – New Yorkkal egy időben. Ennek emlékét őrzi egy villanyoszlop, mely az első, eredeti villanyoszlopok közül való és a Lámpagyújtó című szobor, mely egy mécsest tartó fiút ábrázol. Ennek az eseménynek az emlékére rendezik meg minden évben a Mátészalkai Fényes Napok Fesztivált. Legjelentősebb nevezetessége a Szatmári Múzeum, mely Közép-Európa legnagyobb szekérkocsi- és hintógyűjteményének ad otthont. A város jelentős gyűjteménye még a Vasúttörténeti gyűjtemény. Fontos emlékművei és szobrai a Kölcsey emlékmű a költőről elnevezett parkban, a Hét Vezér Díszkút, mely a Millecentenáriumra készült és Szent István lovas szobra, mely a Millenniumra készült. Családi házat keres Mátészalkán? A város központjában, az Északi lakótelepen és a Keleti lakótelepen is számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást vásárolna? A belvárosban biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. A városban 5 óvoda, 6 általános iskola és 4 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget mátészalkai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.