Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Domaszéken

Találati lista: 42

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a domaszéki ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések láthatóak. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Domaszék Szegedtől mindössze 12 km-re fekszik a Baját Szegeddel összekötő 55-ös számú út mentén. A település kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, hiszen az M5-ös autópályáról is épült lehajtója. A település 1952-ben önállósult, a környező falvak közt a legfiatalabb, közlekedés földrajzi helyzetéből és Szegedhez való közelségéből adódóan azonban a legdinamikusabban fejlődő település. Ennek köszönhetően a ’80-as évektől kezdődően sok szegedi értelmiségi választotta új lakhelyének, ezt az alapvetően mezőgazdasági termelésből, szőlő-, gyümölcs- és zöldségtermesztésből élő községet, mely ma már nemzetközi szabványméretű sportcsarnokkal is rendelkezik. A fiatal település nemigen büszkélkedhet számottevő építészeti emlékekkel, inkább csak a tanyavilágra jellemző keresztek és viharharangok találhatóak meg mindenütt. Két jelentős épület azonban mégis van a községben. Az 1985-88 között épült modern Szent Kereszt templom, már Szeged felől látható az 55-ös útról, másik temploma az 1938-ban épült Zöldfás templom. Domaszéken 1927-től 1975-ig működött egy keskeny nyomtávú gazdasági vasút. Állomásépületét felújították, benne néprajzi- és a kisvasúttal kapcsolatos kiállítás látható. Ha megtekintettük Domaszék nevezetességeit, borospincéiben tájjellegű homoki borokat kóstolhatunk, a horgásztónál horgászhatunk, vagy a lovardákban lovagolhatunk. Domaszék legjelentősebb rendezvényei a Falunap, a Búcsú, a Böllérnap és a Katalin Bál. Tanyát vásárolna Domaszéken? A falu külterületén gazdálkodásra alkalmas tanyákat, gyönyörűen felújított kúriát, zártkerteket, gyümölcsöst, szőlőt és szarvasmarha tenyésztésre alkalmas telephelyet is találhat. Családi házat keres? A település központjában és az új osztásban is megtalálhatja álmai otthonát. Építkezni szeretne? A központban és a külterületen egyaránt találhat építési telkeket. Vállalkozást indítana? A faluban számtalan eladó telephely között válogathat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget domaszéki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.