Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Balatonvilágoson

Találati lista: 47

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a balatonvilágosi ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Három megye találkozásánál fekszik a Balatonaligát is magában foglaló Balatonvilágos, mely a Balaton déli partjának első települése. Területén áthalad az M7-es autópálya, melyre határában csatlakozik a 71-es főút, és határában húzódik a 7-es számú főút is. Balatonvilágos legismertebb nevezetessége a Club Aliga üdülőközpont, mely a rendszerváltásig MSZMP üdülőként üzemelt. Az üdülőterületet eredetileg Tóth Ede Balatonfőkajári birtokos létesítette 1902-ben, 1948-ban azonban államosításra került. Az üdülőközpont egy hatalmas arborétum jellegű ősfás területen helyezkedik el, strandja 2 km hosszan húzódik a part mentén. A területén található református templomot 1937-ben szentelték fel, azonban 1952-ben államosították és ekkortól istállónak, fűrészüzemnek és raktárnak is használták. A templomot 1993-ban szentelték fel újra, azóta újra tartanak itt istentiszteleteket. Balatonvilágos legszebb látnivalója a Panoráma-kilátóról nyílik, ahol Mészöly Géza és Csók István festőművészek merítettek ihletet. A község legmagasabb építménye a Millenniumi Szent Korona emlékmű, további látnivalója a Szent István és Gizella tiszteletére emelt díszkút, mely a Szent István parkban található. Közvetlen vízparti nyaralót szeretne a Balatonon? Balatonvilágoson számtalan saját vízparttal rendelkező nyaraló, családi ház várja, de az olcsóbb ingatlanok sincsenek messze a Balatontól, ráadásul csodálatos panorámával rendelkeznek. Téglalakást keres? Balatonvilágoson téglalakást is találhat saját vízparttal, csónakkikötővel. A községben 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonvilágosi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.