Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Balatonfüreden

Találati lista: 410

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a balatonfüredi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Balatonfüred a Balaton északi partjának fővárosa, lankás dombok által körülölelt területen fekszik. A Veszprémtől 18 km-re fekvő városon halad át a Balaton északi partján végigfutó 71-es főút, vonattal pedig a Budapestről Tapolcára vezető vasútvonalon érhető el. Idegenforgalmi vonzerejét fekvése, forrásainak gyógyhatása és zamatos borai adják. Szénsavas savanyú vizét 1971-ben nyilvánították gyógyvízzé, ekkor gyógyüdülőváros lett, 1987-től pedig a Szőlő és a Bor Nemzetközi városa. Kellemes mediterrán klímáját a Balaton-felvidék előhegyeinek köszönheti, melyek megvédik a Bakony felől érkező hideg szelektől, és állandó levegőcserét, ezáltal pormentes levegőt biztosítanak. Tiszta levegője és savanyú vize gyógyítja a szív és érrendszeri betegségeket. Az itt található Állami Szívkórházban már sok beteg meggyógyult, köztük az indiai Nobel díjas költő, Rabindranath Tagore. A költő egy indiai legenda mintájára, gyógyulásának emlékére egy hársfát ültetett, példáját követte sok politikai, közéleti személyiség, költő és Nobel-díjas, az így kialakult fasor mentén építették ki a Tagore sétányt, melyben megtalálható a költő szobra. 1825-ben itt, a Horváth-házban rendezték meg az első Anna-bált. A városban megtalálható számos reformkori személyiség, például Jókai Mór és Blaha Lujza villája. A Vaszary Villa elsősorban képzőművészeti alkotásoknak ad otthont, de a kiállításokat irodalmi, zenés és előadói estek is kísérik. Balatonfüred természeti értéke A Tamás-hegy nyugati oldalában 1894-ben feltárt és 1934-ben megnyitott Lóczy barlang. A Tamás-hegyen álló Jókai kilátóból pedig csodás panoráma nyílik a Balatonra, Balatonfüredre és a Tihanyi-félszigetre. A városban az Annagora Aquapark Élményfürdő kellemes kikapcsolódást nyújt a vízicsúszdák szerelmeseinek és itt található Magyarország legnagyobb hullámfürdője. Üdülőt, nyaralót keres az északi part fővárosában? Balatonfüreden számtalan vízparti ingatlant talál. Családi házat vásárolna? A város központjában, felső városrészen, vagy Arács városrészen Biztosan megtalálja álmai otthonát. Téglalakást keres? A város központjában, a vízpart közelében biztosan megtalálja az Önnek megfelelő ingatlant. A városban 5 óvoda, 4 általános iskola, 2 középiskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonfüredi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.