Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Balatonalmádiban

Találati lista: 250

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a balatonalmádi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Balatonalmádi a Balaton észak-keleti partján, a Vöröshegy és az Öreghegy lábánál fekvő település. A város központja a Balaton partján terül el, tőle északra található, a Vöröshegy lábánál Vörösberény városrész, mely nevét vöröskő bányászatáról kapta, melyet műemlékek építésénél, emlékművek és szobrok készítésénél használtak fel. Az első világháborús emlékmű a legnagyobb, tisztán almádi vörös homokkőből készült emlékmű az országban, de az Óvári kilátó és a Városház téren álló Pannonia Aqua szobor is vöröskőből készült. A város központjától keletre fekvő Budatava és a központtól nyugatra fekvő Káptalanfüred, valamint az Öreghegy lábánál lévő településrészek elsősorban üdülőknek, nyaralóknak, szállodáknak adnak otthont. Balatonalmádi legszebb parkja a Szent Erzsébet-liget, melyet a század elején platán és fűzfák telepítésével hoztak létre. Itt tekinthető meg Petőfi, Kossuth és Rákóczi szobra, valamint a Sóhajok hídja, az Örökmécses és a Véghely emlékpad. A város legjelentősebb műemléképülete a vörösberényi Erődített Református Templom. Családi házat keres Balatonalmádiban? A város központjában, vízparthoz közel, vagy Vörösberényben számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást vásárolna? A város központjában, vagy Budatava újonnan épülő lakóparkjában vízpart közeli ingatlanok várják. A városban 2 óvoda, 2 általános iskola, 1 zenei alapfokú művészeti iskola és 1 Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonalmádi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.