Esztergomi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

594

Ezen az oldalon a Esztergomban található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Esztergom Komárom-Esztergom megye észak-keleti részén, a Visegrádi hegységtől nyugatra, a Pilis-hegység lábánál, a Duna jobb partján, a Szlovákiához tartozó Párkány várossal szemben fekszik. A Duna félkörívben fogja közre a várost, és két ágra szakadva alkotja a Prímás-szigetet. Budapestről a 10-es főúton, Dorogon keresztül, vagy a 11-es főúton, Szentendrén és Visegrádon keresztül közelíthető meg. Budapesttől 47, Visegrádtól 23 km-re fekszik. A vele szemben fekvő Párkánnyal a Mária Valéria híd köti össze. Legismertebb nevezetessége, a város jelképévé vált Esztergomi Bazilika, melynek épületében a Főszékesegyházi kincstár is helyet kapott. Az esztergomi Bazilika Európa harmadik legnagyobb temploma a római Szent Péter-bazilika és a londoni Szent Pál-katedrális után. A Főszékesegyházi kincstár Közép-Európa egyik legnagyobb egyházi műtárgy gyűjteménye, ahol koronázási szertartáshoz kapcsolódó eszközöket mutatnak be. További látnivalói közül említésre méltóak a Belvárosi Kálvária-kápolna, a Prímási Palota a Keresztény Múzeummal, a Szent Anna templom, a Városháza, a zsinagóga, mely a Bajor Ágost Művelődési Háznak ad otthont, a Babits Mihály Emlékház, a Magyar Nemzeti Múzeum Esztergomi Vármúzeuma a helyre állított királyi palota épületében és a Sötétkapu, az a több mint 80 méter hosszú átjáró a Várhegy alatt, amit a bazilika elé építettek. Az Aquasziget Esztergom Élményfürdőben a hagyományos élményfürdő szolgáltatásokon kívül a tradicionális török fürdőt is kipróbálhatják a vendégek. A Párkány városával közösen rendezett Hídünnep és Hídfutás, a Szent István Napok, az Ister-Granum Népművészeti Fesztivál és a Lampionos hajófelvonulás és Vízi karnevál csak néhány Esztergom változatos programjai közül. Családi házat keres Esztergomban? A belvárosban és a kertvárosi részeken is számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást vásárolna? Keresgéljen a belvárosi ingatlanok között. Panellakást szeretne? A Bánomi lakótelepen vagy a Budai Nagy Antal lakótelepen biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Üzletet szeretne nyitni? A város központjában, frekventált helyen eladó/kiadó üzletek várják. A városban 10 óvoda, 9 általános iskola és 8 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget esztergomi ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Most épülő csarnok KIADÓ ! Még lehet változtatni a belső tereken ......

Esztergom
20

Esztergomban a Bazilikához közel 190nm-es vendéglátó egység eladó.

Esztergom
11

Esztergom forgalmas részén, Hősök terénél 139nm-es ingatlan 27mft

Esztergom, Hősök tere
12

Nyaraló, belterületi építési telek eladó.

Esztergom, Búbánatvölgy
13

Esztergom északi részén 142nm-es nappal + 3szobás cs.ház 33,9mft

Esztergom
5

Esztergom-kertvárosban 72nm-es, 3szobás családi ház 11mft

Esztergom
15

Esztergomban 4,5szobás családi ház.

Esztergom, Északi
9

Esztergomban Bazilikához közel 165nm-es ház kiadó.

Esztergom
9

Esztergomban 1+2szobás, egyedi fűtéses lakás 9,2mft

Esztergom, kertváros, Kesztőlci út
10

Esztergom északi részén 2,5szobás cs.ház, válalkozásra is.

Esztergom
12

Esztergomban 3297nm-es építési telek + 1810-ben épült présház.

Esztergom, Galagonyás út
10

Legendás ember, legendás telke nem csak legendáknak.

Esztergom, Bíróréti út
11

Esztergom, belváros lakás.

Esztergom
15

Esztergomban kétfunkciós ingatlan, ház + vendégház.

Esztergom
11

Eladó 1504.00m² építési telek, Esztergom

Esztergom
5

Eladó 700.00m² építési telek, Esztergom

Esztergom
14

Eladó 180.00m² családi ház, Esztergom

Esztergom
10

Eladó 170.00m² családi ház, Esztergom

Esztergom
15

Eladó 134.00m² tégla lakás, Esztergom

Esztergom
14

Eladó 120.00m² családi ház, Esztergom

Esztergom