Esztergomi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

539

Ezen az oldalon a Esztergomban található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Esztergom Komárom-Esztergom megye észak-keleti részén, a Visegrádi hegységtől nyugatra, a Pilis-hegység lábánál, a Duna jobb partján, a Szlovákiához tartozó Párkány várossal szemben fekszik. A Duna félkörívben fogja közre a várost, és két ágra szakadva alkotja a Prímás-szigetet. Budapestről a 10-es főúton, Dorogon keresztül, vagy a 11-es főúton, Szentendrén és Visegrádon keresztül közelíthető meg. Budapesttől 47, Visegrádtól 23 km-re fekszik. A vele szemben fekvő Párkánnyal a Mária Valéria híd köti össze. Legismertebb nevezetessége, a város jelképévé vált Esztergomi Bazilika, melynek épületében a Főszékesegyházi kincstár is helyet kapott. Az esztergomi Bazilika Európa harmadik legnagyobb temploma a római Szent Péter-bazilika és a londoni Szent Pál-katedrális után. A Főszékesegyházi kincstár Közép-Európa egyik legnagyobb egyházi műtárgy gyűjteménye, ahol koronázási szertartáshoz kapcsolódó eszközöket mutatnak be. További látnivalói közül említésre méltóak a Belvárosi Kálvária-kápolna, a Prímási Palota a Keresztény Múzeummal, a Szent Anna templom, a Városháza, a zsinagóga, mely a Bajor Ágost Művelődési Háznak ad otthont, a Babits Mihály Emlékház, a Magyar Nemzeti Múzeum Esztergomi Vármúzeuma a helyre állított királyi palota épületében és a Sötétkapu, az a több mint 80 méter hosszú átjáró a Várhegy alatt, amit a bazilika elé építettek. Az Aquasziget Esztergom Élményfürdőben a hagyományos élményfürdő szolgáltatásokon kívül a tradicionális török fürdőt is kipróbálhatják a vendégek. A Párkány városával közösen rendezett Hídünnep és Hídfutás, a Szent István Napok, az Ister-Granum Népművészeti Fesztivál és a Lampionos hajófelvonulás és Vízi karnevál csak néhány Esztergom változatos programjai közül. Családi házat keres Esztergomban? A belvárosban és a kertvárosi részeken is számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást vásárolna? Keresgéljen a belvárosi ingatlanok között. Panellakást szeretne? A Bánomi lakótelepen vagy a Budai Nagy Antal lakótelepen biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Üzletet szeretne nyitni? A város központjában, frekventált helyen eladó/kiadó üzletek várják. A városban 10 óvoda, 9 általános iskola és 8 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget esztergomi ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

21

Nyergesújfalu gyönyörű új lakóparkjában két lakrészből álló modern családi ház!

Esztergom, Lakópark
11

Esztergom forgalmas részén, Hősök terénél 139nm-es ingatlan 22mft

Esztergom, Hősök tere
7

Esztergomban a Budai N.A. utcában IIIem-i, 2,5szobás lakás eladó.

Esztergom, Budai N.A.
11

Esztergomban a Szent János-kúti úton 2db építhető telek eladó 1637, 1636nm-es eladó.

Esztergom, Szent János-kúti út
9

Esztergomban a Bazilika lábánál 235nm-es családi ház.

Esztergom
5

Esztergom belvárosában, Szent-Tamás hegyen építési telek!

Esztergom, Szent-Tamás hegy
11

Sárisápon vendéglátóegység eladó.

Esztergom
12

Nyaraló, belterületi építési telek eladó.

Esztergom, Búbánatvölgy
16

Bazilika tövében

Esztergom

Eladó téglalakás, Esztergom

Esztergom

Eladó családi ház, Esztergom

Esztergom

Eladó családi ház, Esztergom

Esztergom
23

Eladó 80.00m² zártkert, Esztergom

Esztergom
15

Eladó 134.00m² tégla lakás, Esztergom

Esztergom
12

Eladó 111.00m² vendéglő, Esztergom

Esztergom
10

Eladó 620.00m² ipari, keresk. épület, Esztergom

Esztergom
15

Eladó 966.00m² családi ház, Esztergom

Esztergom
8

Eladó 1730.00m² építési telek, Esztergom

Esztergom
16

Eladó 180.00m² családi ház, Esztergom

Esztergom