Eladó és kiadó ingatlanok Domaszéken

Találati lista:

101

Ezen az oldalon a domaszéki ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések láthatóak. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Domaszék Szegedtől mindössze 12 km-re fekszik a Baját Szegeddel összekötő 55-ös számú út mentén. A település kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, hiszen az M5-ös autópályáról is épült lehajtója. A település 1952-ben önállósult, a környező falvak közt a legfiatalabb, közlekedés földrajzi helyzetéből és Szegedhez való közelségéből adódóan azonban a legdinamikusabban fejlődő település. Ennek köszönhetően a ’80-as évektől kezdődően sok szegedi értelmiségi választotta új lakhelyének, ezt az alapvetően mezőgazdasági termelésből, szőlő-, gyümölcs- és zöldségtermesztésből élő községet, mely ma már nemzetközi szabványméretű sportcsarnokkal is rendelkezik. A fiatal település nemigen büszkélkedhet számottevő építészeti emlékekkel, inkább csak a tanyavilágra jellemző keresztek és viharharangok találhatóak meg mindenütt. Két jelentős épület azonban mégis van a községben. Az 1985-88 között épült modern Szent Kereszt templom, már Szeged felől látható az 55-ös útról, másik temploma az 1938-ban épült Zöldfás templom. Domaszéken 1927-től 1975-ig működött egy keskeny nyomtávú gazdasági vasút. Állomásépületét felújították, benne néprajzi- és a kisvasúttal kapcsolatos kiállítás látható. Ha megtekintettük Domaszék nevezetességeit, borospincéiben tájjellegű homoki borokat kóstolhatunk, a horgásztónál horgászhatunk, vagy a lovardákban lovagolhatunk. Domaszék legjelentősebb rendezvényei a Falunap, a Búcsú, a Böllérnap és a Katalin Bál. Tanyát vásárolna Domaszéken? A falu külterületén gazdálkodásra alkalmas tanyákat, gyönyörűen felújított kúriát, zártkerteket, gyümölcsöst, szőlőt és szarvasmarha tenyésztésre alkalmas telephelyet is találhat. Családi házat keres? A település központjában és az új osztásban is megtalálhatja álmai otthonát. Építkezni szeretne? A központban és a külterületen egyaránt találhat építési telkeket. Vállalkozást indítana? A faluban számtalan eladó telephely között válogathat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget domaszéki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

2

Jó helyen jó időben

Domaszék
5

Telek Szuper Áron!!!

Domaszék
7

Duplatelek Szuper Áron!!!

Domaszék
8

Domaszéken élni jóóóóóóóóóóóóó

Domaszék
7

Anya itt egy brutál jóóóóóóóóóóóóó Tanya

Domaszék
5

Hármas határ!

Domaszék
7

Domaszéken 2185 nmes zártkert sürgősen eladó!

Domaszék, Domaszék
9

Domaszék külterületén Gyümölcsös és szántó egyben Eladó!

Domaszék, Domaszék, Külterület utca

Eladó zárt kerti telek Domaszéken

Domaszék
19

Domaszéken, felújított Családi ház Eladó!

Domaszék, Domaszék
12

Eladó tanya csendes környéken

Domaszék

Eladó szomszédos telkek Domaszéken

Domaszék

Eladó zárt kert Domaszéken

Domaszék

Eladó zárt kerti telek Domaszéken

Domaszék
2

Eladó mezőgazdasági terület Domaszéken !

Domaszék
14

Domaszék, Családi ház

Domaszék, Domaszék, Tulipán utca
27

Múzeumok is megirigyelnék, eladó tanya Domaszék

Domaszék
29

Panorámás birtok, avagy luxus autentikus módon

Domaszék, Domaszék
17

Pályázható, gazdálkodásra alkalmas tanya!

Domaszék, Domaszék
13

Domaszéken 4000 nm-es telephely kiadó!

Domaszék, Domaszék