Eladó és kiadó ingatlanok Domaszéken

Találati lista:

83

Ezen az oldalon a domaszéki ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések láthatóak. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Domaszék Szegedtől mindössze 12 km-re fekszik a Baját Szegeddel összekötő 55-ös számú út mentén. A település kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, hiszen az M5-ös autópályáról is épült lehajtója. A település 1952-ben önállósult, a környező falvak közt a legfiatalabb, közlekedés földrajzi helyzetéből és Szegedhez való közelségéből adódóan azonban a legdinamikusabban fejlődő település. Ennek köszönhetően a ’80-as évektől kezdődően sok szegedi értelmiségi választotta új lakhelyének, ezt az alapvetően mezőgazdasági termelésből, szőlő-, gyümölcs- és zöldségtermesztésből élő községet, mely ma már nemzetközi szabványméretű sportcsarnokkal is rendelkezik. A fiatal település nemigen büszkélkedhet számottevő építészeti emlékekkel, inkább csak a tanyavilágra jellemző keresztek és viharharangok találhatóak meg mindenütt. Két jelentős épület azonban mégis van a községben. Az 1985-88 között épült modern Szent Kereszt templom, már Szeged felől látható az 55-ös útról, másik temploma az 1938-ban épült Zöldfás templom. Domaszéken 1927-től 1975-ig működött egy keskeny nyomtávú gazdasági vasút. Állomásépületét felújították, benne néprajzi- és a kisvasúttal kapcsolatos kiállítás látható. Ha megtekintettük Domaszék nevezetességeit, borospincéiben tájjellegű homoki borokat kóstolhatunk, a horgásztónál horgászhatunk, vagy a lovardákban lovagolhatunk. Domaszék legjelentősebb rendezvényei a Falunap, a Búcsú, a Böllérnap és a Katalin Bál. Tanyát vásárolna Domaszéken? A falu külterületén gazdálkodásra alkalmas tanyákat, gyönyörűen felújított kúriát, zártkerteket, gyümölcsöst, szőlőt és szarvasmarha tenyésztésre alkalmas telephelyet is találhat. Családi házat keres? A település központjában és az új osztásban is megtalálhatja álmai otthonát. Építkezni szeretne? A központban és a külterületen egyaránt találhat építési telkeket. Vállalkozást indítana? A faluban számtalan eladó telephely között válogathat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget domaszéki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

8

Domaszéki tanya, erdővel, gyümölcsössel, eladó!

Domaszék
14

Szegedtől 8 km-re családi ház eladó

Domaszék
10

Külvárosi igényes családi ház

Domaszék
29

Befektetők Figyelem!

Domaszék
19

Üdülő övezeti családi ház

Domaszék
5

Telek Szuper Áron!!!

Domaszék
7

Duplatelek Szuper Áron!!!

Domaszék
3

Domaszéki kiskertekben építkezne?

Domaszék
3

Domaszéki zártkert, építésre alkalmas terület!

Domaszék
7

5 hektáros tanya Domaszék mellett

Domaszék
12

Domaszéki Tanya Óriás Telekkel eladó

Domaszék
9

Domaszéki Tanya Eladó

Domaszék
2

Domaszékhez közeli ipari telek eladó

Domaszék
11

Domaszéki nyugalom

Domaszék
3

Domaszéki zártkerti telek eladó!

Domaszék
11

Domaszéken ház a kiskertekben!

Domaszék
13

Domaszéki ház!

Domaszék
3

Sarki telek Domaszéken

Domaszék
9

GAZDÁLKODÁSRA, ÁLLATTARTÁSRA KIVÁLÓ, 1 HEKTÁROS TELEK CSALÁDI HÁZZAL, MELLÉKÉPÜLETEKKEL

Domaszék