Ingatlanok Budapest III. kerület

Találati lista:

1534

Ezen az oldalon a Budapest III. kerületében megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Budapest III. kerületének városrészeire, Aquincum, Aranyhegy, Békásmegyer, Békásmegyer hegyoldali rész, Békásmegyer-Ófalu, Berend utcai lakótelep, Csillaghegy, Csúcshegy, Farkastorok, Filatorigát, Gázgyári lakótelep, Gyógyszergyár utcai lakótelep, Józsefhegy, Hármashatárhegy, Kaszásdűlő, Kaszásdűlői lakótelep, Lajos utcai lakótelep, Mátyáshegy, Mocsárosdűlő, Óbuda, Óbudai lakótelep, Óbudasziget, Platánliget lakópark, Pók utcai lakótelep, Pünkösdfürdő, Remetehegy, Rómaifürdő, Római lakótelep, Római-part, Solymárvölgy, Szépvölgy, Táborhegy, Testvérhegy, Törökkő, Újlak, Ürömhegy. A III. kerület a Duna jobb partján helyezkedik el, kerületi önkormányzata által megállapított neve: Óbuda-Békásmegyer. A városrész 2000 éves várostörténeti múlttal rendelkezik, hiszen Óbudán helyezkedett el a római kor Aquincum, melyről számos megmaradt építészeti emlék tanúskodik. Ha Budapesten jár, érdemes megtekinteni a város ezen részének látnivalóit, mint például Budapest Galéria, Flórián térnél római kori Fürdőmúzeum, Óbudai Múzeum, Zichy kastély. A városrészben 13 bölcsőde, 24 óvoda, 25 általános iskola, 21 szakközépiskola és gimnázium és 4 felsőoktatási intézmény működik. Csillaghegy egyre népszerűbb városrész, fiatal családok számára ideális lehet a nyugodt, csendes kertváros, jó közlekedéssel, HÉV-vel gyorsan el lehet jutni a központba. Ha úgy gondolja, hogy Óbudán keres lakóingatlant, szinte minden kategóriában van választék bőven megfizethető, kedvező áron. Kereshet, panellakást, téglaépítésű lakást, családi házat, továbbá mivel a városrészben van több olyan terület, amelyet a közelmúltban kerültek beépítésre, akár újépítésű társasházban, lakóparkban is megtalálhatja álmai otthonát. A kerületben számos ilyen jellegű beruházás is várható az elkövetkezendő években. Panellakást vásárolhat még Békásmegyer, Római-part, Kaszásdűlői lakótelep, Gyógyszergyár utcai lakótelep, Mátyáshegy, Filatorigát, Pók utcai lakótelep, Mátyáshegy, Filatorigát városrészekben.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Budapest III. kerületében a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

5

Békásmegyer hegyfelöli oldalán

Budapest III. kerület, Zsirai Miklós utca
5

Hunor utca

Budapest III. kerület, Óbuda
9

Szőlővész utca

Budapest III. kerület, Ürömhegy
5

Békásmegyer hegyfelöli oldalán

Budapest III. kerület, Zsirai Miklós utca
13

Óbuda kedvelt háztömbje

Budapest III. kerület, Óbuda
15

Csillaghegy, központhoz közel

Budapest III. kerület, Attila utca
11

Budán, Csillaghegyen

Budapest III. kerület, Domján Edit utca
15

Csillaghegy családi házas zöldövezet

Budapest III. kerület, Ady Endre utca
15

Pók utcai lakó lakótelepen egyedi stílusú lakás.

Budapest III. kerület, Torma Károly utca
15

Óbuda frekventált részén

Budapest III. kerület, Kolostor út
15

Tímár utca

Budapest III. kerület, Tímár utca
11

Eladó Lakás, Budapest 3. ker.

Budapest III. kerület, Óbuda
10

Eladó Ikerház, Budapest 3. ker.

Budapest III. kerület
6

Eladó Telek, Budapest 3. ker.

Budapest III. kerület, Testvérhegy

Eladó Telek, Budapest III. kerület 49.900.000 Ft

Budapest III. kerület, Aranyhegy

Eladó Telek, Budapest III. kerület 43.900.000 Ft

Budapest III. kerület, Aranyhegy
5

Eladó Ház, Budapest III. kerület Bécsi út 49.900.000 Ft

Budapest III. kerület, Ürömhegy, Bécsi út
4

Eladó Ház, Budapest III. kerület 107.000.000 Ft

Budapest III. kerület, Testvérhegy
25

Eladó Lakás, Budapest III. kerület Erdőalja lejtő 104.900.000 Ft

Budapest III. kerület, Táborhegy, Erdőalja lejtő
11

Eladó Lakás, Budapest III. kerület Harsány lejtő 94.900.000 Ft

Budapest III. kerület, Testvérhegy, Harsány lejtő