Ingatlanok Békéscsaba

Találati lista:

518

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Békéscsabán megtalálható, (ház, házrész, lakás, telek, stb.) kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítheti a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Békéscsaba városrészeire, Belváros, József Attila lakótelep vagy ismertebb nevén Lencsési lakótelep, Erzsébethely („Jamina”), Áchim András lakótelep, Almáskertek, Békekertek, Borjúrétikertek, Mezőmegyer, Gerla, Fényes. Ha panellakást szeretne vásárolni a Lencsési lakótelepen érdemes keresni, hiszen megfelelő közelségben található a belváros, rendezett jó életminőségű városrésznek számít, továbbá a szolgáltató intézmények aránya is igen magas. Kereshet albérletet a Belvárosban, de ha családi házra vágyik Erzsébethely csendes, kertvárosi hangulatú városrészében megtalálhatja azt. Jó közlekedési helyzetben van Gerla városrész, ahol számos új építésű családi házat kínálnak, de keresheti álmai házát a falusias jellegű Mezőmegyerben is.
Békéscsaba Békés megye székhelye és nemcsak földrajzi, hanem gazdasági központja is egyben. A város kiemelkedő a gasztronómia területén, hiszen nemzetközi hírű a hungaricumnak számító csabai kolbász. Itt rendezik meg minden évben országunk egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválját, a Csabai Kolbászfesztivált. Sörfesztiváljai szintén egyedülállóak hazánkban. A településen 14 hagyományos általános iskola, továbbá 2 6 ill. 8 osztályos gimnázium, 16 középiskola található. Széles választék van a szakképzés területén is, mely a szomszéd megyékből is idevonzza a tanulni vágyókat. Felsőoktatási intézményből 2 található a városban.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Békéscsabán.

8

Belvárosi felújított lakás kiadó

Békéscsaba, Belváros
10

Eladó lakás a KIEG ABC mögött

Békéscsaba
4

Eladó telek a Dobozi út közelében

Békéscsaba
10

Eladó családi ház a Belvároshoz közel

Békéscsaba
4

ÁRCSÖKKENÉS!!! Kétgenerációs családi ház eladó

Békéscsaba
11

Eladó Ház, Békéscsaba, TESCO közelében

Békéscsaba
11

Eladó lakás az Andrássyn

Békéscsaba, Belváros
20
CSOK ingatlan

Falusi turizmusra alkalmas kisbirtok eladó

Békéscsaba
8

Családi ház a belvárosban

Békéscsaba, Belváros

Eadó telek Lencsésin

Békéscsaba
21

Eladó a Belváros szivében Családi ház

Békéscsaba, Belváros
9

Eladó Belvárosi Társasház

Békéscsaba, Belváros
4

Eladó építési telek

Békéscsaba
2

Építési telek eladó

Békéscsaba
4

Eladó telek Lencsési közelében

Békéscsaba
4

Eladó építési telek

Békéscsaba