Ingatlanok Békéscsaba

Találati lista:

763

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Békéscsabán megtalálható, (ház, házrész, lakás, telek, stb.) kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítheti a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Békéscsaba városrészeire, Belváros, József Attila lakótelep vagy ismertebb nevén Lencsési lakótelep, Erzsébethely („Jamina”), Áchim András lakótelep, Almáskertek, Békekertek, Borjúrétikertek, Mezőmegyer, Gerla, Fényes. Ha panellakást szeretne vásárolni a Lencsési lakótelepen érdemes keresni, hiszen megfelelő közelségben található a belváros, rendezett jó életminőségű városrésznek számít, továbbá a szolgáltató intézmények aránya is igen magas. Kereshet albérletet a Belvárosban, de ha családi házra vágyik Erzsébethely csendes, kertvárosi hangulatú városrészében megtalálhatja azt. Jó közlekedési helyzetben van Gerla városrész, ahol számos új építésű családi házat kínálnak, de keresheti álmai házát a falusias jellegű Mezőmegyerben is.
Békéscsaba Békés megye székhelye és nemcsak földrajzi, hanem gazdasági központja is egyben. A város kiemelkedő a gasztronómia területén, hiszen nemzetközi hírű a hungaricumnak számító csabai kolbász. Itt rendezik meg minden évben országunk egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválját, a Csabai Kolbászfesztivált. Sörfesztiváljai szintén egyedülállóak hazánkban. A településen 14 hagyományos általános iskola, továbbá 2 6 ill. 8 osztályos gimnázium, 16 középiskola található. Széles választék van a szakképzés területén is, mely a szomszéd megyékből is idevonzza a tanulni vágyókat. Felsőoktatási intézményből 2 található a városban.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Békéscsabán.

4

Békéscsaba központjában ház eladó

Békéscsaba
8

Békéscsabán, kertvárosi környezetben tégla ház eladó

Békéscsaba

Békéscsabán a Kazinczy ltp.-n lakás eladó

Békéscsaba, belváros, Kazinczy ltp.

Békéscsabán a Berzsenyi utcában ház eladó

Békéscsaba, kertváros

Békéscsaba Berzsenyi utcai földszintes ház eladó

Békéscsaba, kertvárros
8
CSOK ingatlan

Békéscsaba Pásztor utcai lakás eladó

Békéscsaba, Lencsési, Pásztor u.
5

Békéscsabán a Körös parton ház eladó

Békéscsaba, Kőrös part
7

Békéscsaba Dózsa György úton lakás eladó

Békéscsaba, belváros, Dózs Gy u.
4

Békéscsaba Tulipán utcai lakás eladó

Békéscsaba, belváros, Békéscsaba Tulipán u
11

A Dr. Becsey O. utcában családi ház eladó

Békéscsaba, VI ker, dr Becsey u
11

Békéscsabán a belvárosban Vállalkozásra alkalmas 5 helységből álló ingatlan eladó.

Békéscsaba, Békéscsaba

Eladó sorház, Békéscsaba

Békéscsaba
7

Egyszobás házrész a belvárosban.

Békéscsaba
10

Eladó családi ház

Békéscsaba, Lencsési, Attila utca 6.
12

Békéscsabán családi ház fizetés könnyítéssel

Békéscsaba
21

Gerlán családi ház, vendéglátó egységgel eladó

Békéscsaba, Gerla (VIII. kerület)
4

Felújítandó ház- Gerlán eladó

Békéscsaba, Gerla (VIII. kerület)
2

Békéscsabán eldó egy 408 m2 telek.

Békéscsaba, IV. kerület