Hirdetés

Eladó és kiadó ingatlanok Balatonfüreden

Találati lista:

542

Itt találhatóak a balatonfüredi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Balatonfüred a Balaton északi partjának fővárosa, lankás dombok által körülölelt területen fekszik. A Veszprémtől 18 km-re fekvő városon halad át a Balaton északi partján végigfutó 71-es főút, vonattal pedig a Budapestről Tapolcára vezető vasútvonalon érhető el. Idegenforgalmi vonzerejét fekvése, forrásainak gyógyhatása és zamatos borai adják. Szénsavas savanyú vizét 1971-ben nyilvánították gyógyvízzé, ekkor gyógyüdülőváros lett, 1987-től pedig a Szőlő és a Bor Nemzetközi városa. Kellemes mediterrán klímáját a Balaton-felvidék előhegyeinek köszönheti, melyek megvédik a Bakony felől érkező hideg szelektől, és állandó levegőcserét, ezáltal pormentes levegőt biztosítanak. Tiszta levegője és savanyú vize gyógyítja a szív és érrendszeri betegségeket. Az itt található Állami Szívkórházban már sok beteg meggyógyult, köztük az indiai Nobel díjas költő, Rabindranath Tagore. A költő egy indiai legenda mintájára, gyógyulásának emlékére egy hársfát ültetett, példáját követte sok politikai, közéleti személyiség, költő és Nobel-díjas, az így kialakult fasor mentén építették ki a Tagore sétányt, melyben megtalálható a költő szobra. 1825-ben itt, a Horváth-házban rendezték meg az első Anna-bált. A városban megtalálható számos reformkori személyiség, például Jókai Mór és Blaha Lujza villája. A Vaszary Villa elsősorban képzőművészeti alkotásoknak ad otthont, de a kiállításokat irodalmi, zenés és előadói estek is kísérik. Balatonfüred természeti értéke A Tamás-hegy nyugati oldalában 1894-ben feltárt és 1934-ben megnyitott Lóczy barlang. A Tamás-hegyen álló Jókai kilátóból pedig csodás panoráma nyílik a Balatonra, Balatonfüredre és a Tihanyi-félszigetre. A városban az Annagora Aquapark Élményfürdő kellemes kikapcsolódást nyújt a vízicsúszdák szerelmeseinek és itt található Magyarország legnagyobb hullámfürdője. Üdülőt, nyaralót keres az északi part fővárosában? Balatonfüreden számtalan vízparti ingatlant talál. Családi házat vásárolna? A város központjában, felső városrészen, vagy Arács városrészen Biztosan megtalálja álmai otthonát. Téglalakást keres? A város központjában, a vízpart közelében biztosan megtalálja az Önnek megfelelő ingatlant. A városban 5 óvoda, 4 általános iskola, 2 középiskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonfüredi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Eladó téglalakás, Balatonfüred, Balatonarács, Balatonarács

Balatonfüred, Balatonarács, Balatonarács

Luxuslakás a Balaton parton

Balatonfüred, Fürdő utca
Hirdetés

Luxuslakás a Balaton parton

Balatonfüred, Fürdő utca

Luxuslakás a Balaton parton

Balatonfüred, Fürdő utca

Luxuslakás a Balaton parton

Balatonfüred, Fürdő utca
14

Eladó iroda, irodaház, Balatonfüred, Központban

Balatonfüred, Központban
20

Eladó családi ház, Balatonfüred, Felsőváros, Felsőváros

Balatonfüred, Felsőváros, Felsőváros
14

Eladó téglalakás, Balatonfüred, Felsőváros, Felsőváros

Balatonfüred, Felsőváros, Felsőváros
17

Eladó üdülő, nyaraló, Balatonfüred, Kéki-dülő

Balatonfüred, Kéki-dülő
7

Eladó építési telek, Balatonfüred, Felsőváros, Felsőváros

Balatonfüred, Felsőváros, Felsőváros
Hirdetés
13

KÉNYELEM, POMPA, LUXUS, NAPLEMENTE Balatonfüreden.

Balatonfüred, Balatonfüred
6

Balatonfüreden új építésű lakás eladó!

Balatonfüred, Balatonfüred
6

Eladó szántóföld, legelő, Balatonfüred, Felsőváros, Külterület

Balatonfüred, Felsőváros, Külterület
18

Eladó sorház, Balatonfüred, Ófalu, Ófalu

Balatonfüred, Ófalu, Ófalu
11

Eladó sorház, Balatonfüred, Felsőváros, Felsőváros

Balatonfüred, Felsőváros, Felsőváros
20

Eladó üdülő, nyaraló, Balatonfüred, Balatonarács, Balatonfüred

Balatonfüred, Balatonarács, Balatonfüred
Hirdetés
20

Eladó ikerház, Balatonfüred, Felsőváros, Felsőváros

Balatonfüred, Felsőváros, Felsőváros
6

Balatonfüred, Hóvirág utca, 168 m²-es, családi ház, 4 szobás, kiváló állapotú, gázcirkó fűtés

Balatonfüred, Hóvirág utca
7

Balatonfüred, Hóvirág utca, 130 m²-es, családi ház, 4 szobás, kiváló állapotú, gázcirkó fűtés

Balatonfüred, Hóvirág utca