Eladó és kiadó ingatlanok Nagytarcsán

Találati lista:

352

Itt találhatóak a nagytarcsai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például ház, házrész esetén esetén: családi ház, sorház, villa, kastély, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Nagytarcsa a Pesti-síkság és a Gödöllői-dombság találkozásánál a Szilas-patak völgyében fekszik. Határában húzódik az M0-ás körgyűrű, területén áthalad az M3-as autópályát az M0-ás körgyűrűvel összekötő M31-es út. Sztehlo Gábor evangélikus lelkész az 1930-as években itt alapította meg az ország első népfőiskoláját, ahol parasztfiatalok tanítása folyt. Ma a népfőiskola egykori épülete ad otthont a Falumúzeumnak, melyben a község történeti és néprajzi emlékeit lehet megtekinteni. A Falumúzeumban különböző kézműves foglalkozásokon is részt lehet venni. Téglalakást keres Nagytarcsán? Új építésű társasházban akár kertkapcsolatos lakások közül is válogathat. Családi házat vásárolna? Nagytarcsa kedvelt lakóparkjaiban új építésű, szerkezetkész családi házak, ikerházak, sorházak várják. Építési telket keres? Nagytarcsa új parcellázású részén számtalan telek közül válogathat. Vállalkozást szeretne indítani? Az ipari parkban telephelyek, raktárak, ipari ingatlanok, építési telkek várják. A községben 2 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget nagytarcsai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

7

Befektetésnek is kiváló !

Nagytarcsa, Öreghegy
14

Eladó egyéb kereskedelmi-ipari, Nagytarcsa

Nagytarcsa
12

Eladó Ház, Nagytarcsa

Nagytarcsa
15

M0 autópályától 300 méterre műhely, raktár, telephely eladó

Nagytarcsa, Nagytarcsa
6

Ipari parkban csarnok épület eladó!

Nagytarcsa
2

Eladó építési telek Nagytarcsán, a Füzesligetben!

Nagytarcsa, Füzesliget
10

Eladó ikerházfél Nagytarcsán, a Füzesligetben!

Nagytarcsa, Füzeliget
5

Eladó műhely, Nagytarcsa

Nagytarcsa
7

Pest megye Nagytarcsa Ipari park műhely telephely raktár eladó

Nagytarcsa, 2142 Nagytarcsa
3

Pest megye Nagytarcsa Ipari park műhely telephely raktár eladó

Nagytarcsa, 2142 Nagytarcsa
2

Utolsó lehetőség ebben az árban!

Nagytarcsa
3

Geotermikus fűtéssel

Nagytarcsa
3

Geotermikus fűtéssel

Nagytarcsa
8

Eladó villa, kastély, Nagytarcsa

Nagytarcsa
4

Eladó építési telek, Nagytarcsa, Cserfa utca 15

Nagytarcsa, Cserfa utca 15
7

Eladó raktár, Nagytarcsa

Nagytarcsa
6

Eladó raktár, Nagytarcsa

Nagytarcsa
7

Eladó telephely, Nagytarcsa

Nagytarcsa