Ingatlanok Győr

Találati lista:

3557

Ezen az oldalon a Győrön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Győr városrészeire, Adyváros, Bácsa, Bakonyszentlászló, Belváros, Banai úti kertek, Csanakfalu, Csanakhegy, Dózsamajor, Erdeitanya, Ergényi lakótelep, Fehérlapos dűlő, Góré dűlő, Szent Erzsébet telep, Gyárváros, Gyimrót, Győrszentiván, Ipari park, Jancsifalu, József Attila lakótelep, Kisbácsa, Kismegyer, Likócs, Marcalváros, Ménfőcsanak, Nádorváros, Nagybácsa, Pinnyéd, Révfalu, Révfalu-viziváros, Sárás, Sashegy, Győrszabadhegy, Sziget, Újváros, Üdülőövezet, Városrét. Győr a Nyugat-Dunántúli régió kiemelkedő gazdasági, kulturális, vallási, oktatási központja. Központi fekvése is hozzájárult, hogy országunk legdinamikusabban fejlődő városává váljon. A település műemlékekben igen gazdag, belvárosa elnyerte a műemlék védelem Európa-díját. Ha nyaralást tervezett a régióban, vagy itt lakik, és pihenésre vágyik, érdemes ellátogatni a Rába-Quelle Termál- és Gyógyfürdőbe, a Győri Nemzeti Színházba, Xantus János Állatkertbe. Ha jövőjét Győrben képzeli el, érdemes megtekinteni a település eladó ingatlan- és albérlet kínálatát. A panellakás kínálatot érdemes megnézni Nádorváros, Adyváros, Marcalváros városrészben, esetleg Győrszabadhegyen. Ha családi házat szeretne Gyimrót, Kismegyer, Bácsa, Ménfőcsanak városrészt tekintse meg. Ha igazi csendes, elszigetelt, nyugodt helyen keresi álmai otthonát Pinnyéden megtalálhatja.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Győrön.

13

Eladó 62.00m² tégla lakás, Győr

Győr, Győr-Belváros
12

Eladó 60.00m² családi ház, Győr

Győr, Bácsa
7

Eladó 53.00m² panel lakás, Győr

Győr, Adyváros
2

Eladó 54.74m² tégla lakás, Győr

Győr, Szitásdomb
2

Eladó 60.57m² tégla lakás, Győr

Győr, Szitásdomb
2

Eladó 50.49m² tégla lakás, Győr

Győr, Szitásdomb
6

Eladó 1098.00m² ipari, keresk. épület, Győr

Győr
6

Kiadó 85.00m² családi ház, Győr

Győr, Győrszentiván
3

Eladó 49.28m² tégla lakás, Győr

Győr, Szitásdomb
15

Eladó 200.00m² családi ház, Győr

Győr, Bácsa
14

Eladó 174.00m² sorház, Győr

Győr, Győrszabadhegy
6

Eladó 45.00m² családi ház, Győr

Győr, Újváros
10

Eladó 180.00m² ikerház, Győr

Győr, Ménfőcsanak
7

Győr-Nádorváros határán eladó 2szoba hallos egyedi mérős panellakás

Győr, Adyváros
6

Győrben eladó felújitott társasházi téglalakás

Győr, Gyárváros
3

Eladó 90.00m² családi ház, Győr

Győr, Győrszabadhegy
7

Eladó 85.00m² családi ház, Győr

Győr, Győrszentiván
15

Eladó 120.00m² családi ház, Győr

Győr, Révfalu
2

Eladó 97.00m² ikerház, Győr

Győr