Eladó és kiadó ingatlanok Gyálon

Találati lista:

474

Itt találhatóak a gyáli ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Gyál a fővárosi agglomerációban, Budapest délkeleti határában helyezkedik el, közvetlenül szomszédos a XVIII. kerülettel. Területén csatlakozik az M5-ös autópálya az M0-ás körgyűrűre. Vonattal a Budapest–Lajosmizse–Kecskemét-vasútvonalon érhető el. A városközpontban található a trianoni emlékmű, mely három alkotás együtteséből áll. A székelykapu Varga Csaba főfanyűvő alkotása. A kapu előtt álló sziklatömböt Kovács Márton táborfalvai szobrász faragta. A harmadik alkotás tájékoztató tábla, melyet szintén Varga Csaba készített, és amely nem csak száraz tényeket közöl, hanem irodalmi alkotásokon és egy korabeli újságcikken keresztül mutatja be a történelmi eseményt. A Millenniumi Parkban található Szent György szobra, ugyanis Gyál első írásos emléke egy Szent György tiszteletére emelt templomot említ, a Kegyeleti emlékkő és a kopjafa, melyet a II. világháború gyáli áldozatainak tiszteletére emeltek. A város legjelentősebb idegenforgalmi nevezetessége a Galopp Major, amely Némediszőlő városrész és az M5-ös csomópont között helyezkedik el. A majorban gomba alakú \"kunyhó\"-k és étterem várja a vendégeket. A kunyhók vályogból, nádból, fából épült 2 -10 férőhelyes bioházak. Gyál másik idegenforgalmi vonzerejét a Peremvárosi Horgásztó és Pihenőpark adja az M5-ös autópálya mentén. Családi házat keres Gyálon? A város központjában és csendes kertvárosi részeken is megtalálhatja álmai otthonát. Építési telket vásárolna? A város egész területén találhat eladó ingatlanokat. A városban 4 óvoda, 3 általános iskola és 1 szakközépiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget gyáli ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

8

Gyál kedvelt részén nappali + 3 hálós, br. 125 nm-es újépítésű családi ház jó áron

Gyál, Gyál
31

Eladó családi ház Gyálon

Gyál, Városközpont
30

Kálvin tér

Gyál
13

Gyál délnyugati része.

Gyál
13

Ady Endre utca környékén

Gyál
19

Juhász Gyula utca

Gyál
13

Ady Endre utca környékén

Gyál
15

Görgey Artúr utca

Gyál
8

Ady Endre utca

Gyál
11

Gyál központjához közel csendes utcában

Gyál
7

Piac közelében kétgenerációs

Gyál
9

Gyál

Gyál
7

GYÁL LEGJOBB RÉSZÉN ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZAK!!!

Gyál
16

FÖLDSZINTES ÖNÁLLÓ CSALÁDI, GYÁL LEGJOBB RÉSZÉN!!!

Gyál
15

FÖLDSZINTES ÖNÁLLÓ CSALÁDI, GYÁL LEGJOBB RÉSZÉN!!!

Gyál
15

Erdő mellett, tiszta levegőn

Gyál
9

Gyál

Gyál
11

Gyál központjához közel csendes utcában

Gyál
8

Eladó családi ház, Gyál

Gyál
14

Eladó gyálon 83 nm-es, 2+2 félszobás ikerfél

Gyál