Eladó és kiadó ingatlanok Zamárdiban

Találati lista:

203

Ezen az oldalon a Zamárdiban megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Zamárdi a Somogyi-dombság Külső-Somogy-i részén, a Balaton déli partján helyezkedik el. Az M7-es autópályán és a 7-es főúton, a Székesfehérvár-Gyékényes vasútvonalon valamint komppal lehet megközelíteni. Siófoktól 9,2, Balatonföldvártól 5 km-re található. A Balaton déli partjának egyik legkedveltebb üdülőhelye, vonzerejét növeli, hogy a strand használata és a parkolás a város egész területén ingyenes, valamint júliusban és augusztusban a Tourinform iroda a település nevezetességeit ingyenes túravezetés keretében mutatja be. A vízpart, a finom borok, a látnivalók és a kikapcsolódási, szórakozási lehetőségek évről-évre rengeteg turisták vonzanak. Legjelentősebb látnivalója a Kő-hegyi kilátó, melyből megcsodálhatjuk a Tihanyi-félszigetet, a Somogyi dombságot és elláthatunk Kenesétől Badacsonyig. Nevezetes temploma a Római katolikus plébániatemplom, melyet 1771-ben építettek Szűz Mária tiszteletére. További nevezetességei a Tájház, a Magyar fájdalom szobor és a Néprajzi Gyűjtemény. A Zamárdi Kalandpark kötélpályája és a Kisbalaton felett átívelő csúszópályája, valamint a tavon található vízigéppisztollyal felszerelt vízidodzsemek remek szórakozást ígérnek kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Legjelentősebb rendezvénye a nemzetközi viszonylatban is ismert Balaton Sound. Üdülőt, családi házat, vagy téglalakást vásárolna Zamárdiban? A vízpart közvetlen közelében számtalan ingatlan közül válogathat. Vendéglátással foglakozik? Zamárdi központjában eladó/kiadó hoteleket, panziókat, éttermeket, vendéglőket találhat. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget zamárdi ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

11

Eladó Ház, Zamárdi

Zamárdi
5

Eladó Ház, Zamárdi

Zamárdi
2

Eladó Telek, Zamárdi

Zamárdi
11

Eladó Ház, Zamárdi

Zamárdi

Eladó építési telek, Zamárdi

Zamárdi
26

Eladó családi ház, Zamárdi, Zamárdi

Zamárdi, Zamárdi
16

Eladó iroda, irodaház, Zamárdi, Zamárdi

Zamárdi, Zamárdi
33

Eladó családi ház, Zamárdi, Zamárdi

Zamárdi, Zamárdi
12

Eladó ikerház, Zamárdi, Zamárdi

Zamárdi, Zamárdi
6

Eladó üdülő, nyaraló, Zamárdi, Zamárdi Keszeg utca

Zamárdi, Zamárdi Keszeg utca
26

Eladó Ház, Zamárdi

Zamárdi, Zamárdi üdülőtelep
8

Eladó külterületi telek, Zamárdi, Zamárdi Kőhegy

Zamárdi, Zamárdi Kőhegy
32

Eladó Ház, Zamárdi

Zamárdi
10

Eladó Ház, Zamárdi

Zamárdi
26

Eladó Ház, Zamárdi

Zamárdi
11

Eladó Ház, Zamárdi

Zamárdi
5

Eladó Ház, Zamárdi

Zamárdi
10

Zamárdi, Hullám utca, 886 m²-es, telek

Zamárdi, Hullám utca
18

Zamárdi, Csokonai utca, 120 m²-es, családi ház, 4 szobás, kiváló állapotú, gázcirkó fűtés

Zamárdi, Csokonai utca
29

Eladó családi ház, Zamárdi, Rétföldi utca

Zamárdi, Rétföldi utca