Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Zalakaroson

Találati lista: 179

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a zalakarosi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Zalakaros a Kis-Balatontól délre, Keszthely és Nagykanizsa között fekszik. Elsősorban gyógyfürdőjéről nevezetes, a Gránit Gyógy- és Termálfürdő 45 éve nyújt gyógyulási lehetőséget az idelátogatóknak. A Gyógycentrum-Élményfürdő blokkban a rekreációt és a felüdülést szolgálják egyszerre. Legnevezetesebb látnivalói az Ófaluban található Szent Anna templom, melyet egy 13. századi templom helyén építettek 1866-ban, a Szőlőhegy Pincesor, mely műemléki védettséget élvez, Szent István és Boldog Gizella szobra, mely a Milleneumra készült és a Kilátó melyből a vulkanikus hegyekre, a Kis-Balatonra és a Balatonra is ellátni. Zalakaros kiváló lehetőséget nyújt az aktív turizmus kedvelőinek, a városban és környékén lehetőség nyílik kirándulásra, kerékpározásra, teniszezésre, focizásra, a Behiák puszta lovardában lovaglásra, sétarepülésre, hőlégballonozásra, vagy akár sárkányrepülésre is. A város legjelentősebb rendezvényei a Tour de Zalakaros kerékpárverseny, a Copacabana Caros Latin napok, a Zalakarosi Bornapok, a Szüreti Szőlőkapkodó és a Tök Jó Zalakaroson. Családi házat keres Zalakaroson? A fürdő közelében, vagy akár csendes zöldövezeti részen, apartmanként is használható ingatlanok várják. Üdülőt, nyaralót vásárolna? A fürdő közelében, vagy csendes utcákban egyaránt megtalálhatja álmai nyaralóját. Téglalakást szeretne? A központban, a fürdő közelében számtalan ingatlan közül válogathat. Vendéglátással foglalkozik? Frekventált helyen fekvő hotelek, panziók és éttermek közül válogathat. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget zalakarosi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.