Hirdetés

Ingatlanok Zalaegerszeg

Találati lista:

734

Ezen az oldalon a Zalaegerszegen megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Zalaegerszeg alábbi városrészeire, Alsójánkahegy, Andráshida, Apátfa, Aquapark-termálfürdő, Avashegy, Bazita, Becsali, Bekeháza, Belváros, Besenyő, Botfa, Bozsok, Csács, Csácsi-hegy, Csácsbozok, Ebergény, Erzsébethegy, Gógánhegy, Gólyadombi lakópark, Hatháza, Hidegmajor, Jánkahegy, Kertváros, Landorhegy, Nekeresd, Neszele, Ola, Páterdomb, Pózva, Ságod, Szanatórium, Vakaroshegy, Vizslapark, Vorhota, Zalabesenyő, Zrínyi úti Ipartelep. Zalaegerszeg Zala megye székhelye, országunk egyik legzöldebb, legvirágosabb városa. Érdemes megtekinteni, a Gebárdi tavat és környékét, remek kikapcsolódás a strandolás és a vízi sportok kedvelőinek. Itt található az ország egyetlen Olajipari Múzeuma is. Évente több ezer látogatója van az AquaCity Vízicsúszda és Élményparknak, mely a régió egyik legnagyobb ilyen jellegű létesítménye. Ha a munkája Zalaegerszegre szólítja és albérletet vagy lakást keres, érdemes megtekinteni a város ingatlankínálatát. Téglaépítésű lakást találhat Landorhegyen vagy Olai városrészben melynek előnye, hogy bevásárlóközponthoz közel találhatók, de a belvárosban akár egyedi, akár központi fűtéses lakást is választhat. Ha lakóparkban szeretne élni, Andráshegyen keressen. Landorhegyen nem csak téglaépítésű lakásból nagy a választék, hanem panellakásból is. A városrész kiváló infrastruktúrával rendelkezik, óvoda és iskola is megtalálható, mely nem elhanyagolható tényező, ha családjával költözne ide. Ha albérletet keres, érdemes a panellakás kínálatot megtekinteni a Belvárosban és a Kertvárosban is. Ha kertes házat tervez vásárolni, csendes zöldövezeti rész Nekeresd városrész. Ságodon közel a várostól, a termálfürdő közelében nyugodt kis forgalmú városrészben ideális otthonra lelhet. Becsalihegyen sok panorámás családi házat kínálnak. Zalaegerszegen 17 óvoda, 12 általános iskola, 11 középiskola, továbbá a környező városok felsőoktatási intézményeinek kihelyezett tagozata működnek.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Zalaegerszegen a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

11

ZALAEGERSZEGEN ELSŐ EMELETI, NAGYPOLGÁRI JELLEGŰ LAKÁS ELADÓ!

Zalaegerszeg, Belváros
2

Zalaegerszeg Ságodi fensíkon nagy terület, amely remek befektetés is lehet!

Zalaegerszeg, Neszele
2

Amerre a város terjeszkedik, befektetési terület!!!!!!!!!!!!

Zalaegerszeg, Neszele
Hirdetés
14

Belvárosi iroda vagy üzlethelyiség....

Zalaegerszeg, Belváros
5

Eladó zárt kert Zalaegerszegen

Zalaegerszeg, Egerszeghegy
Hirdetés
9

Csupa napfény,csupa zöld-eladó zártkert Zalaegerszegen

Zalaegerszeg, Besenyő
6

Karnyújtásnyira a belvárostól.

Zalaegerszeg, Gógánhegy
12

Teskánd ipari terület eladó....

Zalaegerszeg
29

Csodálatos panoráma Zalaegerszegen !

Zalaegerszeg
9

Nyugalom, panoráma - eladó zártkerti ingatlan Zalaegerszeg Gógán hegyen a Szélhordta utcában

Zalaegerszeg, Gógánhegy
5

Eladó építési telek Bazitai úton Zalaegerszegen

Zalaegerszeg, Bazita
Hirdetés
29

Belvárosi három szobás társasházi lakás garázzsal

Zalaegerszeg, Belváros
2

Több mint egy hektáros belterületi építési telek eladó Zalaegerszegen!

Zalaegerszeg, Gógánhegy
10

Összközműves telek

Zalaegerszeg, Szívhegy
5

Örökzöld panorámás telek Zalaegerszegen eladó

Zalaegerszeg, Szenterzsébethegy
14

Eladó zártkert, Zalaegerszeg, Szenterzsébethegy

Zalaegerszeg, Szenterzsébethegy
Hirdetés
Hirdetés
14

Páterdombi családi ház,belvároshoz közel eladó

Zalaegerszeg, Páterdomb

Zalaegerszegen(Andráshidán) ipari telek eladó!

Zalaegerszeg, Andráshida
34

Eladó családi ház, Zalaegerszeg

Zalaegerszeg