Hirdetés

Ingatlanok Zalaegerszeg

Találati lista:

653

Ezen az oldalon a Zalaegerszegen megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Zalaegerszeg alábbi városrészeire, Alsójánkahegy, Andráshida, Apátfa, Aquapark-termálfürdő, Avashegy, Bazita, Becsali, Bekeháza, Belváros, Besenyő, Botfa, Bozsok, Csács, Csácsi-hegy, Csácsbozok, Ebergény, Erzsébethegy, Gógánhegy, Gólyadombi lakópark, Hatháza, Hidegmajor, Jánkahegy, Kertváros, Landorhegy, Nekeresd, Neszele, Ola, Páterdomb, Pózva, Ságod, Szanatórium, Vakaroshegy, Vizslapark, Vorhota, Zalabesenyő, Zrínyi úti Ipartelep. Zalaegerszeg Zala megye székhelye, országunk egyik legzöldebb, legvirágosabb városa. Érdemes megtekinteni, a Gebárdi tavat és környékét, remek kikapcsolódás a strandolás és a vízi sportok kedvelőinek. Itt található az ország egyetlen Olajipari Múzeuma is. Évente több ezer látogatója van az AquaCity Vízicsúszda és Élményparknak, mely a régió egyik legnagyobb ilyen jellegű létesítménye. Ha a munkája Zalaegerszegre szólítja és albérletet vagy lakást keres, érdemes megtekinteni a város ingatlankínálatát. Téglaépítésű lakást találhat Landorhegyen vagy Olai városrészben melynek előnye, hogy bevásárlóközponthoz közel találhatók, de a belvárosban akár egyedi, akár központi fűtéses lakást is választhat. Ha lakóparkban szeretne élni, Andráshegyen keressen. Landorhegyen nem csak téglaépítésű lakásból nagy a választék, hanem panellakásból is. A városrész kiváló infrastruktúrával rendelkezik, óvoda és iskola is megtalálható, mely nem elhanyagolható tényező, ha családjával költözne ide. Ha albérletet keres, érdemes a panellakás kínálatot megtekinteni a Belvárosban és a Kertvárosban is. Ha kertes házat tervez vásárolni, csendes zöldövezeti rész Nekeresd városrész. Ságodon közel a várostól, a termálfürdő közelében nyugodt kis forgalmú városrészben ideális otthonra lelhet. Becsalihegyen sok panorámás családi házat kínálnak. Zalaegerszegen 17 óvoda, 12 általános iskola, 11 középiskola, továbbá a környező városok felsőoktatási intézményeinek kihelyezett tagozata működnek.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Zalaegerszegen a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

15

Eladó téglalakás, Zalaegerszeg, Landorhegy

Zalaegerszeg, Landorhegy
11

Csendes környezetben építési telek

Zalaegerszeg, Szívhegy
16

Panorámás nagy telek Bozsokon! Eladó építési telek Zalaegerszegen!

Zalaegerszeg, Csácsbozsok
Hirdetés
5

Ideális telekméret, elfogadható ár...

Zalaegerszeg, Besenyő
8

Építési telek modern lakóövezetben.

Zalaegerszeg, Kaszaháza
15

Csendre és nyugalomra vágyik? Itt a lehetőség...a várostól mindössze 700 méterre.

Zalaegerszeg, Csácsbozsok
14

Háromlakásos társasház két lakása kerttel garázzsal és pincével keresi elsősorban összeköltözni vágyó tulajdonosait

Zalaegerszeg, Besenyő
16

Romantikus ingatlan Zalaegerszeg zöldövezeti részén CSOK kedvezménnyel is!!!

Zalaegerszeg, Egerszeghegy
21

Eladó fiatalos felújított lakás a kertvárosban

Zalaegerszeg, Kertváros
23

Eladó családi ház, Zalaegerszeg, Botfa

Zalaegerszeg, Botfa
12

Kényelmes 1+2 fél szobás tágas lakás várja leendő tulajdonosát!!!

Zalaegerszeg, Kertváros
Hirdetés
9

Keleti panorámás építési telek eladó a Jánka hegyen

Zalaegerszeg, Jánkahegy
8

Lakóház építésére alkalmas külterület Zalaegerszegen eladó!

Zalaegerszeg, Bazita
5

Örökzöld panorámás telek Zalaegerszegen eladó

Zalaegerszeg, Szenterzsébethegy
31

Eladó egyéb telek, Zalaegerszeg, Kertváros

Zalaegerszeg, Kertváros
15

Eladó egyéb telek, Zalaegerszeg, Kertváros

Zalaegerszeg, Kertváros
32

Eladó egyéb telek, Zalaegerszeg, Kertváros

Zalaegerszeg, Kertváros
Hirdetés
27

Eladó egyéb telek, Zalaegerszeg, Hosszújánka

Zalaegerszeg, Hosszújánka
8

Belvárosi családi ház eladó

Zalaegerszeg, Belváros
22

Belvárosi kertkapcsolatos lakás eladó Zalaegerszegen

Zalaegerszeg, Belváros