Ingatlanok Zalaegerszeg

Találati lista:

636

Ezen az oldalon a Zalaegerszegen megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Zalaegerszeg alábbi városrészeire, Alsójánkahegy, Andráshida, Apátfa, Aquapark-termálfürdő, Avashegy, Bazita, Becsali, Bekeháza, Belváros, Besenyő, Botfa, Bozsok, Csács, Csácsi-hegy, Csácsbozok, Ebergény, Erzsébethegy, Gógánhegy, Gólyadombi lakópark, Hatháza, Hidegmajor, Jánkahegy, Kertváros, Landorhegy, Nekeresd, Neszele, Ola, Páterdomb, Pózva, Ságod, Szanatórium, Vakaroshegy, Vizslapark, Vorhota, Zalabesenyő, Zrínyi úti Ipartelep. Zalaegerszeg Zala megye székhelye, országunk egyik legzöldebb, legvirágosabb városa. Érdemes megtekinteni, a Gebárdi tavat és környékét, remek kikapcsolódás a strandolás és a vízi sportok kedvelőinek. Itt található az ország egyetlen Olajipari Múzeuma is. Évente több ezer látogatója van az AquaCity Vízicsúszda és Élményparknak, mely a régió egyik legnagyobb ilyen jellegű létesítménye. Ha a munkája Zalaegerszegre szólítja és albérletet vagy lakást keres, érdemes megtekinteni a város ingatlankínálatát. Téglaépítésű lakást találhat Landorhegyen vagy Olai városrészben melynek előnye, hogy bevásárlóközponthoz közel találhatók, de a belvárosban akár egyedi, akár központi fűtéses lakást is választhat. Ha lakóparkban szeretne élni, Andráshegyen keressen. Landorhegyen nem csak téglaépítésű lakásból nagy a választék, hanem panellakásból is. A városrész kiváló infrastruktúrával rendelkezik, óvoda és iskola is megtalálható, mely nem elhanyagolható tényező, ha családjával költözne ide. Ha albérletet keres, érdemes a panellakás kínálatot megtekinteni a Belvárosban és a Kertvárosban is. Ha kertes házat tervez vásárolni, csendes zöldövezeti rész Nekeresd városrész. Ságodon közel a várostól, a termálfürdő közelében nyugodt kis forgalmú városrészben ideális otthonra lelhet. Becsalihegyen sok panorámás családi házat kínálnak. Zalaegerszegen 17 óvoda, 12 általános iskola, 11 középiskola, továbbá a környező városok felsőoktatási intézményeinek kihelyezett tagozata működnek.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Zalaegerszegen a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

2

Zala megyében telephely eladó!!!

Zalaegerszeg, Kertváros
10

Eladó téglalakás, Zalaegerszeg, Kertváros

Zalaegerszeg, Kertváros
9

Eladó panellakás, Zalaegerszeg, Belváros

Zalaegerszeg, Belváros
2

Eladó építési telek, Zalaegerszeg

Zalaegerszeg
42

Eladó Lakás, Zalaegerszeg

Zalaegerszeg, Andráshida
14

Családi házas környezet

Zalaegerszeg, Landorhegy
9

Hatháza

Zalaegerszeg, Andráshida
11

Páterdomb csendes részén

Zalaegerszeg, Páterdomb
14

Családi házas környezet

Zalaegerszeg, Landorhegy
8

Nekeresd

Zalaegerszeg, Nekeresd
12

Az uszoda közelében

Zalaegerszeg, Belváros
10

Olai városrész

Zalaegerszeg, Ola
9

Hatháza

Zalaegerszeg, Andráshida
9

Eladó téglalakás, Zalaegerszeg, Csendes

Zalaegerszeg, Csendes
27

Eladó családi ház, Zalaegerszeg, Csendes

Zalaegerszeg, Csendes
9

Zalaegerszeg, bozsoki utca, 6348 m²-es, telek

Zalaegerszeg, bozsoki utca
10

Zalaegerszegen 2 generációs családi ház ELADÓ

Zalaegerszeg, Andráshida
12

Zalaegerszegi családi ház eladó!

Zalaegerszeg, Andráshida
13

Zalaegerszeg központjában, 67 m2-es,belső szintes üzlethelyiség eladó!

Zalaegerszeg, Belváros
5

Zalaegerszeg-Andráshidán, nyugodt utcában, 578 m2-es építkezési telek eladó.

Zalaegerszeg, Andráshida