Hirdetés

Ingatlanok Zalaegerszeg

Találati lista:

654

Ezen az oldalon a Zalaegerszegen megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Zalaegerszeg alábbi városrészeire, Alsójánkahegy, Andráshida, Apátfa, Aquapark-termálfürdő, Avashegy, Bazita, Becsali, Bekeháza, Belváros, Besenyő, Botfa, Bozsok, Csács, Csácsi-hegy, Csácsbozok, Ebergény, Erzsébethegy, Gógánhegy, Gólyadombi lakópark, Hatháza, Hidegmajor, Jánkahegy, Kertváros, Landorhegy, Nekeresd, Neszele, Ola, Páterdomb, Pózva, Ságod, Szanatórium, Vakaroshegy, Vizslapark, Vorhota, Zalabesenyő, Zrínyi úti Ipartelep. Zalaegerszeg Zala megye székhelye, országunk egyik legzöldebb, legvirágosabb városa. Érdemes megtekinteni, a Gebárdi tavat és környékét, remek kikapcsolódás a strandolás és a vízi sportok kedvelőinek. Itt található az ország egyetlen Olajipari Múzeuma is. Évente több ezer látogatója van az AquaCity Vízicsúszda és Élményparknak, mely a régió egyik legnagyobb ilyen jellegű létesítménye. Ha a munkája Zalaegerszegre szólítja és albérletet vagy lakást keres, érdemes megtekinteni a város ingatlankínálatát. Téglaépítésű lakást találhat Landorhegyen vagy Olai városrészben melynek előnye, hogy bevásárlóközponthoz közel találhatók, de a belvárosban akár egyedi, akár központi fűtéses lakást is választhat. Ha lakóparkban szeretne élni, Andráshegyen keressen. Landorhegyen nem csak téglaépítésű lakásból nagy a választék, hanem panellakásból is. A városrész kiváló infrastruktúrával rendelkezik, óvoda és iskola is megtalálható, mely nem elhanyagolható tényező, ha családjával költözne ide. Ha albérletet keres, érdemes a panellakás kínálatot megtekinteni a Belvárosban és a Kertvárosban is. Ha kertes házat tervez vásárolni, csendes zöldövezeti rész Nekeresd városrész. Ságodon közel a várostól, a termálfürdő közelében nyugodt kis forgalmú városrészben ideális otthonra lelhet. Becsalihegyen sok panorámás családi házat kínálnak. Zalaegerszegen 17 óvoda, 12 általános iskola, 11 középiskola, továbbá a környező városok felsőoktatási intézményeinek kihelyezett tagozata működnek.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Zalaegerszegen a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

11

Csendes környezetben építési telek

Zalaegerszeg, Szívhegy
13

Építkezne, nyugalom, panoráma - eladó zártkerti építési telek Zalaegerszeg Egerszeg hegyen a Lankás utcában

Zalaegerszeg, Gógánhegy
7

Építési telek eladó Zalaegerszegen.

Zalaegerszeg, Besenyő
Hirdetés
6

Kiadó iroda, irodaház, Zalaegerszeg, Belváros

Zalaegerszeg, Belváros
8

Építési telek modern lakóövezetben.

Zalaegerszeg, Kaszaháza
15

Csendre és nyugalomra vágyik? Itt a lehetőség...a várostól mindössze 700 méterre.

Zalaegerszeg, Csácsbozsok
14

Háromlakásos társasház két lakása kerttel garázzsal és pincével keresi elsősorban összeköltözni vágyó tulajdonosait

Zalaegerszeg, Besenyő
16

Romantikus ingatlan Zalaegerszeg zöldövezeti részén CSOK kedvezménnyel is!!!

Zalaegerszeg, Egerszeghegy
21

Eladó fiatalos felújított lakás a kertvárosban

Zalaegerszeg, Kertváros
41

Tanya a város szélén csendre és nyugalomra vágyik? Itt a lehetőség.ragadja meg az alkalmat!!

Zalaegerszeg, Vorhota
Hirdetés
19

Eladó zalaegerszegi társas-házi lakás

Zalaegerszeg, Landorhegy

ZALAEGERSZEG DEÁK téri beruházás

Zalaegerszeg, Belváros

Zalaegerszeg Mikes K. 4 lakásos társasház

Zalaegerszeg
13

ZÁÉV Kerámia II. Zalaegerszeg belváros

Zalaegerszeg, Belváros
17

Eladó társasházi lakás, Zalaegerszeg, Belváros

Zalaegerszeg, Belváros
17

Zalaegerszeg kertvárosi 3 szobás lakás eladó......

Zalaegerszeg, Kertváros
Hirdetés
16

Panorámás nagy telek Bozsokon! Eladó építési telek Zalaegerszegen!

Zalaegerszeg, Csácsbozsok
5

Ideális telekméret, elfogadható ár...

Zalaegerszeg, Besenyő
8

Kiadó üzlet, Zalaegerszeg, Belváros

Zalaegerszeg, Belváros