Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Vonyarcvashegyen

Találati lista: 129

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a vonyarcvashegyi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Vonyarcvashegy a Balaton északi partján, a Keszthelyi hegység déli lankáin elhelyezkedő falu. A település utcái a keszthelyi Balaton öböl partjától egészen a Keszthelyi Hegység tetejéig kúsznak. Fő turisztikai vonzereje a Lidó Strand, mely egyedülálló módon szörfiskolával, vízisípályával, víziszinpaddal és Fitneszparkkal is várja vendégeit. Legjelentősebb építészeti emléke a Szent Mihály-dombon található Szent Mihály kápolna, mely hazánk egyetlen halászkápolnája. A néphit szerint a kápolnát az a 40 halász építtette 1729-ben, akik szerencsésen megmenekültek egy balatoni viharból. Az ő emlékükre alakították ki a 40 Halász Emlékhelyet egy régi, omladozó halottasházból. Emlékükre és a ma élő balatoni halászok tiszteletére rendezik meg minden év augusztusában a “40 halász emléknapot”. A falu gasztronómiai nevezetessége a Festetics Helikon borászati és gasztronómiai kiállító tér, mely a Festetics család 200 éves pincéjében 21. századi interaktív élménytérként született újjá. Az aktív kikapcsolódást szolgálja a helybéli és az idelátogató fiatalok örömére elkészült, több elemből álló Skate, azaz deszkapark . A falu legjelentősebb rendezvénye a borfesztivál, melyen a kiváló borok mellett, élő koncertekkel és néptáncbemutatókkal szórakoztatják a vendégeket. Üdülőt, nyaralót keres Vonyarcvashegyen, vagy netalán családi házat? Az Ingatlantájolón főúthoz közel, Balatonhoz közel, vagy akár a hegyoldalban is panorámás ingatlanok közül válogathat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget vonyarcvashegyi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.