Visegrádi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

22

Ezen az oldalon a Visegrádon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Visegrád Budapesttől 43km-re, Esztergomtól 17,5 km-re fekszik a 11-es út mentén, a Duna partján. Hazánk egyik legkisebb lélekszámú városa évente rengeteg turistát fogad. A történelem során többször volt az ország központja, a király székhelye. Virágzását Mátyás Király idején érte el, az általa építtetett Királyi Palota a reneszánsz kulturális világ központja volt, ma az Európai Kulturális Örökség címet viseli. Itt rendezik meg minden évben a Visegrádi Palotajátékokat. Második virágzása a XX. század elején következett be, amikor kedvelt turisztikai célponttá vált. Másik nevezetessége a Fellegvár, melyben egykor a királyi ékszereket és a Szent Koronát őrizték. A városban számtalan szálláshely és étterem várja a látogatókat, a Renessaince étteremben korhű ruhákba öltözött felszolgálók eredeti receptek szerint készült reneszánsz ételeket szolgálnak fel. Szállodát, panziót, idegenforgalmi tevékenységre alkalmas telket keres Visegrádon? Itt biztosan megtalálja. Családi házat, lakást szeretne vásárolni? Visegrád-Szentgyörgypusztán családi házak közül, a város központjában lakások közül válogathat. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen visegrádi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Visegrádon lenyügöző panorámájú telek ALKALMI ÁRON eladó

Visegrád
10

Visegrádon ház + üzlet, legyen a történet része.

Visegrád
11

Visegrádon családi ház, vállalkozásra is.

Visegrád
5

Visegrádon építési telek (otthon-befektetés-üzlet).

Visegrád, Újkert
15

BEFEKTETÉS! Eladó kastélyszálló Visegrádon céggel együtt

Visegrád
22

Erdő szélén, panorámás nyaraló!

Visegrád, Csalogány u.
8

Eladó telek visegrádon.

Visegrád
2

Eladó építési telek, Visegrád

Visegrád
4

A várra örökpanorámás összközműves építési telek eladó

Visegrád, Cinke utca
50

Eladó családi ház, Visegrád

Visegrád
17

Fellegvár, nagy telek, jó adottságú ház.

Visegrád, Újkert utca
10

Visegrádon, panorámás 180nm-es cs.ház eladó.

Visegrád
14

Szentgyörgypuszta városrész

Visegrád, Kökény utca
18

Fő utca

Visegrád, Fő utca
4

Esztergomi út

Visegrád, Lánchíd utca
12

Visegrádi ház panorámával

Visegrád, központ
8

Visegrád, Fő úttól nem messze, 500 m²-es, telek

Visegrád, Fő úttól nem messze
9

Eladó hotel, panzió, Visegrád

Visegrád
9

620/Visegrádon szuper-panorámás, 3444m2 telek, lakóház-faházzal

Visegrád