Hirdetés

Villányi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

25

Ezen az oldalon a Villányban megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Villány a Villányi-hegységtől keletre fekszik, klímájában mediterrán hatás érvényesül, mely kedvező a méltán világhírű szőlő és borkultúra számára. Villányba a török hódoltság után német telepesek hoztak, de csak 1850 után, a Pécs-Mohács vasútvonal megépülése után gyorsult fel a benépesülés. A filoxéra egy időre megállította Villány fejlődését, de a híres villányi szőlőnemesítő Teleki (Taussig) Zsigmond elő állított egy olyan oltványt, amelynek köszönhetően egész Európa megmenekült ettől a veszedelmes kártevőtől. Villány ekkor élte fénykorát. 1987-ben Villány egy nemzetközi zsűritől megkapta a \"Szőlő és bor városa\" címet. Villány látnivalói: a pincesorok, a Szársomlyó-hegy, mely a Villányi borvidék reklámarca, a XIV. században épült katolikus templom, a Görögkeleti szerb templom, valamint a Nagyharsányi szoborpark, melyen a hegy kőzeteiből készített szabadtéri méretű szobrok állnak. Rendezvényei: a Vörösborfesztivál, a Bacchus-Napok és a Tenkes alja Fesztivál. Villányban szeretné idegenforgalmi vállalkozását elindítani? Itt találhat eladó hotelt, panziót, vendéglőt. Borászattal szeretne foglalkozni, vagy csak családi házat szeretne az ország egyik leghíresebb borvidékén? Villányban telket szőlővel és családi házakat is találhat. A városban 1 óvoda, 2 általános iskola és 1 mezőgazdasági szakképző iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen villányi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

20

Eladó családi ház, Villány, Virágos utca

Villány, Virágos utca
12

Villányban, 120,0 m2-es, 3,5 szobás, egy szintes családi ház eladó!

Villány, Villány
Hirdetés

Villányi Borvidéken, 30,6 ha szőlőültetvény, részletekben is eladó!

Villány, Villány
8

Eladó üzlet, Villány, Villány

Villány, Villány
12

Eladó családi ház, Villány, Rákóczi út

Villány, Rákóczi út
2

Eladó építési telek, Villány, Villányi belterületi új parcellázású telek!

Villány, Villányi belterületi új parcellázású telek!
7

Arany János utca

Villány
12

Eladó családi ház, Villány, Virágos utca

Villány, Virágos utca
11

Eladó társasházi lakás, Villány, Villányban újszerű nappali+1hálós lakás eladó!

Villány, Villányban újszerű nappali+1hálós lakás eladó!
4

Eladó egyéb telek, Villány, Hunyadi utca

Villány, Hunyadi utca
Hirdetés
3

Eladó telek, Villány, Rákóczi utca

Villány, Rákóczi utca
13

Eladó családi ház, Villány, Rákóczi utca

Villány, Rákóczi utca
13

Rákóczi utca

Villány
11

Villányban újszerű nappali+1hálós lakás eladó!

Villány
18

Eladó családi ház, Villány, Villány központi hely

Villány, Villány központi hely
20

Virágos utca

Villány
Hirdetés
12

Rákóczi út

Villány
20

Virágos utca

Villány
28

Eladó Ház, Villány

Villány