Hirdetés

Villányi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

15

Ezen az oldalon a Villányban megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Villány a Villányi-hegységtől keletre fekszik, klímájában mediterrán hatás érvényesül, mely kedvező a méltán világhírű szőlő és borkultúra számára. Villányba a török hódoltság után német telepesek hoztak, de csak 1850 után, a Pécs-Mohács vasútvonal megépülése után gyorsult fel a benépesülés. A filoxéra egy időre megállította Villány fejlődését, de a híres villányi szőlőnemesítő Teleki (Taussig) Zsigmond elő állított egy olyan oltványt, amelynek köszönhetően egész Európa megmenekült ettől a veszedelmes kártevőtől. Villány ekkor élte fénykorát. 1987-ben Villány egy nemzetközi zsűritől megkapta a \"Szőlő és bor városa\" címet. Villány látnivalói: a pincesorok, a Szársomlyó-hegy, mely a Villányi borvidék reklámarca, a XIV. században épült katolikus templom, a Görögkeleti szerb templom, valamint a Nagyharsányi szoborpark, melyen a hegy kőzeteiből készített szabadtéri méretű szobrok állnak. Rendezvényei: a Vörösborfesztivál, a Bacchus-Napok és a Tenkes alja Fesztivál. Villányban szeretné idegenforgalmi vállalkozását elindítani? Itt találhat eladó hotelt, panziót, vendéglőt. Borászattal szeretne foglalkozni, vagy csak családi házat szeretne az ország egyik leghíresebb borvidékén? Villányban telket szőlővel és családi házakat is találhat. A városban 1 óvoda, 2 általános iskola és 1 mezőgazdasági szakképző iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen villányi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

12

Villányban, 120,0 m2-es, 3,5 szobás, egy szintes családi ház eladó!

Villány, Villány

Villányi Borvidéken, 30,6 ha szőlőültetvény, részletekben is eladó!

Villány, Villány
8

Eladó üzlet, Villány, Villány

Villány, Villány
Hirdetés
11

Eladó társasházi lakás, Villány, Villányban újszerű nappali+1hálós lakás eladó!

Villány, Villányban újszerű nappali+1hálós lakás eladó!
12

Eladó családi ház, Villány, Rákóczi út

Villány, Rákóczi út
3

Eladó telek, Villány, Rákóczi utca

Villány, Rákóczi utca
4

Eladó egyéb telek, Villány, Hunyadi utca

Villány, Hunyadi utca
2

Eladó építési telek, Villány, Villányi belterületi új parcellázású telek!

Villány, Villányi belterületi új parcellázású telek!
12

Eladó családi ház, Villány, Virágos utca

Villány, Virágos utca
13

Eladó családi ház, Villány, Rákóczi utca

Villány, Rákóczi utca
10

Villányban présház eladó.

Villány
Hirdetés
2

Villányban felújítandó családi ház eladó.

Villány
18

Eladó családi ház, Villány, Villány központi hely

Villány, Villány központi hely
18

Villány központi hely

Villány, Hunyadi János utca
2

Villány belvárosában lakásoknak vagy vendéglátásra alkalmas épület

Villány, belváros