Villányi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

14

Ezen az oldalon a Villányban megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Villány a Villányi-hegységtől keletre fekszik, klímájában mediterrán hatás érvényesül, mely kedvező a méltán világhírű szőlő és borkultúra számára. Villányba a török hódoltság után német telepesek hoztak, de csak 1850 után, a Pécs-Mohács vasútvonal megépülése után gyorsult fel a benépesülés. A filoxéra egy időre megállította Villány fejlődését, de a híres villányi szőlőnemesítő Teleki (Taussig) Zsigmond elő állított egy olyan oltványt, amelynek köszönhetően egész Európa megmenekült ettől a veszedelmes kártevőtől. Villány ekkor élte fénykorát. 1987-ben Villány egy nemzetközi zsűritől megkapta a \"Szőlő és bor városa\" címet. Villány látnivalói: a pincesorok, a Szársomlyó-hegy, mely a Villányi borvidék reklámarca, a XIV. században épült katolikus templom, a Görögkeleti szerb templom, valamint a Nagyharsányi szoborpark, melyen a hegy kőzeteiből készített szabadtéri méretű szobrok állnak. Rendezvényei: a Vörösborfesztivál, a Bacchus-Napok és a Tenkes alja Fesztivál. Villányban szeretné idegenforgalmi vállalkozását elindítani? Itt találhat eladó hotelt, panziót, vendéglőt. Borászattal szeretne foglalkozni, vagy csak családi házat szeretne az ország egyik leghíresebb borvidékén? Villányban telket szőlővel és családi házakat is találhat. A városban 1 óvoda, 2 általános iskola és 1 mezőgazdasági szakképző iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen villányi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

9

Családi ház 102 nm-s Villányban ELADÓ!

Villány
15

Villányban, 360 m2-es, 2 szintes, 10 szoba + 1 db apartmanos VENDÉGHÁZ eladó!

Villány, csendes utcában
13

Villány peremrészén, jó állagú, 170,0 m2-es vendéglátó ingatlan, 2 szobás lakással eladó!

Villány, Villány
9

Villlányban, jó állapotú, 75,0 m2-es, 2 szoba + étkező konyhás családi ház eladó!

Villány
11
CSOK ingatlan

Villányban, belváros közeli, 110,0 m2-es, 3,5 szobás, egy szintes családi ház eladó!

Villány
9

Villány központjában, 130,0 m2-es, egy szintes, 3 szobás családi ház eladó!

Villány
8

Eladó üzlet, Villány, Villány

Villány, Villány
6

Új építésű lakások Villányban!

Villány, Belváros

Eladó családi ház, Villány

Villány
10

Villányban présház eladó.

Villány
12

Eladó családi ház, Villány

Villány
13

Eladó családi ház, Villány

Villány
2

Villány belvárosában lakásoknak vagy vendéglátásra alkalmas épület

Villány, belváros