Velencei eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

207

Ezen az oldalon a Velencén megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Velence a fővároshoz és Székesfehérvárhoz való közelségével hazánk egyik kiemelt üdülőterülete, a Velencei-tó, a Velencei-hegység lankás dombjai, bortermő vidéke és a gyógyító vizű élményfürdő minden évben rengeteg turistát vonz. Velence 2000-ben elnyerte a Virágos Magyarországért mozgalom első helyezését, a következő évben pedig megszerezte az európai ezüstérmet. A város legjelentősebb látnivalói a Geschwind-kastély, melyet Hauszmann Alajos tervezett és épített saját nyaralójaként az 1920-as évek elején. A Meszleny család sírkertje, melyet Meszleny Pál (Velencét Meszleny János telepített be 1700 körül) unokája, Meszleny Ignác kertészmérnök gondoz. Vörösmarty Mihály présháza, a szőlőhegyen áll, a hagyomány szerint Vörösmarty Mihály és öccse János édesanyjuknak vásárolták a házat 1820-as évek vége felé. Velence legjelentősebb rendezvényei a bor kultusza köré szerveződő, májusi, Orbán-napi hegyünnep és a Velencei Nyári Zenés Esték rendezvénysorozata. Velence igazi vonzerejét azonban látnivalói mellett elsősorban strandjai jelentik, a Velencei Vízi Vár az Északi Strandon Velence legszebb, panorámás helyén található. A velencei Tóbíró strandon található a Wakeboard pálya, mely az extrém vízi sportok szerelmeseinek nyújt kiváló kikapcsolódási lehetőséget. A velencei tavon lehetőség van még vízisízésre, szörfözésre, vitorlázásra, kajakozásra, kenuzásra, sárkányhajózásra és sétahajózásra is. Többmedencés termálfürdőjéből télen, a medencéből a tó jegén korcsolyázókat láthatja az idelátogató. Székesfehérváron lakik és Velencén szeretne kikapcsolódni? A városban találhat eladó üdülőket és építési telkeket, de ha csak kiadó ingatlant keres, akkor is számtalan lakás és családi ház közül válogathat. A városban 1 óvoda és 1 magyar-angol két tanítási nyelvű iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen velencei ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

8

Velencén családi ház eladó.

Velence, Velence
14

Velencén Családi ház eladó!

Velence
10

Velencén családi ház, ami jelenleg panzióként üzemel eladó!

Velence
12

Nézd meg, bele szeretsz ebbe az ingatlanba!

Velence, Bencehegy
6

Velence-Bencehegyen 1500 nm telken, 240nm, 2005 -ben épült, exklúzív családi ház eladó !

Velence
14

Velencén a Vasút u 22 sz. alatt eladó többgenerációs családi ház.

Velence, Vasút u 22.
12

Eladó téglalakás, Velence, Velence-tó

Velence, Velence-tó

Eladó telephely, Velence

Velence
17

Sürgős ! Velence bencehegyen panorámás ház

Velence
12

Velencén eladó - családi ház működő vállalkozás cukrászműhely.

Velence
6

Kereskedelmi ingatlan Velence Bencehegy lábánál

Velence
5

Eladó építési telek Velencén

Velence
17

Otthon és befektetés!

Velence
4

Rózsakert Lakópark

Velence
6

Rózsakert Lakópark II. ütem

Velence
5

Rózsakert Lakópark II. ütem

Velence
5

Rózsakert Lakópark II. ütem

Velence
6

Rózsakert Lakópark II. ütem

Velence
8

Rózsakert Lakópark II. ütem

Velence