Eladó és kiadó ingatlanok Vecsésen

Találati lista:

180

Itt találhatóak a vecsési ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Vecsés a Pesti-síkság és a Gödöllői dombvidék találkozásánál, a Duna teraszos völgymedencéjében, Budapesttől 10 km-re helyezkedik el. Területén halad át a Budapestet Szolnokkal összekötő 4-es főút 400-as Vecsési leágazása, valamint a Budapestet Debrecennel összekötő vasútvonal. Vecsés savanyúságairól és káposztájáról híres. A vecsési savanyú káposzta 2012-ben megkapta a Hagyományok-Ízek-Régiók (HÍR) védjegyet. A város legfontosabb rendezvénye a vecsési savanyúságokra és káposztás ételekre épülő gasztro-kulturális esemény a Káposztafeszt. Legjelentősebb nevezetessége a Szűz Mária Szeplőtelen Szívéről elnevezett, modern gótikus templom, amelyet 1959-ben szenteltek fel. Ennek legnagyobb értéke a kb. 150 éves, 11 mázsás carrarai márványból készült madonna szobor. A templom érdekessége, hogy Fekete István Tíz szál gyertya című regényét a jobb oldali mellékoltár lapján írta. Másik jelentős temploma a Jézus Szentséges Szíve elnevezésű templom, melyet 1921-ben szenteltek fel, és melynek secco technikával készült templomfestményei az Árpádházi szentek arcképcsarnokát alkotják. A város híres szülötte Bálint Ágnes a Futrinka utca lakóinak és más híres mesefigurák megálmodója. A Káposztafeszt mellett a város másik legjelentősebb rendezvénye a Bálint Ágnes Mesefesztivál. További jelentős rendezvényei a „Nemzetiségek Kulturális találkozója” és a Fogathajtó–verseny a Dobrovitz lovas farmon. Családi házat, ikerházat keres Vecsésen? A város központjában, csendes utcákban, az Andrássy-telepen, Halmi-telepen, a Kispatak lakóparkban vagy Felsőtelepen egyaránt megtalálhatja. A városban 5 óvoda, 4 általános iskola, 1 gimnázium és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget vecsési ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

28

Eladó Iroda, Vecsés

Vecsés, Vigyázó Ferenc utca
19

Kiadó Iroda, Vecsés

Vecsés, Vigyázó Ferenc utca
10

Eladó Iroda, Vecsés

Vecsés
10

Kiadó Iroda, Vecsés

Vecsés
18

Eladó ház Vecsés, Kispatak lakópark

Vecsés, Kispatak lakópark
8

Eladó lakás Vecsés, Halmy-telep

Vecsés, Halmy-telep
43

Eladó ház Vecsés, Faluközpont

Vecsés, Faluközpont
24

Eladó ház Vecsés, Katica lakópark

Vecsés, Katica lakópark
16

Eladó ház Vecsés, Faluközpont

Vecsés, Faluközpont
18

Eladó ház Vecsés, Faluközpont

Vecsés, Faluközpont
6

Halmy telep

Vecsés
5

Zöldövezet

Vecsés
5

Vecsésen Újépítésű 123 nm-es ikerházfél 332 nm-es telekkel

Vecsés
5

Vecsésen Újépítésű 110 nm-es ikerházfél 332 nm-es telekkel

Vecsés
13

Külső Gyáli út

Vecsés
3

M0-s közelében

Vecsés
4

Market Centrálhoz közel - 4. lakás

Vecsés
5

Market Centrálhoz közel - 1. lakás

Vecsés
4

Market Centrálhoz közel - 2. lakás

Vecsés