Eladó és kiadó ingatlanok Vecsésen

Találati lista:

210

Itt találhatóak a vecsési ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Vecsés a Pesti-síkság és a Gödöllői dombvidék találkozásánál, a Duna teraszos völgymedencéjében, Budapesttől 10 km-re helyezkedik el. Területén halad át a Budapestet Szolnokkal összekötő 4-es főút 400-as Vecsési leágazása, valamint a Budapestet Debrecennel összekötő vasútvonal. Vecsés savanyúságairól és káposztájáról híres. A vecsési savanyú káposzta 2012-ben megkapta a Hagyományok-Ízek-Régiók (HÍR) védjegyet. A város legfontosabb rendezvénye a vecsési savanyúságokra és káposztás ételekre épülő gasztro-kulturális esemény a Káposztafeszt. Legjelentősebb nevezetessége a Szűz Mária Szeplőtelen Szívéről elnevezett, modern gótikus templom, amelyet 1959-ben szenteltek fel. Ennek legnagyobb értéke a kb. 150 éves, 11 mázsás carrarai márványból készült madonna szobor. A templom érdekessége, hogy Fekete István Tíz szál gyertya című regényét a jobb oldali mellékoltár lapján írta. Másik jelentős temploma a Jézus Szentséges Szíve elnevezésű templom, melyet 1921-ben szenteltek fel, és melynek secco technikával készült templomfestményei az Árpádházi szentek arcképcsarnokát alkotják. A város híres szülötte Bálint Ágnes a Futrinka utca lakóinak és más híres mesefigurák megálmodója. A Káposztafeszt mellett a város másik legjelentősebb rendezvénye a Bálint Ágnes Mesefesztivál. További jelentős rendezvényei a „Nemzetiségek Kulturális találkozója” és a Fogathajtó–verseny a Dobrovitz lovas farmon. Családi házat, ikerházat keres Vecsésen? A város központjában, csendes utcákban, az Andrássy-telepen, Halmi-telepen, a Kispatak lakóparkban vagy Felsőtelepen egyaránt megtalálhatja. A városban 5 óvoda, 4 általános iskola, 1 gimnázium és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget vecsési ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

16

2005-ben épült családi ház Eladó!

Vecsés
22

Felsőtelep

Vecsés
17

JAM HÁZtól pár méterre

Vecsés
18

Andrássy telep

Vecsés
18

Lakóparkban Önálló családi ház - KÉT GENERÁCIÓS!

Vecsés
9

Központhoz közel

Vecsés
20

Vállalkozók figyelem!

Vecsés
26

Luxus villa Vecsésen, akár magánklinikának is!

Vecsés
40

Vecsésen 2 épülettel rendelkező 200m2-es ház eladó!

Vecsés
20

Eladó családi ház Vecsés központjában!

Vecsés
4

Market Centrál közelében 1es lakás -Újép + CSOK!

Vecsés, Budai Nagy Antal utca
3

M0-s közelében

Vecsés
16

Csendes utcában,100 m-re a Fő úttól

Vecsés
16

OTP lakótelepen JÓ állapotú, 1. emeleti lakás

Vecsés, Fő út
13

Eladó ház Vecsés, Andrássy-telep

Vecsés, Andrássy-telep
16

Vecsés OTP lakótelepen 1. emeleti 64 nm-es lakás

Vecsés, Fő út
21

Eladó családi ház, Vecsés

Vecsés
8

Eladó családi ház, Vecsés

Vecsés
18

Eladó családi ház, Vecsés

Vecsés