Hirdetés

Váci eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

529

Ezen az oldalon a Vácon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Vác Budapesttől 34km-re található dinamikusan fejlődő kisváros, mely közúton és vasúttal is könnyen megközelíthető. A fővárosból érkezve a barokk stílusú kőszentes hídon hajtunk át, mely Magyarország első közúti hídja. Vác a korai püspöki székhelyek sorába tartozik, melyen Szent István király kezdte meg a püspökség szervezését. Vác életében a kezdetektől meghatározó az egyházi szerep, mely a város építészetére és kultúrájára is nagy hatással volt. Nevezetességei közt számos templom szerepel, mint a Rókus kápolna, a Ferences templom, a Zsinagóga, a Püspöki palota és székesegyház, a Piarista templom a Szentháromság oszloppal és a Hétkápolna templom. Országosan is egyedülálló műemlék a Diadalív, mely 1764-ben Mária Terézia királynő tiszteletére fél év alatt épült fel. A városban több felsőfokú oktatási intézmény is működik, a Gábor Dénes Főiskola kihelyezett tagozata, a Teológiai Főiskola és az Apor Vilmos Katolikus Főiskola. Vác egyúttal a vízi és a kerékpáros turizmus fellegvára. Irodát, üzlethelyiséget bérelne Vácott? A Belvárosban frekventált helyen, számtalan lehetőség közül válogathat. Lakást szeretne vásárolni? Deákváron, a központhoz közel biztosan megtalálja az Önnek tetszőt. Családi házat keres? Máriaudvaron megtalálhatja új otthonát. Telket, szántót vásárolna? Nyulason, Hermánydűlőn, Grónár-dűlőn, vagy Bácska-dűlőn biztosan megtalálja. A városban 18 óvoda, 8 általános iskola, 8 középiskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen váci ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Hirdetés
10

Eladó panellakás, Vác, Alsóváros

Vác, Alsóváros

Eladó ipari telek Vác ipari terület 11 836 m2

Vác
10

Eladó 87 m² új építésű ikerház, Vác

Vác
10

Zölre nyíló,világos panel,fantasztikusan átépítve

Vác, Alsóváros
Hirdetés
17

Vácon 6 hálós családiház eladó!

Vác
8

Váci panorámás telek eladó!

Vác
9

Vác, Deákvár központjában 2 szobás lakás eladó!

Vác, Deákvár
11

Eladó családi ház, Vác, Kertváros, Vác Diósvölgy

Vác, Kertváros, Vác Diósvölgy
24

Eladó lakás Vác, Alsóváros

Vác, Alsóváros
7

Eladó lakás Vác

Vác, Vác
Hirdetés
16

Eladó lakás Vác, Belváros

Vác, Belváros
24

Eladó lakás Vác, Alsóváros

Vác, Alsóváros

Vác, Törökhegy, 1374 m²-es, telek

Vác, Törökhegy

Vác, Külterület, 11000 m²-es, telek

Vác, Külterület
2

Vác, Deákvár, 32000 m²-es, telek

Vác, Deákvár
26

Vác, Belváros, 140 m²-es, családi ház, 4 szobás, jó állapotú, gázcirkó fűtés

Vác, Belváros
9

csendes

Vác

Vác, Törökhegy, 1800 m²-es, telek

Vác, Törökhegy