Hirdetés

Váci eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

524

Ezen az oldalon a Vácon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Vác Budapesttől 34km-re található dinamikusan fejlődő kisváros, mely közúton és vasúttal is könnyen megközelíthető. A fővárosból érkezve a barokk stílusú kőszentes hídon hajtunk át, mely Magyarország első közúti hídja. Vác a korai püspöki székhelyek sorába tartozik, melyen Szent István király kezdte meg a püspökség szervezését. Vác életében a kezdetektől meghatározó az egyházi szerep, mely a város építészetére és kultúrájára is nagy hatással volt. Nevezetességei közt számos templom szerepel, mint a Rókus kápolna, a Ferences templom, a Zsinagóga, a Püspöki palota és székesegyház, a Piarista templom a Szentháromság oszloppal és a Hétkápolna templom. Országosan is egyedülálló műemlék a Diadalív, mely 1764-ben Mária Terézia királynő tiszteletére fél év alatt épült fel. A városban több felsőfokú oktatási intézmény is működik, a Gábor Dénes Főiskola kihelyezett tagozata, a Teológiai Főiskola és az Apor Vilmos Katolikus Főiskola. Vác egyúttal a vízi és a kerékpáros turizmus fellegvára. Irodát, üzlethelyiséget bérelne Vácott? A Belvárosban frekventált helyen, számtalan lehetőség közül válogathat. Lakást szeretne vásárolni? Deákváron, a központhoz közel biztosan megtalálja az Önnek tetszőt. Családi házat keres? Máriaudvaron megtalálhatja új otthonát. Telket, szántót vásárolna? Nyulason, Hermánydűlőn, Grónár-dűlőn, vagy Bácska-dűlőn biztosan megtalálja. A városban 18 óvoda, 8 általános iskola, 8 középiskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen váci ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

12

5 szobás ház, Vác Deákváron eladó!

Vác, Deákvár
16

Kétlakásos társasház,kertes lakása,kiváló elhelyezkedéssel Vácon

Vác, Burgundia
17

vác,Burgundia 57nm-es, kétlakásos társasházban,csendes környezetben

Vác, Burgundia
Hirdetés
10

Zölre nyíló,világos panel,fantasztikusan átépítve

Vác, Alsóváros
15

58nm-es gyönyörűséges tégla lakás Vácon ,Burgundia rész

Vác, Burgundia
4

Vác Deákvár csendes,mégis központi, 55 nm-es erkélyes lakás

Vác, Deákvár
9

Deákváron 1,5 szobás, erkélyes, Tégla lakás eladó!

Vác, Deákvár
11

Eladó családi ház, Vác, Kertváros, Vác Diósvölgy

Vác, Kertváros, Vác Diósvölgy
10

Helyes kis,felújított lakás Vác-alsóvároson

Vác, Alsóváros
4

Eladó külterületi telek, Vác, Nyulas

Vác, Nyulas
4

Eladó külterületi telek, Vác, Nyulas

Vác, Nyulas
Hirdetés
22

Új, otthonos lakóparki lakások több méretben

Vác
17

Eladó ház Vác, Vác-Dél

Vác, Vác-Dél
10

családi házas, lakóparkos

Vác, Deakvár felett
12

családi házas, lakóparkos

Vác, Kórház felett
11

családi házas, lakóparkos

Vác, Deákvár felett
16

Vác, Belváros, 170 m²-es, 2 generációs, családi ház, 7 szobás, átlagos állapotú, gázcirkó fűtés

Vác, Belváros
Hirdetés

Vác, Törökhegy, 1374 m²-es, telek

Vác, Törökhegy

Vác, Külterület, 11000 m²-es, telek

Vác, Külterület

Vác, Deákvár, 32148 m²-es, telek

Vác, Deákvár