Hirdetés

Váci eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

400

Ezen az oldalon a Vácon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Vác Budapesttől 34km-re található dinamikusan fejlődő kisváros, mely közúton és vasúttal is könnyen megközelíthető. A fővárosból érkezve a barokk stílusú kőszentes hídon hajtunk át, mely Magyarország első közúti hídja. Vác a korai püspöki székhelyek sorába tartozik, melyen Szent István király kezdte meg a püspökség szervezését. Vác életében a kezdetektől meghatározó az egyházi szerep, mely a város építészetére és kultúrájára is nagy hatással volt. Nevezetességei közt számos templom szerepel, mint a Rókus kápolna, a Ferences templom, a Zsinagóga, a Püspöki palota és székesegyház, a Piarista templom a Szentháromság oszloppal és a Hétkápolna templom. Országosan is egyedülálló műemlék a Diadalív, mely 1764-ben Mária Terézia királynő tiszteletére fél év alatt épült fel. A városban több felsőfokú oktatási intézmény is működik, a Gábor Dénes Főiskola kihelyezett tagozata, a Teológiai Főiskola és az Apor Vilmos Katolikus Főiskola. Vác egyúttal a vízi és a kerékpáros turizmus fellegvára. Irodát, üzlethelyiséget bérelne Vácott? A Belvárosban frekventált helyen, számtalan lehetőség közül válogathat. Lakást szeretne vásárolni? Deákváron, a központhoz közel biztosan megtalálja az Önnek tetszőt. Családi házat keres? Máriaudvaron megtalálhatja új otthonát. Telket, szántót vásárolna? Nyulason, Hermánydűlőn, Grónár-dűlőn, vagy Bácska-dűlőn biztosan megtalálja. A városban 18 óvoda, 8 általános iskola, 8 középiskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen váci ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Vácon 2 szobás felújított családbarát lakás kiadó 100.000.-ft !

Vác

Vácon, 3 szobás családi ház kiadó 110.000.-ft a bérleti díja !!

Vác

Vácon 3 szobás nagyon szép családi ház kiadó 110.000.-ft

Vác
Hirdetés

Vác, 2 szobás újszerű lakás kiadó 100.000.-ft !

Vác

Vác, 2 szobás lakás kiadó 100.000.-fta bérleti díja

Vác

Kiadó Vácon 2 szobás lakás 100.000ftért

Vác, Vác
2

2 szobás lakás kiadó lakás Vácon

Vác

Vácon gyönyörűen felújított lakás kedvező áron kiadó 100000 Ft

Vác

Vácon frissen felújított gyermekbarát lakás nagyon jó árban kiadó

Vác

Vácon szép világos 2 szobás lakás nagyon jó áron kiadó 100000 Ft

Vác
14

Eladó családi ház, Vác

Vác
Hirdetés
8

Eladó ikerház, Vác

Vác
15

Eladó családi ház, Vác

Vác
19

Eladó gyárépület, Vác, Belváros

Vác, Belváros
8

Eladó építési telek, Vác, Csendesréti Lakókert

Vác, Csendesréti Lakókert
5

Eladó külterületi telek, Vác, Nyulas

Vác, Nyulas
5

Eladó külterületi telek, Vác, Nyulas

Vác, Nyulas
Hirdetés
7

Eladó ikerház, Vác, Deákvár

Vác, Deákvár
8

Bácska dűlő

Vác, Bácska utca
9

Törökhegy

Vác