Váci eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

452

Ezen az oldalon a Vácon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Vác Budapesttől 34km-re található dinamikusan fejlődő kisváros, mely közúton és vasúttal is könnyen megközelíthető. A fővárosból érkezve a barokk stílusú kőszentes hídon hajtunk át, mely Magyarország első közúti hídja. Vác a korai püspöki székhelyek sorába tartozik, melyen Szent István király kezdte meg a püspökség szervezését. Vác életében a kezdetektől meghatározó az egyházi szerep, mely a város építészetére és kultúrájára is nagy hatással volt. Nevezetességei közt számos templom szerepel, mint a Rókus kápolna, a Ferences templom, a Zsinagóga, a Püspöki palota és székesegyház, a Piarista templom a Szentháromság oszloppal és a Hétkápolna templom. Országosan is egyedülálló műemlék a Diadalív, mely 1764-ben Mária Terézia királynő tiszteletére fél év alatt épült fel. A városban több felsőfokú oktatási intézmény is működik, a Gábor Dénes Főiskola kihelyezett tagozata, a Teológiai Főiskola és az Apor Vilmos Katolikus Főiskola. Vác egyúttal a vízi és a kerékpáros turizmus fellegvára. Irodát, üzlethelyiséget bérelne Vácott? A Belvárosban frekventált helyen, számtalan lehetőség közül válogathat. Lakást szeretne vásárolni? Deákváron, a központhoz közel biztosan megtalálja az Önnek tetszőt. Családi házat keres? Máriaudvaron megtalálhatja új otthonát. Telket, szántót vásárolna? Nyulason, Hermánydűlőn, Grónár-dűlőn, vagy Bácska-dűlőn biztosan megtalálja. A városban 18 óvoda, 8 általános iskola, 8 középiskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen váci ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Vácon kiadó 3 szobás felújított lakás!

Vác

Vác, 2 szobás lakás családnak is kiadó 85.000.-ft a bérleti díja!

Vác, Vác

Vácon erkélyes 1 szobás lakás kiadó, azonnal

Vác

Erkélyes lakás kiadó Vácon azonnali költözéssel

Vác

Vác, 3 szobás felújított lakás kiadó 120.000.-ft a bérleti díja

Vác

Vác, 2 szobás 55 nm-es szép lakás , családnak is kiadó 85.000 !!

Vác, Vác

Vácon állatbarát lakás kiadó

Vác

Nagyon szép, felújított lakás Vác központjában

Vác

Vácon erkélyes állatbarát lakás kiadó

Vác
14

A váci Tescóhoz közel kiadó új építésű üzletház első emeletén 300 nm

Vác, Václiget

Eladó építési telek, Vác

Vác
4

Eladó Telek, Vác

Vác, Bég köz
2

Eladó Telek, Vác

Vác, Bég köz
2

Eladó Telek, Vác

Vác, Kukorica utca
4

Kiadó műhely, Vác

Vác
4

Kiadó raktár, Vác

Vác
4

Kiadó telephely, Vác

Vác
6

Eladó műhely, Vác

Vác
6

Eladó raktár, Vác

Vác