Váci eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

432

Ezen az oldalon a Vácon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Vác Budapesttől 34km-re található dinamikusan fejlődő kisváros, mely közúton és vasúttal is könnyen megközelíthető. A fővárosból érkezve a barokk stílusú kőszentes hídon hajtunk át, mely Magyarország első közúti hídja. Vác a korai püspöki székhelyek sorába tartozik, melyen Szent István király kezdte meg a püspökség szervezését. Vác életében a kezdetektől meghatározó az egyházi szerep, mely a város építészetére és kultúrájára is nagy hatással volt. Nevezetességei közt számos templom szerepel, mint a Rókus kápolna, a Ferences templom, a Zsinagóga, a Püspöki palota és székesegyház, a Piarista templom a Szentháromság oszloppal és a Hétkápolna templom. Országosan is egyedülálló műemlék a Diadalív, mely 1764-ben Mária Terézia királynő tiszteletére fél év alatt épült fel. A városban több felsőfokú oktatási intézmény is működik, a Gábor Dénes Főiskola kihelyezett tagozata, a Teológiai Főiskola és az Apor Vilmos Katolikus Főiskola. Vác egyúttal a vízi és a kerékpáros turizmus fellegvára. Irodát, üzlethelyiséget bérelne Vácott? A Belvárosban frekventált helyen, számtalan lehetőség közül válogathat. Lakást szeretne vásárolni? Deákváron, a központhoz közel biztosan megtalálja az Önnek tetszőt. Családi házat keres? Máriaudvaron megtalálhatja új otthonát. Telket, szántót vásárolna? Nyulason, Hermánydűlőn, Grónár-dűlőn, vagy Bácska-dűlőn biztosan megtalálja. A városban 18 óvoda, 8 általános iskola, 8 középiskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen váci ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Vácon, 1,5 szobás, családbarát lakás kiadó!

Vác

Vácon 2 szobás nagyon olcsó lakás kiadó 80.000.-ft

Vác

Vác ,2 szobás 51 nm-es 80.000.-ft kiadó akár családnak is!

Vác

Vácon kedvező árban lakás kiadó

Vác

Vácon kiadó 3 szobás felújított lakás!

Vác

Vácon kiadó lakás 80.000.-!!!

Vác
14

Eladó családi ház, Vác

Vác
21

Árpád iskola közelében

Vác, Kisvác
8

Toyota szalon

Vác
5

Alsóváros- Földváry tér

Vác
21

Felsőtörökhegy

Vác
11

Radnóti Miklós út

Vác
21

Deákvári panorámás

Vác
11

zöldövezet

Vác
6

Eladó üdülő, nyaraló, Vác, Gombás

Vác, Gombás
7

Eladó üzlet, Vác, Belváros

Vác, Belváros
5

Eladó külterületi telek, Vác, Máriaudvar

Vác, Máriaudvar
8

Eladó családi ház, Vác, Alsóváros

Vác, Alsóváros
16

Eladó családi ház, Vác, Máriaudvar

Vác, Máriaudvar
6

Eladó építési telek, Vác, Máriaudvar

Vác, Máriaudvar