Eladó és kiadó ingatlanok Ürömön

Találati lista:

271

Itt találhatóak a ürömi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Üröm a Pilisi-medencében fekszik, északról magas hegyek (Rókahegy, Kőhegy, Ezüsthegy, Nagy-Kevély, Kevély-nyereg-Kis-Kevély), délről lankásabb domborulatok (Péterhegy, Aranyhegy, Ürömhegy, Kövesbérc, Fehérhegyek) határolják. Határában fut a 10-es számú főút. Legjelentősebb építészeti nevezetessége az 1802-ben épült kápolna, melyet József nádort emeltetett fiatalon elhunyt felesége, Alexandra Pavlovna orosz főhercegnő számára. Másik építészeti nevezetessége az 1737 és 1765 között, középkori alapokra emelt, római katolikus templom, mely műemléki védettséget élvez. Természeti nevezetessége a Kálvária-domb és a Kis-domb, melyre 1894-ben 14 stációs Kálváriát építettek. A Kálvária-dombtól nem messze található a Cigány-árok egyetlen, helyi laposkőből készült boltíves hídja, a Kőhíd. A falu jelentős rendezvényei az Ürömi Gyermek Népzenei és Néptánc Fesztivál, a borünnep, a SpaTrend Expo és az Ürömi Nyári Fesztivál. Családi házat vásárolna Ürömben? A központban és az Ezüsthegyi lakóparkban számtalan ingatlan közül válogathat. A Panorámaligeti lakóparkba szeretne költözni? Új építésű családi házak, ikerházak és építési telkek várják. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget ürömi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

20

Eladó családi ház, Üröm, Péterhegy, Péterhegy

Üröm, Péterhegy, Péterhegy
2

Eladó egyéb telek, Üröm

Üröm
30

Egyszintes családi ház,három önálló lakrész

Üröm, Kárókatona utca
14

Rókahegy

Üröm, Rókahegy, Szamóca utca
11

Táborföldi lakókert

Üröm, Budai út
16

Ezüsthegy lakópark

Üröm, Sajtár utca
15

Fő utca

Üröm, Fő utca
7

Eladó Ház, Üröm

Üröm, Rókahegy
6

Eladó lakás, 2096 Üröm

Üröm, Ófalu
6

Eladó Telek, Üröm

Üröm, Táborföld
15

Péterhegy

Üröm
14

Rókahegy

Üröm, Szamóca utca
10

Családi ház, panel lakás áráért, Üröm központjában

Üröm
13

Táborföld

Üröm, Huszár utca
15

Fő utca

Üröm, Fő utca
10

Eladó Ház, Üröm

Üröm
11

Eladó Ház, Üröm

Üröm
13

Táborföld

Üröm, Huszár utca
30

Eladó Ház, Üröm 229.000.000 Ft

Üröm
16

Eladó Lakás, Üröm 45.500.000 Ft

Üröm