Eladó és kiadó ingatlanok Üllőn

Találati lista:

187

Itt találhatóak a üllői ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Üllő a Pesti síkság szélén, Budapest agglomerációjában fekszik, a fővárostól 25 km-re. Vonattal a Nyugati pályaudvarról és a Kőbánya-Kispest állomásról könnyen megközelíthető. A városon áthalad a Budapestet Cegléddel és Szolnokkal összekötő 4-es számú főút és az M0-ás körgyűrű. Kedvező közlekedési adottságainak köszönhetően Budapest egyik legfejlettebb elővárosa, ipari parkjában megtalálható a DHL Magyarország, az Auchan Magyarország Kft raktárbázisa, a Gras Kft Építőanyag telepe, egy Fiat autószalon, a Verde Kft Peugeot szalonja és a Herz Kft., melyek emberek százainak biztosítanak munkát. Nevezetességei a katolikus és a református templom. A településnek már a XV. században volt temploma ezt 1752-ben lebontották, s ugyanekkor építették fel a jelenlegi katolikus templomot. A Református Egyház a reformáció idején a katolikus templomot használta, a református templom 1844-ben épült fel. Fontos látnivaló még a Honfoglalási emlékmű, melyet a honfoglalás 1100. évfordulója alkalmából állítottak fel. A 2007. májusában átadott Városi Sportcsarnok, lehetőséget ad a sportoláson kívül, nagyobb rendezvények lebonyolítására is. A város legjelentősebb rendezvényei az Üllői Árpád Napok, az Üllői Csülök Fesztivál és az Üllői Tűzoltó Viadal. Családi házat vagy téglalakást keres Üllőn? A város központjában és a lakóparkban is egyaránt megtalálhatja. A városban 4 óvoda, 1 általános iskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget üllői ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

12

Új építés, új élet!

Üllő
10

2 generáció számára is alkalmas családi ház!

Üllő
8

Új építés, új élet! Csok igénybevehető!

Üllő
8

Új építés, új élet!

Üllő
8
CSOK ingatlan

Új építés, új élet! Csok igénybevehető!

Üllő
4

Külterület egyéb

Üllő, Pesti út

2225 Üllő, Öregszőlő utca 36.

Üllő, belterület, Üllő, Öregszőlő utca 36.
12

Lakópark B ép. I.lph 1 em 5

Üllő
12

Lakópark D ép. II. lph 1em 5

Üllő
10

Lakópark D ép. I lph. 1em 5

Üllő
13

Lakópark C. 2L. 2. em 8a

Üllő
9

Lakópark

Üllő
2

Újépítésű házak között

Üllő, Bozsik József körút
20

Berkes utca

Üllő, István utca
11

Üllő, Sportliget Lakópark fölszinti 70 nm-es lakás

Üllő, Gyömrői út
5

Lakópark B ép I lph 2em 6

Üllő
11

Lakópark A. ép.II.lph 1em 5

Üllő
5

Lakópark A. ép. II. lph 2 em 7

Üllő
10

Lakópark B ép. II.lph 1em 5

Üllő
13

Lakópark D ép. II. lph 1em 4

Üllő