Eladó és kiadó ingatlanok Üllőn

Találati lista:

253

Itt találhatóak a üllői ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Üllő a Pesti síkság szélén, Budapest agglomerációjában fekszik, a fővárostól 25 km-re. Vonattal a Nyugati pályaudvarról és a Kőbánya-Kispest állomásról könnyen megközelíthető. A városon áthalad a Budapestet Cegléddel és Szolnokkal összekötő 4-es számú főút és az M0-ás körgyűrű. Kedvező közlekedési adottságainak köszönhetően Budapest egyik legfejlettebb elővárosa, ipari parkjában megtalálható a DHL Magyarország, az Auchan Magyarország Kft raktárbázisa, a Gras Kft Építőanyag telepe, egy Fiat autószalon, a Verde Kft Peugeot szalonja és a Herz Kft., melyek emberek százainak biztosítanak munkát. Nevezetességei a katolikus és a református templom. A településnek már a XV. században volt temploma ezt 1752-ben lebontották, s ugyanekkor építették fel a jelenlegi katolikus templomot. A Református Egyház a reformáció idején a katolikus templomot használta, a református templom 1844-ben épült fel. Fontos látnivaló még a Honfoglalási emlékmű, melyet a honfoglalás 1100. évfordulója alkalmából állítottak fel. A 2007. májusában átadott Városi Sportcsarnok, lehetőséget ad a sportoláson kívül, nagyobb rendezvények lebonyolítására is. A város legjelentősebb rendezvényei az Üllői Árpád Napok, az Üllői Csülök Fesztivál és az Üllői Tűzoltó Viadal. Családi házat vagy téglalakást keres Üllőn? A város központjában és a lakóparkban is egyaránt megtalálhatja. A városban 4 óvoda, 1 általános iskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget üllői ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Remek elrendezésű családi házrész kiadó Üllőn!!

Üllő

Üllő, 1+2 szobás szép családi ház kiadó 120.000.-ft

Üllő
13

Eladó családi ház, Üllő

Üllő
4

Üllő, Üllő, 2200 m²-es, telek

Üllő, Üllő
19

Eladó családi ház, Üllő, Üllőn szép családi ház eladó csendes utcában.

Üllő, Üllőn szép családi ház eladó csendes utcában.
19

Üllő központjában.

Üllő
12

Zsarókegy

Üllő, Zsaróka utca
6

4603 közút mellett

Üllő, Vásártér utca
10

Hunyadi utca

Üllő, Hunyadi utca

László utca

Üllő, László utca
14

Eladó Ház, Üllő

Üllő, Sportliget lakópark
20

Eladó Ház, Üllő

Üllő
17

Eladó Ház, Üllő

Üllő
13

Eladó Ház, Üllő

Üllő
25

Eladó Ház, Üllő

Üllő
17

Eladó Ház, Üllő

Üllő
3

Eladó építési telek, Üllő, Üllő

Üllő, Üllő
2

Eladó iroda, irodaház, Üllő, Üllő

Üllő, Üllő
11

Eladó ikerház, Üllő, Üllő

Üllő, Üllő