Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Tótkomlósi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista: 10

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a Tótkomlóson megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Tótkomlós Dél-alföldi kisváros, melyet 1746-ban 80 szlovák ajkú, Rudnyánszki báró által idetelepített család alapított. A város Békés megyében, Orosházától 18 km-re fekszik, jellemzően mezőgazdasági adottságú. A város számos látnivalóval, nevezetességgel, építészeti örökséggel várja az idelátogatókat. Kétnyelvű település lévén gazdag a szlovák kultúra és a hagyomány őrzése. A Rózsa fürdő a „Dél-Alföld legszebb rózsája” a városközpontban helyezkedik el, számos gyógykezelést és változatos kikapcsolódási lehetőséget nyújtva. Látnivalói közül legjelentősebbek az Evangélikus templom, mely késő barokk stílusban épült és műemlék épület, a nagykopáncsi Árpád-kori templom, a Szent István szobor és díszkút. A Szlovák Tájház, mely Magyarország első tájháza volt. A Komló Szálló, mely 1881-ben épült és szintén műemlék épület, korábban szállodaként működött, jelenleg hasznosításra vár. Az augusztus 20-ai búcsúhoz hagyományszerűen kapcsolódik a Tótkomlósi Napok rendezvénysorozata, mely gasztronómiai, kulturális és sportprogramokat kínál. Az ide látogatók például a jellegzetes szlovák ételekkel is megismerkedhetnek. Másik jelentős rendezvénye a Nyári Kulturális Estek rendezvénysorozata. Családi házat szeretne vásárolni? Tótkomlós egész területén válogathat az eladó ingatlanok közül. Panellakást keres? A város központjában biztosan talál Önnek megfelelőt. A városban 1 óvoda, és 3 általános iskola működik, melyek közül egy két tanítási nyelvű szlovák iskola.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen tótkomlósi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.