Hirdetés

Tótkomlósi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

14

Ezen az oldalon a Tótkomlóson megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Tótkomlós Dél-alföldi kisváros, melyet 1746-ban 80 szlovák ajkú, Rudnyánszki báró által idetelepített család alapított. A város Békés megyében, Orosházától 18 km-re fekszik, jellemzően mezőgazdasági adottságú. A város számos látnivalóval, nevezetességgel, építészeti örökséggel várja az idelátogatókat. Kétnyelvű település lévén gazdag a szlovák kultúra és a hagyomány őrzése. A Rózsa fürdő a „Dél-Alföld legszebb rózsája” a városközpontban helyezkedik el, számos gyógykezelést és változatos kikapcsolódási lehetőséget nyújtva. Látnivalói közül legjelentősebbek az Evangélikus templom, mely késő barokk stílusban épült és műemlék épület, a nagykopáncsi Árpád-kori templom, a Szent István szobor és díszkút. A Szlovák Tájház, mely Magyarország első tájháza volt. A Komló Szálló, mely 1881-ben épült és szintén műemlék épület, korábban szállodaként működött, jelenleg hasznosításra vár. Az augusztus 20-ai búcsúhoz hagyományszerűen kapcsolódik a Tótkomlósi Napok rendezvénysorozata, mely gasztronómiai, kulturális és sportprogramokat kínál. Az ide látogatók például a jellegzetes szlovák ételekkel is megismerkedhetnek. Másik jelentős rendezvénye a Nyári Kulturális Estek rendezvénysorozata. Családi házat szeretne vásárolni? Tótkomlós egész területén válogathat az eladó ingatlanok közül. Panellakást keres? A város központjában biztosan talál Önnek megfelelőt. A városban 1 óvoda, és 3 általános iskola működik, melyek közül egy két tanítási nyelvű szlovák iskola.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen tótkomlósi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

15

Tótkomlóson 3 szobás, felújítandó ház

Tótkomlós, Aradi út
11

Tótkomlós központjában felújítandó ház

Tótkomlós, Érparti sor
12

Vidéki családi ház

Tótkomlós
Hirdetés
10

Felújított ház eladó!

Tótkomlós
17

Eladó Lakás, Tótkomlós

Tótkomlós, belváros, Erzsébet utca
15

Eladó Lakás, Tótkomlós

Tótkomlós
22

Eladó Ház, Tótkomlós

Tótkomlós, Fő útvonal, Kossuth Lajos utca
16

Eladó családi ház, Tótkomlós, Központ

Tótkomlós, Központ
15

Eladó Ház, Tótkomlós

Tótkomlós, központ közeli
17

Eladó Lakás, Tótkomlós

Tótkomlós, Belváros, Fő út

Eladó családi ház, Tótkomlós

Tótkomlós
Hirdetés
2

Eladó családi ház, Tótkomlós

Tótkomlós

Baromfitelep eladó Békés megyében

Tótkomlós, Külterület
7

Eladó telephely, Tótkomlós

Tótkomlós