Törökszentmiklósi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

75

Ezen az oldalon a Törökszentmiklóson megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Törökszentmiklós, Jász-Nagykun-Szolnok Megye 3. legnagyobb városa a Nagykunság szélén, a 4-es főút mentén helyezkedik el, Szolnoktól 20 km-re. Vonattal a Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vonalon, illetve Budapestről és Miskolcról is elérhető. Közúton a Szolnokot Debrecennel összekötő 4-es főúton, illetve a 46-os főúton érhető el Mezőtúr felől. Legjelentősebb látnivalója az Almásy-kastély, mely 1860-1890 között épült eklektikus stílusban. A kastélyhoz tartozó park természetvédelmi terület. A kastélyhoz tartozó lovas létesítményben található Magyarország egyik leghíresebb angol telivér ménese. A Kálvária-dombon található a város legrégibb épülete, a Kálvária Kápolna, melyet Almásy János épített 1756-1761 között, belső falfestése kalocsai mintájú. Az Ipolyi Arnold Könyvtár, Múzeum és Kulturális Központban kapott helyet a Helytörténeti gyűjtemény. A város legjelentősebb temploma az elpusztult török vár helyén épült Szentháromság Római Katolikus Főtemplom. Az előtte található Ipolyi Arnold tér szabadtéri rendezvényeknek ad otthont. A városi strand és kemping a hozzákapcsolódó horgásztóval kiváló kikapcsolódást nyújt a vizek szerelmeseinek. A strand fürdővizét gyógyvízzé minősítették, és a 2010-es felújításkor gyermekpancsolót és a strandmedencében dögönyözőt és hullámfürdőt is létesítettek. Családi házat keres Törökszentmiklóson? A város központjában és a kertvárosi részen is egyaránt megtalálhatja az Önnek megfelelőt. Tégla-, panellakást vásárolna? A város központjában számtalan ingatlan közül válogathat. A városban 1 óvoda, 4 általános iskola és 3 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen törökszentmiklósi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

9

Eladó Ház, Törökszentmiklós

Törökszentmiklós
14

Kossuth Lajos utca

Törökszentmiklós
7

Törökszentmiklósi eladó ipari ingatlan, csarnok.

Törökszentmiklós
4

Vállalkozóknak KIVÁLÓ lehetőség!! Törökszentmiklóson TELEK eladó!

Törökszentmiklós, Városközpont
9

Törökszentmiklós központjában 81 m2-es üzlethelyiség eladó!

Törökszentmiklós
10

Törökszentmiklós központjában 76 m2-es iroda helyiség eladó! Kiváló befektetés!

Törökszentmiklós
9

Eladó Ház, Törökszentmiklós

Törökszentmiklós
13

Eladó családi ház Törökszentmiklóson!

Törökszentmiklós
16

Eladó egy művelés alól kivett terület kis házzal!!!

Törökszentmiklós
15

2 szobás ház Törökszentmiklós csendes részén eladó közepes telken!!!

Törökszentmiklós
16

2+2 szobás ház Törökszentmiklós csendes részén eladó nagy telken!!!

Törökszentmiklós
10

Eladó téglalakás, Törökszentmiklós

Törökszentmiklós
9

Törökszentmiklós forgalmas utcájában üzlethelyiség kiadó!

Törökszentmiklós
5

Törökszentmiklóson üzlethelyiség kiadó!

Törökszentmiklós
7

Törökszentmiklóson üzlethelyiség eladó!

Törökszentmiklós
14

Eladó családi ház Törökszentmiklóson!

Törökszentmiklós
10

Jó állapotú üzlethelyiség eladó Tm. keleti részén

Törökszentmiklós
10

Jó állapotú üzlethelyiség kiadó Tm. keleti részén

Törökszentmiklós
9

Városközponthoz közeli összkomfortos ház eladó

Törökszentmiklós
6

Kiadó üzlethelyiség Törökszentmiklóson

Törökszentmiklós, városközpont, Kossuth Lajos u. 125.