Ingatlantájoló
Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Tolnán

Találati lista: 30

Itt találhatóak a tolnai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Tolna Szekszárdtól 10 kilométerre, északkeletre található, kiváló logisztikai helyzetben lévő település, hiszen területén található az M6-os autópálya és az M9-es autóút csomópontja. A városon keresztül halad még a 6-os főút, vasúton pedig a Sárbogárd-Bátaszék vonalon közelíthető meg. Legjelentősebb műemlékei a Festetics-kastély, a Kálvária kápolna és a római katolikus templom. A Kálvária dombon található kápolnát és a stációkat 1739 és 1748 között állították fel. A Kálvária stációinak Zsolnai kerámiaképei az 1950-es években készültek. A város jelentős ipartörténeti emléke a Selyem Múzeum, melynek emlékszobáját az egykori hernyóselyem-fonoda gyárépületének egyik szobájában rendeztek be. A Közép-Európában is egyedülállónak számító gyűjtemény tárgyainak védetté nyilvánítását kezdeményezte a Tolnai Városvédő Egyesület a Kulturális Örökségvédelmi Hivatalnál, a hivatal az ideiglenes védettséget kimondta. Tolna további nevezetességei a több mint 200 éves kékfestő műhely, a városháza 1906-ban épült eklektikus stílusú épülete, a Martinek Emlékház, valamint Mözsi Szabó István festőművész tárlata. Családi házat vásárolna Tolnán? A város központjában, vagy akár Tolna-Mözsön is egyaránt megtalálhatja.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget tolnai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.