Hirdetés

Tiszakécskei eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

88

Ezen az oldalon a Tiszakécskén megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Tiszakécske Bács-Kiskun megye észak-keleti részén, a Tisza folyó partján fekszik. A tiszai és a kerekdombi üdülőterületen közel 1500 hétvégi ház épült fel az elmúlt harminc évben. A Tiszán és a Holt-Tiszán kívül még két termálfürdő is várja a kikapcsolódni vágyókat. A Kerekdombi Termálfürdő és Kemping Tiszakécskétől néhány kilométerre található. A Tisza-parti Termálfürdő Camping Vendéglő a gyógyvizes medencéken kívül, élménymedencével és óriáscsúszdás strandmedencével is várja vendégeit. Tiszakécskével átellenben, a Tisza bal partjánál található a Tiszakürti Arborétum, mely kishajóval is megközelíthető. A Tisza-folyó partján létesül az Európafalu, ahol a különböző nemzetek az Önkormányzat által biztosított telkeken építhetik fel épületeiket. A városban több népművész, népi iparművész él, és jelentős a képzőművészeti élet. Tiszakécske a magyarországi citeramozgalom központja, évente táborokat és nagyszabású bemutatókat, fesztiválokat rendeznek. Egyéb látnivalói a Tiszakécske-Tiszabög Kincsem Part Millecentenáriumi Emlékhely, melyben a XII-XIV. századi gótikus templom maradványai és korábbról származó sírhelyek, valamint Tiszakécske Város Önkormányzata és a Római Katolikus Egyházközösság által elhelyezett oltár található. A Milleniumi Parkban Szent István-lovas szobra tekinthető meg. Üdülőt keres Tiszakécskén? Kerekdombon, termálfürdőhöz, Tiszához közeli ingatlanok közül válogathat. A városba szeretne költözni? Családi házak várják a belvárosban. A városban 4 óvoda, 1 általános iskola, 1 szakiskola és 1 református általános iskola és gimnázium működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen tiszakécskei ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Tiszakécske családi ház ELADÓ!

Tiszakécske
8

Holt Tisza Projekt

Tiszakécske
11

Tisza parti kilátással, kiemelt övezetben

Tiszakécske
Hirdetés
19

Termálfürdő közelében

Tiszakécske
19

Tiszakécskei Termálfürdő közelében

Tiszakécske, Doktor Bedő István utca
12

Gyógyfürdőtől 300 m-re kis ház eladó

Tiszakécske
13

Tiszakécske, 7 szobás, kétgenerációs családi ház

Tiszakécske
12

Gyógyfürdőtől 300 m-re kis ház eladó

Tiszakécske, Horgász utca
9

Felújított ház Tiszakécskén

Tiszakécske
2

Tiszakécske, Bem utca, 1862 m²-es, telek

Tiszakécske, Bem utca

Tiszakécske, Vércse utca, 6820 m²-es, telek

Tiszakécske, Vércse utca
Hirdetés

Tiszakécske, Thököly utca, 2750 m²-es, telek

Tiszakécske, Thököly utca
3

Tiszakécske, Bem utca, 1440 m²-es, telek

Tiszakécske, Bem utca
3

Tiszakécske, Vincze János Nándor utca, 840 m²-es, telek

Tiszakécske, Vincze János Nándor utca

Tiszakécske, Vízhányó János utca, 900 m²-es, telek

Tiszakécske, Vízhányó János utca
2

Tiszakécske, Bem utca, 1300 m²-es, telek

Tiszakécske, Bem utca

Tiszakécske, Toldi utca, 707 m²-es, telek

Tiszakécske, Toldi utca
Hirdetés
13

Tiszakécske, Kőrösi utca, 130 m²-es, családi ház, 4 szobás, jó állapotú, radiátor fűtés

Tiszakécske, Kőrösi utca

Tiszakécske, Kinizsi utca, 4024 m²-es, telek

Tiszakécske, Kinizsi utca
2

Tiszakécske, Kuruc utca, 1100 m²-es, telek

Tiszakécske, Kuruc utca