Ingatlanok Tatabánya

Találati lista:

603

Ezen az oldalon a Tatabányán megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Tatabánya városrészeire, 6-os telep, Alsógalla, Bánhida, Bánhidai lakótelep, Barackos, Bárdos lakópark, Baromállási-dűlő, Bódis-hegy, Csákányospuszta, Cseri lakótelep, Dózsakert, Erőmű telep, Felsőgalla, Gál István lakótelep, Kertváros, Kossuth kert, Központ, Muta-hegy, Napsugár lakópark, Óváros, Paletta lakópark, Paradicsomkert, Ságvári lakótelep, Sárberek, Sikvölgy, Szigeti-dűlő, Turul hegyoldal, Turul lakópark, Újváros, Unió lakópark. Tatabánya ma az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városa, fontos forgalmi csomópontban fekszik, hiszen áthalad rajta a Bécs- Budapest vasútvonal, ill. az M1-es autópálya. Már a Honfoglalás óta lakott település, leghíresebb jelképe a Kő-hegyen található Turul-emlékmű, melyet a híres bánhidai csata emlékére állítottak. Szeretne Tatabányára költözni? Sárberki lakótelepen, Dózsakert városrészben, Bánhidai lakótelepen, Gál István lakótelepen nagy a választék eladó panellakásokból. Újvárosban, Ságvári lakótelepen, Óvárosban érdemes a téglaépítésű lakáskínálatot megtekinteni. Felsőgalla, Alsógalla, Kertváros, Bánhida városrész ideális lehet, amennyiben kertes, családi házat képzel el jövendőbeli otthonának.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Tatabányán.

2

Eladó téglalakás, Tatabánya, Gál István ltp.

Tatabánya, Gál István ltp.
8

Igényes kialakítású polgári stílusú családi ház

Tatabánya
8

Csodálatos panoráma: város madártávlatból

Tatabánya
8

Földszinti, 3 szobás lakás

Tatabánya
8

Földszinti, 3 szobás lakás

Tatabánya, Erőműi lakótelep, Határ út
5

Kossuth-kert alja utca

Tatabánya, Kossuth-Kertalja utca
3

Kossuth-kert alja utca

Tatabánya, Fűzfa utca

Kossuth-kert alja utca

Tatabánya, Kossuth-Kertalja utca
8

Csodálatos panoráma: város madártávlatból

Tatabánya, Mészégető út
8

Mártírok útja

Tatabánya, Mártírok útja
5

Eladó épület, Vértes Point, Tatabánya

Tatabánya
5

Vértes Point, Tatabánya

Tatabánya
4

Tatabányán 4,1 hektáros beépítetlen telek eladó

Tatabánya, Tatabánya, Tarjáni út
6

Fő tér

Tatabánya, Fő tér

Eladó egy 3hektáros Vadászbirtok!

Tatabánya, Csákányospuszta
6

Fő téri lakás

Tatabánya, Újváros, Fő tér
16

Bánhidai ház

Tatabánya, Bánhida, Kossuth Lajos utca
12

Újvárosi kis lakás

Tatabánya, Töhötöm vezér utca
6

üzlet vagy iroda

Tatabánya
6

Ifjúság utca

Tatabánya, Ifjúság utca