Ingatlanok Tatabánya

Találati lista:

670

Ezen az oldalon a Tatabányán megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Tatabánya városrészeire, 6-os telep, Alsógalla, Bánhida, Bánhidai lakótelep, Barackos, Bárdos lakópark, Baromállási-dűlő, Bódis-hegy, Csákányospuszta, Cseri lakótelep, Dózsakert, Erőmű telep, Felsőgalla, Gál István lakótelep, Kertváros, Kossuth kert, Központ, Muta-hegy, Napsugár lakópark, Óváros, Paletta lakópark, Paradicsomkert, Ságvári lakótelep, Sárberek, Sikvölgy, Szigeti-dűlő, Turul hegyoldal, Turul lakópark, Újváros, Unió lakópark. Tatabánya ma az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városa, fontos forgalmi csomópontban fekszik, hiszen áthalad rajta a Bécs- Budapest vasútvonal, ill. az M1-es autópálya. Már a Honfoglalás óta lakott település, leghíresebb jelképe a Kő-hegyen található Turul-emlékmű, melyet a híres bánhidai csata emlékére állítottak. Szeretne Tatabányára költözni? Sárberki lakótelepen, Dózsakert városrészben, Bánhidai lakótelepen, Gál István lakótelepen nagy a választék eladó panellakásokból. Újvárosban, Ságvári lakótelepen, Óvárosban érdemes a téglaépítésű lakáskínálatot megtekinteni. Felsőgalla, Alsógalla, Kertváros, Bánhida városrész ideális lehet, amennyiben kertes, családi házat képzel el jövendőbeli otthonának.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Tatabányán.

7

Komárom-Esztergom megye, Tatabánya területén,igényesen felújított, bútorozott lakás, eladó!

Tatabánya, Gél István lakótelep, Szent Borbála utca környékén
12

Eladó téglalakás, Tatabánya, Újváros, Újváros nyugodt részén

Tatabánya, Újváros, Újváros nyugodt részén
23

Bánhidai ltp-i 2 szoba hallos, erkélyes lakás!

Tatabánya, Bánhidai lakótelep, Bánhidai lakótelep
13

Bánhidai lakótelep

Tatabánya
17

Sárberki lakótelep

Tatabánya
11

Mártírok út

Tatabánya
8

Dózsakerti felújított, erkélyes lakás

Tatabánya
12

Erkélyes, amerikai konyha-nappalis lakás

Tatabánya
9

Vitális István utca

Tatabánya
50

Eladó családi ház, Tatabánya

Tatabánya
20

Eladó családi ház, Tatabánya, Bánhida, Jegenye utca

Tatabánya, Bánhida, Jegenye utca
4

Eladó halastó, Tatabánya, Erőmű lakótelep, Erőmű - tó

Tatabánya, Erőmű lakótelep, Erőmű - tó
16

Eladó panellakás, Tatabánya, Kodály tér

Tatabánya, Kodály tér
20

Eladó családi ház, Tatabánya, Kossuth Lajos utca

Tatabánya, Kossuth Lajos utca
4

Queen City

Tatabánya, Újváros
6

Új építésű lakások Tatabányán!

Tatabánya, Újváros