Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Tatai eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista: 320

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a Tatán található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Tata a Kisalföld és a Dunántúli-középhegység találkozásánál fekszik, a Gerecse és Vértes hegységet elválasztó Tatai-árok északnyugati kapujában, az Által-ér völgyében. Tatabányától 9, Budapesttől 60 km-re található. A várost átszeli a Budapestet Tatabányával és Komárommal összekötő 1-es főút, az M1-es Bécs–Budapest autópálya, melyre közvetlen csatlakozása van, pedig a város mellett halad el. Vonattal a Budapest–Hegyeshalom–Rajka-vasútvonalon közelíthető meg. Az „Élővizek városá”-nak is nevezik, hiszen területén öt tó – az Öreg-tó, a Derítő-tó, a Fényes-fürdő, a Cseke-tó és a Réti-tavak – találhatóak, melyek meghatározzák a városképet és a város életét. 2010-ben Tata a biodiverzitás magyarországi fővárosa lett. A város közepén található az Öreg-tó, melynek partján áll a Tatai vár. A vár mellett áll az Esterházy-kastély, mely 1776-ban épült. A vártól északkeletre a tóvárosi városrész található, a városban levő vízfolyások mellett, vízimalmokkal találkozik az idelátogató. További látnivalói a Fellner Jakab kilátó, a Török mecset, a Vaszary-villa, a Víztorony, a Kálvária kápolna, a Kapucinus templom, a Kálvária szoborcsoport és a Mária Immaculata. Természeti értékei közül említésre méltó a Gerecse Natúrpark, az Agostyáni Arborétum, az Angolkert és az Által-ér. Téglalakást keres Tatán? A belvárosban számtalan ingatlan közül válogathat. Családi házat vásárolna? Tóvárosban, Felső-Tatán, vagy az Óvárosban egyaránt megtalálhatja álmai otthonát. A festői szépségű Tóvárosban szeretne lakni? Itt családi házat és téglalakást is találhat. A városban 10 óvoda, 5 általános iskola, 5 középiskola és 2 művészetoktatási intézmény működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget tatai ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.