Tatai eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

136

Ezen az oldalon a Tatán található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Tata a Kisalföld és a Dunántúli-középhegység találkozásánál fekszik, a Gerecse és Vértes hegységet elválasztó Tatai-árok északnyugati kapujában, az Által-ér völgyében. Tatabányától 9, Budapesttől 60 km-re található. A várost átszeli a Budapestet Tatabányával és Komárommal összekötő 1-es főút, az M1-es Bécs–Budapest autópálya, melyre közvetlen csatlakozása van, pedig a város mellett halad el. Vonattal a Budapest–Hegyeshalom–Rajka-vasútvonalon közelíthető meg. Az „Élővizek városá”-nak is nevezik, hiszen területén öt tó – az Öreg-tó, a Derítő-tó, a Fényes-fürdő, a Cseke-tó és a Réti-tavak – találhatóak, melyek meghatározzák a városképet és a város életét. 2010-ben Tata a biodiverzitás magyarországi fővárosa lett. A város közepén található az Öreg-tó, melynek partján áll a Tatai vár. A vár mellett áll az Esterházy-kastély, mely 1776-ban épült. A vártól északkeletre a tóvárosi városrész található, a városban levő vízfolyások mellett, vízimalmokkal találkozik az idelátogató. További látnivalói a Fellner Jakab kilátó, a Török mecset, a Vaszary-villa, a Víztorony, a Kálvária kápolna, a Kapucinus templom, a Kálvária szoborcsoport és a Mária Immaculata. Természeti értékei közül említésre méltó a Gerecse Natúrpark, az Agostyáni Arborétum, az Angolkert és az Által-ér. Téglalakást keres Tatán? A belvárosban számtalan ingatlan közül válogathat. Családi házat vásárolna? Tóvárosban, Felső-Tatán, vagy az Óvárosban egyaránt megtalálhatja álmai otthonát. A festői szépségű Tóvárosban szeretne lakni? Itt családi házat és téglalakást is találhat. A városban 10 óvoda, 5 általános iskola, 5 középiskola és 2 művészetoktatási intézmény működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget tatai ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

11

Központhoz közel

Tata, Kocsi út
9

Kocsi út

Tata, Kocsi út
11

Központhoz közel

Tata, Kocsi út
10

Kocsi út

Tata, Kocsi út
13

Eladó iroda, irodaház, Tata

Tata
8

Eladó családi ház, Tata

Tata
13

Kiadó műhely, Tata

Tata
10

Kiadó raktár, Tata

Tata
10

Kiadó raktár, Tata

Tata
11

Kiadó üzlet, Tata

Tata
10

Kiadó üzlet, Tata

Tata
7

Kiadó üzlet, Tata

Tata
6

Eladó családi ház, Tata, Tata és Agostyán között

Tata, Tata és Agostyán között
32

Eladó családi ház, Tata, Kertváros

Tata, Kertváros
20

Eladó Üzlet, Tata, Nincs megadva, 98nm, 29900000 Ft

Tata, Nincs megadva
20

Eladó Társasházi lakás, Tata, Nincs megadva, 98nm, 29900000 Ft

Tata, Nincs megadva
2

Tatán Autópálya mellett ipari övezeti telek eladó!!!

Tata, Tata
2

Tatán Autópálya mellett ipari övezeti telek eladó!!!

Tata, Ipari Park
11

Kiadó Társasházi lakás, Tata, Nincs megadva, 64nm, 260000 Ft

Tata, Nincs megadva
14

Kiadó Társasházi lakás, Tata, Nincs megadva, 100nm, 300000 Ft

Tata, Nincs megadva