Eladó és kiadó ingatlanok Tárnokon

Találati lista:

55

Itt találhatóak a tárnoki ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Tárnok a Mezőföld és az Érd-Tétényi-fennsík határán, a Dunába torkolló Benta-patak két partján helyezkedik el, Budapesttől 20 km-re, a 7. számú főközlekedési út és az M7-es autópálya között. Területét átszeli a Budapest - Székesfehérvár- Nagykanizsa, illetve Tapolca vasútvonal is, így vonattal is könnyen megközelíthető. Legjelentősebb műemlék épülete a római katolikus templom. Másik jelentős műemléke az 1739-ben a pestisjárvány megszűnésének emlékére építtetett Szent Rókus kápolna. Az 1696-ban betelepült rácok kápolnájának helyét jelzi a Sárkányölő Szent György-emlékmű, melyet 2003-ban restauráltak. Az Öreg-hegy mészkőbe vájt pincesorán pedig a település kiváló borait kóstolhatják meg az idelátogatók. A Kőbányából és a pincék kivájásából nyert köveket felhasználták a falu építésénél. A kőből épített házak, homlokzatok, pincék és kerítések helyi védelem alatt állnak. Tárnokon található a magyar rádiózás történetének egyik legrégibb állomása. Az ide telepített Telefunken gyártmányú vevőkészülék volt az első hazai szupervevő, jelenleg az ország műsorszóró adóhálózatának mérése és ellenőrzése a feladata. A település legjelentősebb rendezvényei a körmenettel egybekötött úrnapja, melyre csodálatos virágszőnyegeket és oltárokat készítenek és a kétnapos búcsú, mely a környéken a legnagyobb. Családi házat keres Tárnokon? A település egész területén számtalan ingatlan közül válogathat.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget tárnoki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Eladó telphely Tárnokon

Tárnok, Tárnok
15

Eladó családi ház, Tárnok, Tárnok, Öreghegy

Tárnok, Tárnok, Öreghegy
12

Eladó családi ház, Tárnok, Jó

Tárnok, Jó

Kód:897 Tárnokon eladó 5000nm-es terület!

Tárnok, Tárnok
24

Kód:2111 Tárnokon eladó háromszintes 180nm-es felújított családi ház, 757nm telken!!

Tárnok, Tárnok
15

Kód: 2636 Tárnok Ófalu részén eladó egy 60 nm-es családi ház, 675 nm telekkel!

Tárnok, Ófalu
12

Egyszintes, szép és bővíthető!

Tárnok
13

Nagyon szép állapotú, nagy ház Tárnokon

Tárnok
2

Eladó Ipari telek Tárnok ipari terület 10 000 m2

Tárnok
2

Ipari telek eladó Tárnok ipari terület 74 156 m2

Tárnok
6

Eladó családi ház, Tárnok

Tárnok
17

Eladó családi ház, Tárnok, Egészségház

Tárnok, Egészségház
14

lakóövezeti főútvonal közeli

Tárnok, lakóövezeti főútvonal közeli, Furmint köz

Kiadó családi ház, Tárnok

Tárnok
22

Eladó családi ház, Tárnok

Tárnok
3

Tárnok fehérvári út

Tárnok
9

Tárnokon 87 m2-es lakás, saját kertrésszel

Tárnok
11

Tárnok Öreghegy - főútvonal mentén

Tárnok
8

Lakás saját kertrésszel

Tárnok
13

Tárnokon akár két generációs ház eladü!

Tárnok