Eladó és kiadó ingatlanok Tárnokon

Találati lista:

48

Itt találhatóak a tárnoki ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Tárnok a Mezőföld és az Érd-Tétényi-fennsík határán, a Dunába torkolló Benta-patak két partján helyezkedik el, Budapesttől 20 km-re, a 7. számú főközlekedési út és az M7-es autópálya között. Területét átszeli a Budapest - Székesfehérvár- Nagykanizsa, illetve Tapolca vasútvonal is, így vonattal is könnyen megközelíthető. Legjelentősebb műemlék épülete a római katolikus templom. Másik jelentős műemléke az 1739-ben a pestisjárvány megszűnésének emlékére építtetett Szent Rókus kápolna. Az 1696-ban betelepült rácok kápolnájának helyét jelzi a Sárkányölő Szent György-emlékmű, melyet 2003-ban restauráltak. Az Öreg-hegy mészkőbe vájt pincesorán pedig a település kiváló borait kóstolhatják meg az idelátogatók. A Kőbányából és a pincék kivájásából nyert köveket felhasználták a falu építésénél. A kőből épített házak, homlokzatok, pincék és kerítések helyi védelem alatt állnak. Tárnokon található a magyar rádiózás történetének egyik legrégibb állomása. Az ide telepített Telefunken gyártmányú vevőkészülék volt az első hazai szupervevő, jelenleg az ország műsorszóró adóhálózatának mérése és ellenőrzése a feladata. A település legjelentősebb rendezvényei a körmenettel egybekötött úrnapja, melyre csodálatos virágszőnyegeket és oltárokat készítenek és a kétnapos búcsú, mely a környéken a legnagyobb. Családi házat keres Tárnokon? A település egész területén számtalan ingatlan közül válogathat.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget tárnoki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

Töltike utca

Tárnok, Zapánszki út
13

Eladó telphely Tárnokon

Tárnok, Tárnok
13

Tárnoki családi ház

Tárnok, Újtelep
7

Eladó családi ház, Tárnok, Jó

Tárnok, Jó
15

Eladó családi ház, Tárnok, Tárnok, Öreghegy

Tárnok, Tárnok, Öreghegy
12

Eladó családi ház, Tárnok, Jó

Tárnok, Jó
24

Kód:2111 Tárnokon eladó háromszintes 180nm-es felújított családi ház, 757nm telken!!

Tárnok, Tárnok
14

Kód: 2758 Tárnok Ligeten új építésű földszinti lakás, saját kerttel

Tárnok, Liget
13

Kód: 2759 Tárnok Ligeten új építésű emeleti lakás

Tárnok, Liget
12

Egyszintes, szép és bővíthető!

Tárnok
2

Eladó Ipari telek Tárnok ipari terület 10 000 m2

Tárnok
2

Ipari telek eladó Tárnok ipari terület 74 156 m2

Tárnok
7

Eladó családi ház, Tárnok

Tárnok
2

Eladó családi ház, Tárnok

Tárnok
17

Eladó Családi ház, Tárnok, Nincs megadva, 165nm, 46900000 Ft

Tárnok, Nincs megadva
4

Eladó Családi ház, Tárnok, Margitliget, 80nm, 15900000 Ft

Tárnok, Margitliget
4

Eladó Építési telek, Tárnok, Margitliget, 3226nm, 15400000 Ft

Tárnok, Margitliget
20

Tárnok Férfi neves utcák

Tárnok
2

Eladó ikerház, Tárnok, Tárnok csendes részén 1+3szobás új-építésű ikerház

Tárnok, Tárnok csendes részén 1+3szobás új-építésű ikerház
4

Eladó építési telek, Tárnok, Sóskúti út

Tárnok, Sóskúti út