Eladó és kiadó ingatlanok Tárnokon

Találati lista:

55

Itt találhatóak a tárnoki ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Tárnok a Mezőföld és az Érd-Tétényi-fennsík határán, a Dunába torkolló Benta-patak két partján helyezkedik el, Budapesttől 20 km-re, a 7. számú főközlekedési út és az M7-es autópálya között. Területét átszeli a Budapest - Székesfehérvár- Nagykanizsa, illetve Tapolca vasútvonal is, így vonattal is könnyen megközelíthető. Legjelentősebb műemlék épülete a római katolikus templom. Másik jelentős műemléke az 1739-ben a pestisjárvány megszűnésének emlékére építtetett Szent Rókus kápolna. Az 1696-ban betelepült rácok kápolnájának helyét jelzi a Sárkányölő Szent György-emlékmű, melyet 2003-ban restauráltak. Az Öreg-hegy mészkőbe vájt pincesorán pedig a település kiváló borait kóstolhatják meg az idelátogatók. A Kőbányából és a pincék kivájásából nyert köveket felhasználták a falu építésénél. A kőből épített házak, homlokzatok, pincék és kerítések helyi védelem alatt állnak. Tárnokon található a magyar rádiózás történetének egyik legrégibb állomása. Az ide telepített Telefunken gyártmányú vevőkészülék volt az első hazai szupervevő, jelenleg az ország műsorszóró adóhálózatának mérése és ellenőrzése a feladata. A település legjelentősebb rendezvényei a körmenettel egybekötött úrnapja, melyre csodálatos virágszőnyegeket és oltárokat készítenek és a kétnapos búcsú, mely a környéken a legnagyobb. Családi házat keres Tárnokon? A település egész területén számtalan ingatlan közül válogathat.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget tárnoki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

11

Tárnok csendes, családias részén 3,5 szobás, 105 nm ház korrekt áron eladó

Tárnok
12

Eladó családi ház, Tárnok, Jó

Tárnok, Jó
6

Eladó családi ház, Tárnok, Jó

Tárnok, Jó

Eladó Mezőgazdasági, Tárnok

Tárnok

Eladó Mezőgazdasági, Tárnok

Tárnok
8

Eladó családi ház, Tárnok

Tárnok
13

Vasút utca

Tárnok
20

Tárnok Férfi neves utcák

Tárnok
12

Eladó Ház, Tárnok

Tárnok
13

Eladó telphely Tárnokon

Tárnok, Tárnok
13

Tárnoki lakás /albetétesített/ ELADÓ

Tárnok, Újtelep
19

Tárnokligeti ingatlan

Tárnok, Tárnokliget
12

Egyszintes, szép és bővíthető!

Tárnok
4

Újépítésű ikerház!

Tárnok, Tárnokliget
17

Egészségház

Tárnok
12

Eladó egyéb telek, Tárnok, Temetővel szemben

Tárnok, Temetővel szemben
13

Eladó családi ház, Tárnok, Vasút utca

Tárnok, Vasút utca
13

Eladó családi ház, Tárnok, Tárnokligeten, Rákóczi út közelében

Tárnok, Tárnokligeten, Rákóczi út közelében
15

Eladó családi ház, Tárnok, Pannónia utca

Tárnok, Pannónia utca