Eladó és kiadó ingatlanok Tárnokon

Találati lista:

51

Itt találhatóak a tárnoki ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Tárnok a Mezőföld és az Érd-Tétényi-fennsík határán, a Dunába torkolló Benta-patak két partján helyezkedik el, Budapesttől 20 km-re, a 7. számú főközlekedési út és az M7-es autópálya között. Területét átszeli a Budapest - Székesfehérvár- Nagykanizsa, illetve Tapolca vasútvonal is, így vonattal is könnyen megközelíthető. Legjelentősebb műemlék épülete a római katolikus templom. Másik jelentős műemléke az 1739-ben a pestisjárvány megszűnésének emlékére építtetett Szent Rókus kápolna. Az 1696-ban betelepült rácok kápolnájának helyét jelzi a Sárkányölő Szent György-emlékmű, melyet 2003-ban restauráltak. Az Öreg-hegy mészkőbe vájt pincesorán pedig a település kiváló borait kóstolhatják meg az idelátogatók. A Kőbányából és a pincék kivájásából nyert köveket felhasználták a falu építésénél. A kőből épített házak, homlokzatok, pincék és kerítések helyi védelem alatt állnak. Tárnokon található a magyar rádiózás történetének egyik legrégibb állomása. Az ide telepített Telefunken gyártmányú vevőkészülék volt az első hazai szupervevő, jelenleg az ország műsorszóró adóhálózatának mérése és ellenőrzése a feladata. A település legjelentősebb rendezvényei a körmenettel egybekötött úrnapja, melyre csodálatos virágszőnyegeket és oltárokat készítenek és a kétnapos búcsú, mely a környéken a legnagyobb. Családi házat keres Tárnokon? A település egész területén számtalan ingatlan közül válogathat.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget tárnoki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

Töltike utca

Tárnok, Zapánszki út
13

Eladó telphely Tárnokon

Tárnok, Tárnok
13

Tárnoki családi ház

Tárnok, Újtelep
15

Eladó családi ház, Tárnok, Tárnok, Öreghegy

Tárnok, Tárnok, Öreghegy
12

Eladó családi ház, Tárnok, Jó

Tárnok, Jó
11

Eladó családi ház, Tárnok, Vasút állomás

Tárnok, Vasút állomás

Kód:897 Tárnokon eladó 5000nm-es terület!

Tárnok, Tárnok
24

Kód:2111 Tárnokon eladó háromszintes 180nm-es felújított családi ház, 757nm telken!!

Tárnok, Tárnok
16

Kód: 2744 Tárnok Ligeten azonnal költözhető ikerház fél

Tárnok, Liget
12

Egyszintes, szép és bővíthető!

Tárnok
13

Nagyon szép állapotú, nagy ház Tárnokon

Tárnok
12

Kertvárosi csendes családi ház!

Tárnok
6

Eladó családi ház, Tárnok

Tárnok
20

Eladó családi ház, Tárnok, Üdülőterület, TÁRNOKON TÉGLA HÁZ ELADÓ!

Tárnok, Üdülőterület, TÁRNOKON TÉGLA HÁZ ELADÓ!
4

2257 - Tárnokon eladó 3 %-ban beépíthető terület

Tárnok
2

Ipari telek eladó Tárnok ipari terület 74 156 m2

Tárnok
2

Eladó Ipari telek Tárnok ipari terület 10 000 m2

Tárnok
12

Eladó téglalakás, Tárnok

Tárnok
9

Tárnok Hazatérők útjáról nyíló utca 94 m2-es ÚJ ÉPÍTÉSŰ

Tárnok

Eladó családi ház, Tárnok

Tárnok