Eladó és kiadó ingatlanok Tápiószelén

Találati lista:

42

Ezen az oldalon a tápiószelei ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések láthatóak. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Tápiószele az Alföld szélén, a Gödöllői-dombság végénél, a Tápió és a Hajta folyók találkozásánál fekvő település. Megközelíthető a Nagykátát Cegléddel összekötő 311-es úton, és a Budapest-Szolnok vasútvonalon. Legjelentősebb nevezetessége a Blaskovich Múzeum, mely az ország egyetlen köznemesi kúriamúzeuma, amely sértetlenül átvészelte a II. világháborút. A múzeum egyik különlegessége az egykori versenyló, Kincsem emlékanyaga. További látnivaló az a néprajzi kiállítás, mely egy Tápió-patak mentén álló százéves nádfedeles zsellérházban kapott otthont. Tápiószelén található Európa 5. legnagyobb génbankja, a Növényi Diverzitás Központ, melyben megtekinthető a Pannon Magbank projektet bemutató Magtól-Magig interaktív kiállítás. Legjelentősebb természeti értéke a Rekettyési-csatorna melletti terület, ahol a jégkorszak végén még az Ős-Zagyva kanyargott, itt láthatóak azok a folyó által hátrahagyott sekély kanyarulatok, melyeknek területe Natura 2000 területek közé tartozik. A település további természeti értékei, a Tápió egyik régi medrében kialakított horgásztó, valamint a Hajta-patak mellett elterülő Kis-székes-legelő, melynek falu felőli szélén löszgyepekkel borított szarmata kori halomsírokat is láthatunk. Családi házat keres Tápiószelén? A központban, zöldövezeti területen, a vasútállomáshoz közel, csendes, aszfaltozott mellékutcákban vagy családi házas zöldövezeti területen egyaránt találhat ingatlanokat. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik. Az általános iskolában gimnáziumi felnőttoktatás is folyik esti tagozaton.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget tápiószelei ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

21

Tápiószele, kedvelt részén, kiváló állapotú családi ház eladó, 150 m²-es, 2 generációs, családi ház, 4 szobás

Tápiószele, kedvelt részén, kiváló állapotú családi ház eladó
22

Eladó Ház, Tápiószele

Tápiószele
22

Eladó Ház, Tápiószele

Tápiószele, Györgyei út
22

Eladó Ház, Tápiószele

Tápiószele, Kápolna környéke
14

Eladó Ház, Tápiószele

Tápiószele, Városközpont
13

Eladó Ház, Tápiószele

Tápiószele, Frekventált
26

Eladó söröző bejáratott vendégkörrel Tápiószele, Kisfalu

Tápiószele
9

Eladó családi ház, Tápiószele

Tápiószele
24

Eladó családi ház, Tápiószele

Tápiószele
11

Eladó házrész, Tápiószele, Rákóczi

Tápiószele, Rákóczi
19

Eladó családi ház, Tápiószele

Tápiószele
9

Eladó családi ház, Tápiószele

Tápiószele
11

Eladó telek, Tápiószele, Csodálatos Attila park a központban

Tápiószele, Csodálatos Attila park a központban
4

Eladó telek, Tápiószele, Közel 3000 m2 telek Tápiószele központjában

Tápiószele, Közel 3000 m2 telek Tápiószele központjában
22

Eladó családi ház, Tápiószele, igényes lakóház telephelynek is 1700 m2 telekkel

Tápiószele, igényes lakóház telephelynek is 1700 m2 telekkel
10

Tápiószele központjában nappali + 3 hálószobás családi ház eladó!A ház egy 957 nm-es, szépen parkosított telken található,...

Tápiószele
19

Eladó Családi ház, Tápiószele, 110nm, 12900000 Ft

Tápiószele
16

Eladó Családi ház, Tápiószele, 140nm, 22900000 Ft

Tápiószele

Eladó családi ház, Tápiószele

Tápiószele
12

Tápiószele, eladó, befejezésre váró lakóépület szerkezet, három felépítmény egy portán!

Tápiószele