Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Tápiószelén

Találati lista: 42

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a tápiószelei ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések láthatóak. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Tápiószele az Alföld szélén, a Gödöllői-dombság végénél, a Tápió és a Hajta folyók találkozásánál fekvő település. Megközelíthető a Nagykátát Cegléddel összekötő 311-es úton, és a Budapest-Szolnok vasútvonalon. Legjelentősebb nevezetessége a Blaskovich Múzeum, mely az ország egyetlen köznemesi kúriamúzeuma, amely sértetlenül átvészelte a II. világháborút. A múzeum egyik különlegessége az egykori versenyló, Kincsem emlékanyaga. További látnivaló az a néprajzi kiállítás, mely egy Tápió-patak mentén álló százéves nádfedeles zsellérházban kapott otthont. Tápiószelén található Európa 5. legnagyobb génbankja, a Növényi Diverzitás Központ, melyben megtekinthető a Pannon Magbank projektet bemutató Magtól-Magig interaktív kiállítás. Legjelentősebb természeti értéke a Rekettyési-csatorna melletti terület, ahol a jégkorszak végén még az Ős-Zagyva kanyargott, itt láthatóak azok a folyó által hátrahagyott sekély kanyarulatok, melyeknek területe Natura 2000 területek közé tartozik. A település további természeti értékei, a Tápió egyik régi medrében kialakított horgásztó, valamint a Hajta-patak mellett elterülő Kis-székes-legelő, melynek falu felőli szélén löszgyepekkel borított szarmata kori halomsírokat is láthatunk. Családi házat keres Tápiószelén? A központban, zöldövezeti területen, a vasútállomáshoz közel, csendes, aszfaltozott mellékutcákban vagy családi házas zöldövezeti területen egyaránt találhat ingatlanokat. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik. Az általános iskolában gimnáziumi felnőttoktatás is folyik esti tagozaton.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget tápiószelei ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.