Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Tamásiban

Találati lista: 29

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a tamási ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Tamási a Somogy-Tolnai dombság területén a Koppány patak völgyében található. Fontos közlekedési csomópont, területén keresztezi egymást a Dunaföldvárt Kaposvárral összekötő 61-es főút és a Szekszárdot Siófokkal összekötő 65-ös számú főút. Legfőbb idegenforgalmi látványossága a Várhegy alatt található termálfürdő, melynek vizét gyógyvízzé minősítették és egy 8 medencével, szauna világgal és élményelemekkel rendelkező fedett fürdővel bővült. Itt található a volt Eszterházy-birtokon a Gyulaji erdő, mely a vadászturizmus fellegvára. A mellette fekvő Miklósvári parkerdőben található az Eszterházy-vadászkastély, mely 1770 körül, barokk stílusban épült és építtetőjéről, Eszterházy „Fényes” Miklósról kapta a Miklósvár nevet. Az erdő gazdag vadállománya adja az alapját a minden évben megrendezett „Trófea\" vadételek országos főzőversenyének. A Várhegy tetején lévő kilátóból megcsodálhatjuk a Tolnai borvidék szőlőültetvényeit. A március végi kistérségi borversenyen, pedig megkóstolhatjuk borait. A város legrégebbi műemléke, a XVI. században épült Rozália-kápolna, mely a Kálvária-dombon áll. A Kultúrák Házában tekinthető meg a Tamási Galéria, amelyben többek között a Helytörténeti Gyűjtemény is helyet kapott. A város kiváló lehetőséget nyújt mind a kerékpáros turizmus, mind a lovasturizmus számára. Tamásiból kerékpárút indul Páriba, Regölybe a nemzetközi hírű Pacsmagi tavak mentén és rácvölgybe is, valamint tervezik a Tamásit a balatoni kerékpárút-hálózathoz csatoló szakasz megépítését is. A Tamási Lovasnapokat minden évben az augusztus 20-i ünnepségek keretében rendezik meg. Családi házat keres Tamásiban? A város egész területén talál eladó ingatlanokat. Üdülőt, nyaralót vásárolna? A Várhegyen vagy Miklósvárban biztosan megtalálja az Önnek tetszőt. A városban 2 óvoda, 1 általános iskola és 1 gimnázium működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget tamási ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.