Eladó és kiadó ingatlanok Taksonyban

Találati lista:

48

Itt találhatóak a taksonyi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Taksony a Ráckevei-Duna partján fekvő község. Dunaharasztitól a Duna-Tisza-csatorna választja el, mely, ha megépül, akkor mindkét község az Alföld kikötővárosává válik. A Duna-híd pedig a Csepel-szigettel köti össze a települést. Területén áthalad a Budapestet Bajával összekötő 51-es főút, vasúton pedig a Budapest-Kunszentmiklós-Tass vonalon közelíthető meg. Idegenforgalmi vonzereje a Dunaharaszti-taksonyi-szigeten a két község által létesített üdülőterület, mely horgászparadicsom, és a vizisportok kedvelőinek is remek kikapcsolódást nyújt. Legjelentősebb építészeti emléke a Szent Anna templom, melyet 1957-ben építettek, korábbi templomát ugyanis az 1956-os földrengés helyrehozhatatlanul megrongálta. A templom építészeti szempontból európai szintű remekműnek számít, kupolája, melyet Csonka Pál tervezett, Európában a negyedik legnagyobb átmérőjű alátámasztás nélküli, ovális kupola. A taksonyi Tájház Taksony a Taksonyi Dunamenti Svábok Baráti Köre kezdeményezésére nyílt meg 1994-ben. Családi házat keres Taksonyban? A központban, a kertvárosi részen, vagy akár a Duna-parton is megtalálhatja álmai otthonát. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget taksonyi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

9

Eladó ház Taksony

Taksony, Taksony
20

Eladó ház Taksony

Taksony, Taksony
10

Eladó családi ház, Taksony

Taksony
3

Eladó vendéglő, étterem, Taksony

Taksony

Eladó építési telek, Taksony

Taksony
5

Eladó építési telek, Taksony

Taksony
9

Eladó üdülő, nyaraló, Taksony

Taksony
6

Eladó ikerház, Taksony

Taksony
17

Eladó üdülő, nyaraló, Taksony

Taksony
8

Eladó családi ház, Taksony

Taksony
13

Eladó családi ház, Taksony

Taksony
16

Eladó téglalakás, Taksony

Taksony
15

Eladó téglalakás, Taksony

Taksony
3

Eladó ipari telek, Taksony

Taksony
20

Taksonyban 2 szintes alápincézett 4 szobás családi ház eladó

Taksony
20

Taksonyban 176 nm 6 szobás családi ház épített úszómedencével

Taksony, Hunyadi
4

Taksonyi szigeten 2067 nm szántó eladó.

Taksony
20

Taksonyban közvetlen vízparti 4 szobás családi ház,boros pincével, stéggel

Taksony, Vízpart
2

Taksonyban Dunaharaszti felőli részen 1520 nm zártkerti szőlő eladó

Taksony, Nyárfás
4

Taksonyban 1928 nm termőföld eladó.Állatok tartására kitűnő hely.

Taksony, Kölcsey Ferenc