Eladó és kiadó ingatlanok Táborfalván

Találati lista:

63

Itt találhatóak a táborfalvai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Táborfalva Pest megyében, Bács-Kiskun megye határán az M5-ös autópálya és az 5-ös főút mentén helyezkedik el, Örkény és Lajosmizse között. Északról tölgyesek, délről a Kiskunság homokdűnéi és borókásai határolják. Vasúton, a Budapest–Lajosmizse–Kecskemét vonalon közelíthető meg. Táborfalvához tartozik a község központjától 4 km-re nyugatra fekvő Örkénytábor katonai lakótelep is. A település az 1878-ban létesített lőtérről és katonai táborról nevezetes. A lőtérnek ma már csak a központi részét használják, ezért területének nagy részén háborítatlan a természet. Területe, mely a fokozottan veszélyeztetett Rákosi vipera élőhelye, ma az Európai Unió természetvédelmi rendszerének, a Natura 2000-nek az oltalma alatt áll. Nevezetességei a Polgármesteri Hivatal az előtte álló parkkal, a Jókai Mór Művelődési Ház az előtte álló parkkal, az Örkény-tábori emlékmű, az Örkény-tábori katasztrófák emlékműve, a Világháborús emlékmű, a Szabadságharc kopjafák, a Római katolikus templom és a Református imaház.Lakást keres Táborfalván? A központban és a lakótelepeken téglalakások és panellakások várják. Családi házat vásárolna? Állatokat szeretne tartani? A központban családi házakat találhat, a kertvárosi részeken állattartásra is alkalmas családi házakat, külterületen lovarda kialakítására alkalmas tanyákat találhat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget táborfalvai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

12

Eladó családi ház, Táborfalva

Táborfalva
24

Eladó Ház, Táborfalva

Táborfalva
13

Táorfalván 2 db ingatlan eladó 1 áráért

Táborfalva, buszmegállóhoz közel, Kecskeméti út
10

Táborfalva, Aszfaltos utca, 70 m²-es, családi ház, 3 szobás, felújítandó állapotú, gázkonvektor fűtés

Táborfalva, Aszfaltos utca

Táborfalván kiadóvá vált egy újépítésű 2 szobás lakás 85+rezsiért

Táborfalva

Új építésű,remek lakás kiadó Táborfalván!!!!

Táborfalva
15

Táborfalván családi ház melléképülettel ELADÓ!

Táborfalva, Táborfalva

Táborfalva, 1 szobás lakás kiadó 60.000.-fta bérleti díja

Táborfalva

Táborfalván , 2 szobás lakás nagyon olcsón 70.000.-ft kiadó

Táborfalva

Táborfalván 1,5 szobás, családbarát lakás kiadó 70.000.-FT

Táborfalva

Táborfalván kisállat és gyermekbarát garzon kiadó

Táborfalva
9

Eladó családi ház, Táborfalva

Táborfalva
8

Eladó családi ház, Táborfalva

Táborfalva

Eladó családi ház, Táborfalva

Táborfalva
7

Kecskeméti út

Táborfalva, Kecskeméti út
7

Kecskeméti úton kertészetre kialakítva

Táborfalva, Kecskeméti út
9

Eladó Ház, Táborfalva

Táborfalva

Eladó Építési telek, Táborfalva, 17000nm, 14000000 Ft

Táborfalva
2

Eladó Építési telek, Táborfalva, 8000nm, 4000000 Ft

Táborfalva

Kiadó téglalakás, Táborfalva

Táborfalva