Eladó és kiadó ingatlanok Táborfalván

Találati lista:

39

Itt találhatóak a táborfalvai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Táborfalva Pest megyében, Bács-Kiskun megye határán az M5-ös autópálya és az 5-ös főút mentén helyezkedik el, Örkény és Lajosmizse között. Északról tölgyesek, délről a Kiskunság homokdűnéi és borókásai határolják. Vasúton, a Budapest–Lajosmizse–Kecskemét vonalon közelíthető meg. Táborfalvához tartozik a község központjától 4 km-re nyugatra fekvő Örkénytábor katonai lakótelep is. A település az 1878-ban létesített lőtérről és katonai táborról nevezetes. A lőtérnek ma már csak a központi részét használják, ezért területének nagy részén háborítatlan a természet. Területe, mely a fokozottan veszélyeztetett Rákosi vipera élőhelye, ma az Európai Unió természetvédelmi rendszerének, a Natura 2000-nek az oltalma alatt áll. Nevezetességei a Polgármesteri Hivatal az előtte álló parkkal, a Jókai Mór Művelődési Ház az előtte álló parkkal, az Örkény-tábori emlékmű, az Örkény-tábori katasztrófák emlékműve, a Világháborús emlékmű, a Szabadságharc kopjafák, a Római katolikus templom és a Református imaház.Lakást keres Táborfalván? A központban és a lakótelepeken téglalakások és panellakások várják. Családi házat vásárolna? Állatokat szeretne tartani? A központban családi házakat találhat, a kertvárosi részeken állattartásra is alkalmas családi házakat, külterületen lovarda kialakítására alkalmas tanyákat találhat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget táborfalvai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Eladó családi ház, Táborfalva, Tanya-Családi ház

Táborfalva, Tanya-Családi ház

Táborfalván családi ház melléképülettel ELADÓ!

Táborfalva, Táborfalva

Táborfalva,,2 szobás felújított lakás 70.000.-ft kiadó !

Táborfalva

Táborfalva, 1 szobás 35 nm-es családbarát lakás kiadó 60.000.-ft !

Táborfalva

Táborfalva, ,1,5 szobás gyermekbarát albérlet kiadó 70.000.-ft !

Táborfalva

Táborfalva, 1 szobás felújított lakás 60.000ft-ért kiadó!

Táborfalva

Táborfalván gyermekbarát lakás 75000.-ft kiadó

Táborfalva

Táborfalván kisállat és gyermekbarát garzon kiadó

Táborfalva
4

Eladó építési telek, Táborfalva

Táborfalva
4

Eladó építési telek, Táborfalva

Táborfalva
9

Eladó Ház, Táborfalva

Táborfalva

Táborfalva 1 szobás 35 nm-es lakás családnak 65.000.-ft kiadó !!

Táborfalva

2 szobás lakás kiadó olcsón

Táborfalva

Táborfalván 1,5 szobás, családbarát lakás kiadó

Táborfalva
8

Hatalmas telek, festői erdővel

Táborfalva
46

Mesébe illő tanya Táborfalván!

Táborfalva
11

Eladó építési telek, Táborfalva

Táborfalva
6

Kecskémétől 15 percre, Budapesttől 40 percre, Táborfalván, 250nm-es üzlethelyiség eladó.

Táborfalva, Kecskeméti út, Kecskeméti út 4
8

Eladó Ház, Táborfalva

Táborfalva
9

Eladó üzlet, Táborfalva

Táborfalva