Ingatlanok Szombathely

Találati lista:

1063

Ezen az oldalon a Szombathelyen megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Szombathely városrészeire, Alsóhegy-Középhegy kertváros, Aranypatak lakópark, Bádonfa, Bébic-telep, Belváros, Bogát, Csónakázó tó, Csuporvilla, Déli városrész, Derkovits lakótelep, Éhen Gyula kertváros, Ferdinánd major, Gyöngyöshermán, Herény, Ifjúsági lakótelep, Joskar-Ola lakótelep, Kámon, Keleti városrész, KISZ lakótelep, Körtés, Minerva Park, Nyugati városrész, Olad, Oladi lakótelep, Parkerdei lakópark, Perint, Petőfitelep, Picktelep, Sarlay-telep, Sé, Stromfeld lakótelep, Szentkirály, Szőlős, Újperint, Zanat. Szombathely Vas megye székhelye, egyik legrégebben alapított települése országunknak, jelenleg a Nyugat-Dunántúl egyik legmeghatározóbb települése. Szombathelyen igen élénk a kulturális élet, szinte minden évszakban színes programokkal, fesztiválokkal várják az érdeklődőket, pl: Szombathelyi Tavaszi Fesztivál, Savaria Nemzetközi Táncverseny, Savaria Történelmi Fesztivál. Ha a városba tervez kirándulást, érdemes megtekinteni a Püspöki Palotát, a Romkertet, a Kámoni Arborétumot, Egyházmegyei Gyűjtemény- és Kincstár. Panellakást szeretne vásárolni vagy albérletet keres? Derkovits, Oladi, Joskar-Ola, Ifjúsági lakótelepeken érdemes megtekinteni az ingatlankínálatot. Ha téglaépítésű lakás mellett döntött, Alsóhegy-Középhegy kertvárosban, Kámon városrészben, a Belvárosban érdemes a keresést indítani. Ha családi házat keres közel a központhoz, Gyöngyöshermán városrészben találhat Önnek megfelelő ingatlant, ha csendes, hangulatos városrészre vágyik, Kámon, Olad, Szentkirály városrész ideális lehet. A városban 21 óvoda, 16 áltanos 17 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Szombathelyen.

9

Eladó téglalakás, Szombathely, Derkovits városrész

Szombathely, Derkovits városrész
2

Eladó építési telek, Szombathely, Olad

Szombathely, Olad
13

Családi házas övezet, sok zöld, csend és nyugalom

Szombathely, nyugati városrész

Utolsó lehetőség! Új építésű családi ház a Kámonban

Szombathely, Kámon, Herény
8

Pláza közelében

Szombathely, Belváros, Jászai Mari utca
21

Eladó téglalakás, Szombathely, KISZ-lakótelep, Csapó utca

Szombathely, KISZ-lakótelep, Csapó utca
9

Csónakázó tó-Saját kert!-Nagy terasz!-Exkluzív!

Szombathely, Olad
7

Csónakázó tó-Saját kert!-Nagy terasz!-Exkluzív!

Szombathely, Olad
7

Csónakázó tó-Saját kert!-Nagy terasz!-Exkluzív!

Szombathely, Olad
7

Csónakázó tó- Exkluzív!-K-Ny-i tájolás!

Szombathely, Olad
12

Csónakázó tó-Egyedi!-4 szoba!-Nagyterasz!

Szombathely, Olad
11

Csónakázó tó-Saját kert!-Nagyterasz!-Egyedi!

Szombathely, Olad
13

Csónakázótó- Exkluzív! -Nagyméretű kert!

Szombathely, Olad
12

Csónakázó tó-Egyedi!-Nagyterasz!-Tágas!

Szombathely, Olad
11

Belváros közeli- Karbantartott! Saját nagy tároló!

Szombathely, Ifjúsági lakótelep
4

Jászai Mari utca

Szombathely, Ifjúsági lakótelep
14

Taschler József utca

Szombathely, Belváros, Taschler József utca
8

Penthouses , zárt udvari parkolóval

Szombathely, Minerva lakópark
7

Minerva parkban penthouse lakás 52 nm terasz

Szombathely, Minerva lakópark
7

Minerva parkban zárt udvari parkolóval

Szombathely, Minerva lakópark