Ingatlanok Szombathely

Találati lista:

1028

Ezen az oldalon a Szombathelyen megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Szombathely városrészeire, Alsóhegy-Középhegy kertváros, Aranypatak lakópark, Bádonfa, Bébic-telep, Belváros, Bogát, Csónakázó tó, Csuporvilla, Déli városrész, Derkovits lakótelep, Éhen Gyula kertváros, Ferdinánd major, Gyöngyöshermán, Herény, Ifjúsági lakótelep, Joskar-Ola lakótelep, Kámon, Keleti városrész, KISZ lakótelep, Körtés, Minerva Park, Nyugati városrész, Olad, Oladi lakótelep, Parkerdei lakópark, Perint, Petőfitelep, Picktelep, Sarlay-telep, Sé, Stromfeld lakótelep, Szentkirály, Szőlős, Újperint, Zanat. Szombathely Vas megye székhelye, egyik legrégebben alapított települése országunknak, jelenleg a Nyugat-Dunántúl egyik legmeghatározóbb települése. Szombathelyen igen élénk a kulturális élet, szinte minden évszakban színes programokkal, fesztiválokkal várják az érdeklődőket, pl: Szombathelyi Tavaszi Fesztivál, Savaria Nemzetközi Táncverseny, Savaria Történelmi Fesztivál. Ha a városba tervez kirándulást, érdemes megtekinteni a Püspöki Palotát, a Romkertet, a Kámoni Arborétumot, Egyházmegyei Gyűjtemény- és Kincstár. Panellakást szeretne vásárolni vagy albérletet keres? Derkovits, Oladi, Joskar-Ola, Ifjúsági lakótelepeken érdemes megtekinteni az ingatlankínálatot. Ha téglaépítésű lakás mellett döntött, Alsóhegy-Középhegy kertvárosban, Kámon városrészben, a Belvárosban érdemes a keresést indítani. Ha családi házat keres közel a központhoz, Gyöngyöshermán városrészben találhat Önnek megfelelő ingatlant, ha csendes, hangulatos városrészre vágyik, Kámon, Olad, Szentkirály városrész ideális lehet. A városban 21 óvoda, 16 áltanos 17 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Szombathelyen.

7

Kiadó társasházi lakás, Szombathely, Szent Márton utca

Szombathely, Szent Márton utca
14

Belvárosban 110nm-es, kertes lakás eladó!

Szombathely, Újperint
31

Zanat, mellékutca

Szombathely, Zanat
8

Árkádia

Szombathely, Olad

Délnyugati városrész

Szombathely, Alsóhegy-Középhegy kertváros
20

Keleti városrész csendes övezete

Szombathely
18

belvárosi

Szombathely, Belváros
19

Derkovits kedvelt családi házas részén

Szombathely, Derkovits lakótelep
17

Keleti városrész

Szombathely, Éhen Gyula kertváros
27

Kámon

Szombathely, Kámon
8

Szófia utca közelében felújított családi ház eladó

Szombathely, Kámon
7

Szombathely Dél-nyugati városrészén

Szombathely, Újperint
30

Nyugati városrész

Szombathely, Alsóhegy-Középhegy kertváros
19

Dny-i városrész

Szombathely, Újperint
7

Dél-nyugati városrészén

Szombathely, Újperint
31

Zanat, mellékutca

Szombathely, Zanat
7

Minerva parkban zárt udvari parkolóval

Szombathely, Minerva lakópark
7

Minerva parkban zárt udvari parkolóval

Szombathely, Minerva lakópark
7

Minerva parkban zárt udvari parkolóval

Szombathely, Minerva lakópark
2

Liliom utca

Szombathely, Gyöngyöshermán