Ingatlanok Szombathely

Találati lista:

443

Ezen az oldalon a Szombathelyen megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Szombathely városrészeire, Alsóhegy-Középhegy kertváros, Aranypatak lakópark, Bádonfa, Bébic-telep, Belváros, Bogát, Csónakázó tó, Csuporvilla, Déli városrész, Derkovits lakótelep, Éhen Gyula kertváros, Ferdinánd major, Gyöngyöshermán, Herény, Ifjúsági lakótelep, Joskar-Ola lakótelep, Kámon, Keleti városrész, KISZ lakótelep, Körtés, Minerva Park, Nyugati városrész, Olad, Oladi lakótelep, Parkerdei lakópark, Perint, Petőfitelep, Picktelep, Sarlay-telep, Sé, Stromfeld lakótelep, Szentkirály, Szőlős, Újperint, Zanat. Szombathely Vas megye székhelye, egyik legrégebben alapított települése országunknak, jelenleg a Nyugat-Dunántúl egyik legmeghatározóbb települése. Szombathelyen igen élénk a kulturális élet, szinte minden évszakban színes programokkal, fesztiválokkal várják az érdeklődőket, pl: Szombathelyi Tavaszi Fesztivál, Savaria Nemzetközi Táncverseny, Savaria Történelmi Fesztivál. Ha a városba tervez kirándulást, érdemes megtekinteni a Püspöki Palotát, a Romkertet, a Kámoni Arborétumot, Egyházmegyei Gyűjtemény- és Kincstár. Panellakást szeretne vásárolni vagy albérletet keres? Derkovits, Oladi, Joskar-Ola, Ifjúsági lakótelepeken érdemes megtekinteni az ingatlankínálatot. Ha téglaépítésű lakás mellett döntött, Alsóhegy-Középhegy kertvárosban, Kámon városrészben, a Belvárosban érdemes a keresést indítani. Ha családi házat keres közel a központhoz, Gyöngyöshermán városrészben találhat Önnek megfelelő ingatlant, ha csendes, hangulatos városrészre vágyik, Kámon, Olad, Szentkirály városrész ideális lehet. A városban 21 óvoda, 16 áltanos 17 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Szombathelyen.

3

Szombathely belvárosához közeli geotermikus fűtésű lakás

Szombathely, Kámon

Szombathelyen belváros közeli új lakás

Szombathely, Ifjúsági lakótelep
9

Eladó panellakás, Szombathely

Szombathely
9

Eladó családi ház, Szombathely, Derkovits lakótelep

Szombathely, Derkovits lakótelep
13

Eladó téglalakás, Szombathely, Belváros

Szombathely, Belváros
3

Szombathelyen a Rigóvölgyben található telek eladó.

Szombathely, Parkerdő Lakópark
9

Szombathelyen a Parkerdőben hétvégi ház dupla telekkel eladó.

Szombathely, Parkerdő Lakópark
4

Szombathelyen a bagolyvár közelében új építésű ikerházak eladók.

Szombathely, Alsóhegy-Középhegy kertváros
9

Kiadó üzlet, Szombathely

Szombathely
8

Kiadó üzlet, Szombathely

Szombathely
9

Eladó üzlet, Szombathely

Szombathely
9

Kiadó üzlet, Szombathely

Szombathely
8

Szombathelyen, a nyugati városrészen újszerű állapotú családi ház eladó.

Szombathely, Sarlay-telep
3

Szombathelyen a Rigóvölgyben építési telek eladó.

Szombathely, Parkerdő Lakópark
15

Szombathelyen a belvárosban igényesen felújított családi ház eladó.

Szombathely, Belváros
9

Tágas lakás a belvárosban eladó!

Szombathely, Belváros
31

A Birtok......

Szombathely
13

Jó állapotú belvárosi családi ház, három külön lakrésszel

Szombathely, Belváros