Ingatlanok Szolnok

Találati lista:

255

Ezen az oldalon a Szolnokon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Szolnok városrészeire, Alcsisziget, Alcsi városrész, Belváros, Holt-Tisza part, Ferencváros, Kamaraváros, Katonaváros, Kertváros, Lévai tanya, Nagyváros, Partoskápolna, Pletykafalu, Rózsaliget, Szandaszőlős, Szászberek, Széchenyi lakótelep, Széchenyi városrész, Tallinn városrész, Tenyősziget, Tiszaliget, Újszilvás, Üdülőtelep, Városmajor, Vegyiművek lakótelep. Szolnok városa megyeszékhely, fontos Tiszai átkelőhely, a Zagyva torkolatánál fekszik. Budapesttől csupán 100 km-re található. Szolnokon számos sportolási lehetőség várja az aktív pihenésre vágyókat. Érdemes ellátogatni a Tiszaligeti Strandfürdőbe, a Tisza Szálló és Gyógyfürdőbe, továbbá megtekinteni a város műemlékeit, múzeumait. Szolnok iskolavárosnak is tekinthető, közel 13000 diák végzi tanulmányit, igen jelentős a szakmai képzés, továbbá közép- és felsőoktatási intézményei országosan is elismertek, ez az albérlet kínálatnál fontos tényező. Kertes családi házra vágyik, rendezett, nyugodt környéken, Szandaszőlősön, Kertvárosban, Alcsi-szigeten, Tabán, Tallinn városrészben érdemes keresni. Amennyiben téglaépítésű lakást keres, nagy a választék a Belvárosban, Tallinn városrészben. Panellakást többek között Széchenyi városrészben találhat.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Szolnokon.

Gyermekbarát lakás kedvező áron Szolnokon kiadó

Szolnok, Belváros

Szolnokon, Családbarát, 2 szobás lakás kiadó!

Szolnok, Belváros

Szolnokon energiatakarékos, gyermek és állatbarát lakás kiadó

Szolnok, Belváros

1. emeleti lakás 2 fő részére

Szolnok, Belváros

Erkélyes, felújíott lakás Szolnokon csak 85.000.-ért!!!

Szolnok, Belváros

Eladó telephely, Szolnok

Szolnok
16

Eladó Családi ház Szolnok belvárosában

Szolnok

Szolnok, 2 szobás 56 nm-es 75.000.-ft kiadó akár családnak is!

Szolnok, Belváros
11

Eladó családi ház, Szolnok

Szolnok

Eladó szántóföld, legelő, Szolnok, környék

Szolnok, környék
11

Eladó családi ház, Szolnok, környék

Szolnok, környék
12

Eladó családi ház, Szolnok

Szolnok
7

Eladó családi ház, Szolnok

Szolnok
6

Szolnokon a Pozsonyi úton sarki ház, 617 m2-es telekkel eladó!

Szolnok
7

Eladó családi ház, Szolnok, csendes

Szolnok, csendes

Eladó Üzlethelyiség, Szolnok 75.000.000 Ft

Szolnok
8

Kiadó 74 m2-es irodahelyiség

Szolnok, Belváros
4

****ÚJ ÉPÍTÉSŰ lakás a Hunyadi úton! ****

Szolnok, Belváros

Eladó téglalakás, Szolnok

Szolnok