Szigetvári eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

55

Ezen az oldalon a Szigetváron megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Szigetvár a zselici dombság déli lankáin fekszik, mely kiváló bortermő vidék. Már a történelem előtti időkben is lakott terület volt, de Zrínyi Miklós és katonáinak hősies küzdelme által vált történelmileg nevezetes várossá. A Leghősiesebb Város („Civitas Invicta”) gyógyvizekben is gazdag, a Gyógyfürdő a vár szomszédságában nyújt gyógyulási és kikapcsolódási lehetőséget. A váron kívül még számtalan látnivaló várja az ide látogatókat, közülük említésre méltó: Zrínyi Miklós lovas szobra, Ali pasa dzsámija, Szulejmán szultán dzsámija, a Ferences templom, és a Magyar-Török Barátság Park, mely 1994-ben a Török Köztársaság kezdeményezésére és anyagi támogatásával jött létre. A város legfontosabb rendezvénye a szeptemberben megrendezett Zrínyi napok. Vendéglőt, cukrászdát, üzletet keres Szigetváron? A belvárosban biztosan megtalálja a megfelelő üzlethelyiséget. Téglaépítésű lakást szeretne? A Móra Ferenc lakótelep lakásai közt keresgéljen. Családi házat vásárolna? A Szőlőhegyen és a fürdő közelében is megtalálhatja álmai otthonát. Telket szeretne vásárolni? A vár közelében építési telket, az ipari területen pedig vállalkozása fejlesztéséhez találhat üres telket. A városban 3 óvoda, 2 általános iskola, és 2 középiskola működik, több iskolában is kiemelkedő a zeneoktatás.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen szigetvári ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

4

CSOK-os, kiváló állapotú családi ház, nagy telekkel

Szigetvár
13

Rákóczi utca

Szigetvár, Rákóczi utca
16

Szulimán utca

Szigetvár, Szulimán utca
17

Zárda utca

Szigetvár
22

Alkotmány tér

Szigetvár
22

Alkotmány tér

Szigetvár, Alkotmány tér
20

Akada Csárda utca

Szigetvár, Akada Csárda utca
14

Kárpátok útja

Szigetvár
19

Kárpátok útja

Szigetvár
19

Kárpátok útja

Szigetvár
20

Rákóczi utca

Szigetvár
17

Rákóczi utca

Szigetvár
24

Szabadság utca

Szigetvár
16

Perczel Mór utca

Szigetvár
24

Szabadság utca

Szigetvár, Szabadság utca
15

Zselicben 123 hektáron 6 halastó, szántó, legelő, erdő terület eladó

Szigetvár
20
CSOK ingatlan

Szigetváron csendes, de a központhoz közeli utcában 2 szintes ház kerttel

Szigetvár, Belváros
22

Eladó panellakás, Szigetvár, Szent István park

Szigetvár, Szent István park
14

Szigetvári lakás akciós áron!! 3,99MFt KÓSA KATI

Szigetvár, szent istván lakótelep, Munkás utca