Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Szigethalmon

Találati lista: 157

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a szigethalomi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Szigethalom városa, a Csepel-szigeten helyezkedik el, Szigetszentmiklós és Tököl között, a Duna Ráckevei ága mentén. Megközelíthető Budapestről a Ráckevei HÉV-vel, Budapest és Solt felől az 51-es főút 510-es leágazásáról, valamint Csepelről és Szigetszentmiklósról, alsóbbrendű útvonalakon. A Ráckevei Duna-ág menti fákkal övezett sávban népszerű üdülőterület alakult ki vendéglátóhelyekkel, cukrászdákkal, játszótérrel. Legérdekesebb látnivalója az Emese Várispánság, egy olyan történelmi park, mely az Árpád-kori ispáni várak életét élő skanzen formájában igyekszik bemutatni. Találhatunk itt ispáni várat az őt körülvevő múzeumfaluval, lovagi csarnokkal, templommal és gyógynövénykerttel. A városban megtekinthető még a Helytörténeti Gyűjtemény, az I. világháborúban elesettek emlékoszlopa, az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc emlékműve, a Szent István szobor és az Európai mérföldkő. Családi házat keres Szigethalmon? A központban, vagy a Dunaparton biztosan megtalálja álmai otthonát. Üdülőt, hétvégi házat vásárolna? A Duna partján számtalan ingatlan közül válogathat az Ingatlantájoló kínálatából. A városban 1 óvoda és 2 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget szigethalomi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.