Szerencsi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

72

Ezen az oldalon a Szerencsen megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Szerencs Miskolctól észak-keletre, a 37-es főút mentén fekszik, a Nagyalföld és az Eperjes-Tokaji hegylánc találkozásánál, a Szerencs-patak és a Takta egybefolyása közelében. Fontos kereskedelmi és közlekedési útvonalak metszéspontjában áll, a környék kereskedelmi és kulturális központja. A tokaj-hegyaljai történelmi borvidéket az ország belsejéből e városon át lehet elérni, ezért is hívják Hegyalja kapujának. Az „Összefogással Tokaj Világörökségéért” projekt keretében a 37. számú főközlekedési út két oldalán Világörökségi Kapuzat és Turisztikai Fogadóépület épült. A Szerencsi Fürdő és Wellnessház kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt a pihenni vágyók számára. Legjelentősebb nevezetessége a Rákóczi-vár, Borsod-Abaúj-Zemplén megye legfiatalabb vára, a XVI. század végén épült. Múzeumai: a Cukormúzeum, mely többek között a világ cukorcsomagolási kultúráját is bemutatja, és a Zempléni Múzeum. Templomai közül a Református templomot érdemes megemlíteni, mely a város legrégibb temploma, a XIII. században épült. 1605-ben itt választották Bocskai Istvánt Magyarország fejedelmévé, valamint itt található a Rákóczi Zsigmond földi maradványait őrző urna, és a fiai által készíttetett márványszarkofág is. Családi házat keres Szerencsen? A város bármely részén találhat eladó ingatlanokat. A városban 4 óvoda, 1 általános iskola, 1 gimnázium és szakközépiskola és 1 szakképző iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen szerencsi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

24

Szerencsi szintes ház eladó

Szerencs, Árpád utca
3

Újítsa fel elődeink álmait

Szerencs
6

Eladó üzlet, Szerencs

Szerencs
21

Eladó Lakás, Szerencs 4.900.000 Ft

Szerencs
13

Eladó Ház, Szerencs 16.990.000 Ft

Szerencs
29

Eladó Ház, Szerencs 10.900.000 Ft

Szerencs
26

Eladó Ház, Szerencs 15.990.000 Ft

Szerencs

Eladó téglalakás, Szerencs

Szerencs
5

Költözne? Vállalkozna? Akkor ez Önnek való ingatlan!

Szerencs, Kossuth 19
23

Eladó Ház, Szerencs 11.900.000 Ft

Szerencs
8

https://www.houseangels.hu/ketto-az-egyben-ingatlan-elado-szerencs-arpad-hegyen/

Szerencs
15

Eladó Lakás, Szerencs 14.499.000 Ft

Szerencs
5

Ha tetszik a lakásom, a vétel után elég, ha a bőröndjét hozza!

Szerencs, Kossuth 19

Kiadó téglalakás, Szerencs

Szerencs
21

Eladó Lakás, Szerencs 10.500.000 Ft

Szerencs
13
CSOK ingatlan

Szerencsen 78 nm-es, 2 szobás, felújított, tágas terekkel rendelkező lakás eladó

Szerencs
14

Eladó Ház, Szerencs 13.500.000 Ft

Szerencs
15

Eladó téglalakás, Szerencs, Eladó Szerencs belvárosban 68nm-es lakás

Szerencs, Eladó Szerencs belvárosban 68nm-es lakás
12

Eladó Lakás, Szerencs 5.990.000 Ft

Szerencs

Eladó téglalakás, Szerencs

Szerencs