Szerencsi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

60

Ezen az oldalon a Szerencsen megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Szerencs Miskolctól észak-keletre, a 37-es főút mentén fekszik, a Nagyalföld és az Eperjes-Tokaji hegylánc találkozásánál, a Szerencs-patak és a Takta egybefolyása közelében. Fontos kereskedelmi és közlekedési útvonalak metszéspontjában áll, a környék kereskedelmi és kulturális központja. A tokaj-hegyaljai történelmi borvidéket az ország belsejéből e városon át lehet elérni, ezért is hívják Hegyalja kapujának. Az „Összefogással Tokaj Világörökségéért” projekt keretében a 37. számú főközlekedési út két oldalán Világörökségi Kapuzat és Turisztikai Fogadóépület épült. A Szerencsi Fürdő és Wellnessház kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt a pihenni vágyók számára. Legjelentősebb nevezetessége a Rákóczi-vár, Borsod-Abaúj-Zemplén megye legfiatalabb vára, a XVI. század végén épült. Múzeumai: a Cukormúzeum, mely többek között a világ cukorcsomagolási kultúráját is bemutatja, és a Zempléni Múzeum. Templomai közül a Református templomot érdemes megemlíteni, mely a város legrégibb temploma, a XIII. században épült. 1605-ben itt választották Bocskai Istvánt Magyarország fejedelmévé, valamint itt található a Rákóczi Zsigmond földi maradványait őrző urna, és a fiai által készíttetett márványszarkofág is. Családi házat keres Szerencsen? A város bármely részén találhat eladó ingatlanokat. A városban 4 óvoda, 1 általános iskola, 1 gimnázium és szakközépiskola és 1 szakképző iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen szerencsi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

Újítsa fel elődeink álmait

Szerencs
6

Eladó üzlet, Szerencs

Szerencs
19

Eladó Szerencsen 140nm-es, 5 szobás ház.

Szerencs
24

Szerencsi szintes ház eladó

Szerencs, Árpád utca
8

Eladó üzlet, Szerencs, Kovács cukrászat

Szerencs, Kovács cukrászat
19

Eladó Ház, Szerencs 11.900.000 Ft

Szerencs
25

Eladó Ház, Szerencs 18.500.000 Ft

Szerencs
8

Eladó szántóföld, legelő, Szerencs, Pincesor

Szerencs, Pincesor
17

Eladó telephely, Szerencs, Ipartelep

Szerencs, Ipartelep
14

Mezőgazdasági terület, vadászati lehetőséggel Tokaj-hegyalján

Szerencs, Gyár útca
16

Eladó Ház, Szerencs

Szerencs
19

Eladó családi ház, Szerencs

Szerencs
19

Eladó családi ház, Szerencs, Település széle

Szerencs, Település széle
9

Eladó Lakás, Szerencs 3.200.000 Ft

Szerencs
12

Eladó családi ház, Szerencs

Szerencs
8

https://www.houseangels.hu/ketto-az-egyben-ingatlan-elado-szerencs-arpad-hegyen/

Szerencs
12

Eladó családi ház, Szerencs, Rendőrség környéke

Szerencs, Rendőrség környéke
10

Eladó Ház, Szerencs 4.600.000 Ft

Szerencs
23

Eladó szántóföld, legelő, Szerencs, Hegy felé vezető út

Szerencs, Hegy felé vezető út
10

Eladó családi ház, Szerencs

Szerencs